vontomke mój program 10 razy E 14.05.05, 23:33 1. eutaelektroegoenoekstazoplozjologia 2. ewangojezusojedzeniojeździectwo 3. epsylocyplazmopiłkopoloparanopatriotyzm 4. endoaktyrodzinoredukcjorozpadalność 5. egzoiluzjombecylonerstwo 6. etylomentalomanipulomonotyzm 7. ewirtualowyjebizm 8. etufluofeminofermentofilacja 9. ejakospiskosystemosłowiaństwowość 10. epikodymokosmokkkwazzzowność Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: mój program 10 razy E 14.05.05, 23:43 vontomke napisał: > 2. ewangojezusojedzeniojeździectwo Tu się zgadzam! > 4. endoaktyrodzinoredukcjorozpadalność Tu nie ma zgody miedzy nami! > 5. egzoiluzjombecylonerstwo A tu znowu jest... :-))) Ja mam swój program "dwa es" - "s.p.i.e.r.d.a.l.a.ć stąd" - tylko nie wiem, czy ja mam wyjechać, czy lepiej, żeby oni gdzies wyjechali... Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: mój program 10 razy E 15.05.05, 02:53 program 2S rzadzi! w sprawie watpliwosci: zwrot wypowiedziany przez nadawce wobec adresata, jak same nazwy wskazuja, stanowi przeslanie dla tego drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: mój program 10 razy E IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 03:01 jakes niezapowiedziany to ad rem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: mój program 10 razy E IP: 151.80.6.* 15.05.05, 14:13 Ty wyjedz! Najlepiej na Syberie - tam skad przyszli podobni do ciebie. Zostaw w spokoju srodowisko Radia Maryja i Kosciol jako taki. Jestes frustatem i kipiacym nienawiscia malym nic nie znaczacym pospolitym ciemniakiem. Nie zebym ciebie obrazal, tylko poprostu masz odpowiedz na jaka sobie zasluzyles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: mój program 10 razy E IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 14:17 Gość portalu: sluchacz napisał(a): > Ty wyjedz! Najlepiej na Syberie - tam skad przyszli podobni do ciebie. Zostaw w > spokoju srodowisko Radia Maryja i Kosciol jako taki. Jestes frustatem i kipiacy > m > nienawiscia malym nic nie znaczacym pospolitym ciemniakiem. Nie zebym ciebie > obrazal, tylko poprostu masz odpowiedz na jaka sobie zasluzyles. oj sluchaczu, sluchaczu, usta masz pelne kosciola, a zapomniales, ze tam mowia " nie sadzcie, bo bedziecie sadzeni..." a kosciola to ty nie bron. kosciol bez ciebie broni sie sam o wiele lepiej. a przede mna bronic go nie ma potrzeby. zapewniam cie, wiec sie nie denerwuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: mój program 10 razy E IP: 151.80.7.* 15.05.05, 14:44 Alez to byla tylko dobra rada! Bardzo spodobala mi sie twoja znajomosc bozych przykazan! Tak trzymaj, a beda z ciebie jeszcze ludzie! Jednak chwilowo wstrzymaj sie od glosu i poprostu nie przynos sobie, ani twoim autorytetom wstydu. Juz tak to jest, ze powiedziec mozna w sumie wszystko, jednak nie wszystko jest prawda. Jak widze ograniczyles sie jedynie do wolnosci wypisywania pie.. ale nie zorientowles sie, ze w sumie jest to tylko strata czasu. Zapraszam na strone internetowa do szybkiego pobierania plikow mp3 z wybranymi programami Radia Maryja. www.muzak.cristoforo.biz/ Moze zmadrzejesz w koncu? Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: mój program 10 razy E 15.05.05, 14:52 Gość portalu: sluchacz napisał(a): > Zapraszam na strone internetowa do szybkiego pobierania plikow mp3 z wybranymi > programami Radia Maryja. > www.muzak.cristoforo.biz/ > Moze zmadrzejesz w koncu? I mam byc taki mądry, jak ty? To dziękuję bardzo - wolę być taki głupi, jak teraz. Ale wolny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: mój program 10 razy E IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 14:55 czesc malta, obudziles sie? a jak twoj maestro, tez podniosl sie z wyra? no to migiem go przeprogramuj, jak kania papuge w "dezerterach". niech teraz wrzeszczy "cesarz idiota" ... Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: mój program 10 razy E 15.05.05, 15:06 Moja mama zawsze mówiła "gadaj z dupą, to cię obsra"... Jak można dyskutować z kimś, kto ma jedynie słuszną rację i poglądy zatwierdzone autorytetem Ojca Dyrektora? Przecież "sluchacz" wszystko wie lepiej... To o czym mamy gadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: mój program 10 razy E IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 15:10 malto, ale on o tym nie wie. i dlatego jest potrzebny twoj maestro, coby rm-ke przerobil tak jak u ciebie przerabial wyrazy. moze jakby facio uslyszal w rm-ce toby wreszcie pojal? Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: mój program 10 razy E 15.05.05, 15:13 Gość portalu: teren napisał(a): > malto, ale on o tym nie wie. i dlatego jest potrzebny twoj maestro, coby rm- ke > przerobil tak jak u ciebie przerabial wyrazy. moze jakby facio uslyszal w rm- ce > > toby wreszcie pojal? Chyba szkoda na niego czasu... Przypadek nieuleczalny - zamiast mózgu ma radyjko-maryjko :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: mój program 10 razy E IP: 151.80.7.* 15.05.05, 15:23 Odrotnie! Problem polega, ze ty nie wykorzystujesz wlasnej inteligencji a jedynie jej skrawki, tak ze mozna o tobie napisac "cwiercinteligent". Poziom twojej argumentacji jest bardzo infantylny. TY NIE MOZESZ DYSKUTOWAC GDYZ NIE MASZ ARGUMENTOW. Dlatego potrzebne ci sa wyzwiska, obrazanie osob i instytucji. Poprostu zero. A moze obudzi ci sie reszta mozgownicy i powiesz cos wrescie inteligentnego? Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: mój program 10 razy E 15.05.05, 15:29 Gość portalu: sluchacz napisał(a): > Poprostu zero. A moze obudzi ci sie reszta mozgownicy i powiesz cos wrescie > inteligentnego? Mam powiedzieć coś inteligentnego? Możesz nie zrozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: mój program 10 razy E IP: 151.80.6.* 15.05.05, 15:32 Zaryzykuj! Jak na tyle bzdur, z jedna madra rzecz nie bylaby zle widziana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: mój program 10 razy E IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 14:52 racja sluchaczu, dyskusja z toba to strara czasu. polecam cie bozej milosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:39 co za koszmar .... aż się człowierkowi <humor> psuje jak widzi,że ktoś taki może być zauważony, ale cush prawda jest taka,że ktoś musi tych ludzi sluchac zeby zdobyli sławe i poparcie. Inteligentne społeczeństwo mamy. Rydzyk rurez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.05, 23:44 Proszę szanowną GAZETĘ o to, aby nie wprowadzała czytelników w błąd, ergo nie kłamała. O ile mi wiadomo takowa partia nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Partia Maryja ogłosiła program 14.05.05, 23:55 Po manifeście Jankowskiego to mi się widzi że to będzie program 3xK "KKK". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Partia Maryja ogłosiła...... IP: *.hsd1.il.comcast.net 15.05.05, 06:37 ...pogrom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek wyborczej głupio IP: *.icpnet.pl 14.05.05, 23:47 "Wyborczej" głupio bo wymyśliła artykuł co zwał się "Partia Maryja" . Opisał atam powstanie nowej partii przez współpracowników o.Rydzyka, byli to ludzie ze stowarzyszenia "Odrodzenie Polskie" i "Nasza Przyszłość- Polska" . Oczywiście wszystko okazało się wilkim wymysłem ale tak sie złozyło że nie zawodny w twprzeniu partii A.Macierewicz załozył kolejny twór akurat w tym czasie kiedy Wyborcza prawiła brednie o Partii Maryja. Żeby kłamstwo nie wyszło na jaw nazwano partię Macierewicza Partią Maryja ale to zupełnie coś innego niż ta co miał nią być na pczątku. To ,że wyborcza się usprwiedliwia z tej swoistej "gafy" czyli poprostu zwykłego kłamstwa widać na samym początku kiedy tłumaczy skąd wzięła się nazwa Partia Maryja. Otóż nie wzięła się ona stąd jak mówią nam redaktozry tylko stąd że swego czasu Wyborcza napisała artykuł pod takim tytułem tyle tylko ,że redaktorzy pomylili odczyt na wiejskie zebranie o geotermii z manifestem programowym nowej partii . Wyborcza tłumaczy sie więc ostro ale chyba tylko najwięksi naiwniacy nabiora się na te gadki . A swoją drogą to program ciekawy a z pewnością cos zupełnie nowego tylko jak oni chcą wyrać wybory, jak ich kampanie opierają się na plakatach i nudnych odczytach? No bo przecież nie broń Boże bilboardy lub płatne reklamy co to to nie bo to manipulacja. No cóż może coś się z tego wykluje , napewno jako pierwsza powiadomi nas o tym niezawodna w tym temacie Gazeta Wyborcza, o to możemy byc pewni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip GW-reality IP: *.dolsat.pl 15.05.05, 09:33 wymyslili nazwe to i partia sie znajdzie,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: wyborczej głupio IP: 151.80.6.* 15.05.05, 15:45 Proste. Poprzez radio i prase (Nasz Dziennik). Reszta swiata jest dla nich zamknieta z uwagi na przynaleznosc sfer politycznych do grup nieformalnych. A to sa mafie paliwowe, a to grupy odpowiedzialne za datki na chore dzieci - do wlasnej kieszeni, a to grupy odpowiedzialne za akcje "Robta co chceta" itp. Musi pan przyznac, ze oni czasu na takie "rydzykowe" pierdoly miec nie beda. Trzeba ich zrozumiec, tak jak GW, czy "tolerancyjnych" az do upadlosci. Swiat wokol Rydzyka przeciez sie nie kreci. Zreszta i czasy sa niepewne, bo komisji sledczych ostatnio za duzo napowstawalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Ireland YYYM IP: *.bas504.dsl.esat.net 14.05.05, 23:55 A już miałem zamiar wrócić do kraju z workiem kasy i inwestowac, ale chyba trzeba zostać i zarabiać dalej, czekając na jakąś ... cudowną eliminację... członków partii M. :) Nie przetrawiłbym ojca R. i s-ki jako rządzących w tym i tak nędznie rządzonym kraju. Dość. 3 x nie dla tej bandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekolog brawo! IP: 212.122.214.* 15.05.05, 00:05 podoba mi się :) katolikiem nie jestem i czarnych nie trawię ale z tego co widzę jako jedyni właśnie rydzykowcy mają coś konkretnego do powiedzenia o ekologii! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: brawo! 15.05.05, 00:22 EkoRydzyk na ekoprezydenta. Ekosiać,ekosiać,ekoalleluja i do ekoprzodu. Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja Ekozawszedziewica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.w83-192.abo.wanadoo.fr 15.05.05, 00:17 ciemnogrod, oby takie oszolomy jak debil rydzyk i sekty jak radio maryja nie doszly nigdy do wladzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata 10xE ? Eeeeeeeeee... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:21 Mieszanie się kościoła do polityki w okropnym stylu. Czy bedąc polakiem zmuszony jestem do bycia katolikiem? A jeśli nie chodzę do kościoła to jestem gorszym polakiem? Panie rydzyk ( ksiądz to słowo które określa osobe o pewnych cnotach ) , niech pan po prostu wyp...ala , nie bede tu przepraszać za mało kulturalne określenie bo bydło powinno się traktować tak jak na to zasługuje. To nie ksiądz , to bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: 10xE ? Eeeeeeeeee... 15.05.05, 00:25 Tata,a piekła to ty się nie boisz???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Polska Partia dla Polakow IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.05, 00:25 no to zaskoczenie, taki ambitny program, wcale nie zasciankowy-chyba zaglosuje Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: Polska Partia dla Polakow 15.05.05, 00:30 nie no...teraz to mam dylemat, glosowac na Samoobrone czy Partyje Maryje :/ ciezki wybor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Polska Partia dla Polakow IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 00:46 yarecki wybor jest prosty. glosuj na mnie. moje drugie imie browarek Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Polska Partia dla Polakow 15.05.05, 00:33 Ty byś zagłosował nawet na program telewizyjny,gigancie intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Polska Partia dla Polakow IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.05, 00:36 obejrzy se ta agenture z prawa i lewa, lewa ruska, prawa amerykanska, ta w srodku blisko-wschodnia, gdzie miejsce Prawdziwego Polaka, tam gdzie kosciol katolicki i bracia, ktorzy przeszli chrzest i komunie swieta. To sa murowani Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Polska Partia dla Polakow IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 00:43 edwardzie, prawdziwy polaku niech mnie bog broni przed toba i innymi prawdziwymi polakami a ja se z ruskimi i niemiaszkami sam poradze. ze szwedami i amerykancami tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Polska Partia dla Polakow IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.05, 00:47 juz rzadzili madrale wszystkich formacji, zostawili bagno i nienawisc, teraz kolej na Prwadziwych Polakow, ktorzy beda sie rzadzic we wlasnym Panstwie Polskim, komu sie to nie podoba to trudno, moze wybrac sobie inny kraj, najlepiej ten ktory go finansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Polska Partia dla Polakow IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 00:54 edziu a rzadziles juz czyms wiecej niz wlasne gacie? bo skoro inni zostawili bagno i nienawisc, to zastaniesz bagno (bo nienawisc juz podprowadziles) i jak nas bedziesz wtedy z tego wyciagal? a moze zostawisz, bo bagno jest ekologiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Polska Partia dla Polakow IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.05, 00:59 idz,idz agencie, blogoslawie cie i przebaczam, bo jestem katolikiem polskim, wy ateisci roznej masi bladzicie i siejecie haos, bo nie macie przywodcy, ma mamy swojego przewodnika, ktory doprowadzi Polske do dobrobytu i pracy. _________________________________________________________________ Edward Moskal, wielki patriota Polski, nie zapomnimy go nigdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Polska Partia dla Polakow IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 01:06 edwardzie, dzieki za zyczenia, ale nie wypedzaj mnie. ja sie nigdzie nie wybieram, bom chory (na polske). od ateistow roznej masci tez mi nie ciskaj, bom chrzczony. a przywodcy nie mam faktycznie. tylko moj maly rozumek nie bardzo kapuje czemu to amyrykaniec ma by wzorem prawdziwego polaka? a nie moze byc np. jakis ruski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberał ZNOWY WYBORCZA BUJAAAAA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:30 jakos dziwne że na stronach radia maryja ani słowa o tym, dziwne wobec tego że wyborvza robiu reklame nowej partii, a nie robi takiej reklamy radio maryja czy nasz dziennik..?? AAAA ta partia to partia Michnika, no brawo brawo, nie dziwię się że Kochany nasz redaktor Michnik poparł takie "E" założenia, eneria brawo, przecież PO czy Demokraci Frasyniuka maja program polityczny jak by białoruski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: ZNOWY WYBORCZA BUJAAAAA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:31 Tak z tego co wiem michnik popiera ta partie, prtawdopodobnie wystaruje z niej do sejmu// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborczasek Re: ZNOWY WYBORCZA BUJAAAAA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:32 Brawo brawo, wreszcie michnik w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: ZNOWY WYBORCZA BUJAAAAA IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 00:40 wyborczasku, michnik juz w sejmie byl ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWWWWW Re: ZNOWY WYBORCZA BUJAAAAA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 18:34 a to miłoże znowu będzie startował, wobec tego będe głosował na partie maryja skoro Michnik ich az tak popiera, rzeczywiście na stronach radia Maryja nic o tym nie ma a moja babcia słuchaa nons top tego czegoś i mówi że nie słyszała ani słowa o partii, więc to musi wyborcza z Rydzykiem zakłądac taka partię, skoro tyle w wyborczej o tym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.bledzew.sdi.tpnet.pl 15.05.05, 00:31 Boże chroń nas od takich....Nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Tylko nie nazywajcie tego prawicą 15.05.05, 00:34 Socjalistyczny program i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl17 Re: Tylko nie nazywajcie tego prawicą IP: *.range217-42.btcentralplus.com 15.05.05, 00:39 zimny i strus, o ja cie krece, budowniczowie RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Tylko nie nazywajcie tego prawicą IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 00:48 a z toba vinc0 sie zgadzam z twoim patronem zreszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
ptaskiewicz Program Partyja Radyja Maryja 15.05.05, 00:48 1. Kto nie jest z nami ten jest Żyd 2. Kobylański naszym przyjacielem jest 3. On nas nauczy jak przeciwstawiać się światowemu żydostwu Chyba wolę zostać Żydem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochamrydzyka Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 01:08 A jak już zbuduja te elektrownie geotermalne, to wezma sie za stawianie obozow koncentracyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 01:10 kochamrydzyku, no i co z tego. przeciez beda z lazniami z ciepla woda. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 01:35 Gość portalu: kochamrydzyka napisał(a): > A jak już zbuduja te elektrownie geotermalne, to wezma sie za stawianie obozow > koncentracyjnych... Za budowę obozów wezmą się wcześniej; bo kto im te elektrownie zbuduje, jak nie ateiści... I to za darmo - będzie bardziej ekologicznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 01:44 tego z prendkosci nie wzionem pod uwagie. ale to moze byc racja. jest tylko cicha nadzieja, co dla nas juz ta ciepla woda bendzie, bo tego obrezanego to sie jakos tak namnozylo, oj namnozylo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: 151.80.6.* 15.05.05, 16:07 Powiedz, kiedy odbijesz sie od tego dna i wrescie powiesz cos inteligentego? Czekam wciaz wierzac, ze tak do konca cwiercinteligentem nie jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trędowaty Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 01:10 Nie, zostawmy Bialorus w spokoju. Oni maja juz dosc problemow z Lukaszenka, zeby jesze takiego grzyba jak Rydzyk ze swoim przedszkolem im fundowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 01:14 tredowaty, o co ciebie idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 01:36 Gość portalu: trędowaty napisał(a): > Nie, zostawmy Bialorus w spokoju. Oni maja juz dosc problemow z Lukaszenka, > zeby jesze takiego grzyba jak Rydzyk ze swoim przedszkolem im fundowac... Sugerujesz, że Białoruś to jednak za mały kraj na tak wielkie nieszczęście? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 01:12 Tak jest Narodowy Socjalizm. Pamietacie z jakiego to bylo filmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antybogaczrydzyk Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 01:15 A ja całe życie myślałem, że Maryja to Matka Jezusa, a nie partia polityczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 01:17 i miales racje anty. dawaj zalozymy sprawe w sadzie o obraze naszych uczuc religijnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: 83.238.86.* 15.05.05, 01:18 a gó.. wiesz bo śpisz wnogach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 01:22 moze i nie wiem. dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Matką Jezusa była Maria IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.05, 08:14 Maryja to już nasz własny wynalazek. Niekiedy występuje też "Hrystus", bo i takie wersje się widuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Matką Jezusa była Miriam IP: *.icpnet.pl 15.05.05, 09:57 stare, dobre żydowskie imię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Dlaczego tylko GW podaje te informacje 15.05.05, 01:28 A tak nawiasem pismacy, skad macie te informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Dlaczego tylko GW podaje te informacje 15.05.05, 01:37 mozart napisała: > A tak nawiasem pismacy, skad macie te informacje? Ze źródła :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Dlaczego tylko GW podaje te informacje 15.05.05, 03:01 > > A tak nawiasem pismacy, skad macie te informacje? > > Ze źródła :-))) :-))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Dlaczego tylko GW podaje te informacje 15.05.05, 03:55 A źródło wciąż bije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Dlaczego tylko GW podaje te informacje IP: 151.80.6.* 15.05.05, 16:14 Dlatego zapraszam na strony Radia Maryja w internecie, badz na specjalnie przygotowanej stronie z wybranymi programami. Szybki serwer: www.muzak.cristoforo.biz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksw Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.zagorze.net.pl 15.05.05, 01:40 Giertych, Lepper, Rydzyk.........ale będzie cyrk. Wyjeżdżam do Zimbabwe, tam na pewno jest normalniej. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 01:41 Gość portalu: aleksw napisał(a): > Giertych, Lepper, Rydzyk.........ale będzie cyrk. Wyjeżdżam do Zimbabwe, tam na > pewno jest normalniej. A w każdym razie - cieplej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: 151.80.6.* 15.05.05, 16:23 Swietna odpowiedz! Zaczynasz odrozniac Polske od Zimbabwe! To dobry poczatek! dla przyspieszenia procesu dochodzenia do wladania glowa polecam serdecznie strone: www.muzak.cristoforo.biz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 01:47 aleksiew nie rob tego kochanienki. zauwaz, ze (na razie) bedziesz mogl to spokojnie ogladac bez biletu. wyjedziesz, jak zjawi sie konduktor ... Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 01:52 Gość portalu: teren napisał(a): > aleksiew > nie rob tego kochanienki. zauwaz, ze (na razie) bedziesz mogl to spokojnie > ogladac bez biletu. wyjedziesz, jak zjawi sie konduktor ... A konduktor powie: "Medaliki do kontroli..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 01:54 malto, a jak sprawdzi czy poswiecone, he? Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:03 Gość portalu: teren napisał(a): > malto, a jak sprawdzi czy poswiecone, he? To proste - wykrywaczem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: 151.80.6.* 15.05.05, 16:29 Tu tez dales pokaz, ze do konca nie jestes cwiercinteligentem. Szukaj prawdy a prawda cie wyzwoli! Ale w miedzyczasie zapraszam na strone z wybranymi programami Radia Maryja: www.muzak.cristoforo.biz/ Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:03 Jak to jak?Normalnie,jak to inkwizycja :ogniem,wodą,gorącym olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:05 Psychiatrów zastąpią egzorcyści... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:06 Nauczycieli,Redemptoryści... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:07 Bankowców,Salezjanie... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:08 Lwa-Starowicza,bp Petz. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:39 a Playboy'a - Gość Niedzielny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 02:45 czysta.malta napisał: > a Playboy'a - Gość Niedzielny... malta, jak ty tam trzymasz jakiegos fokusnika, co to umie z kapelusza wyciagac golebie, a teraz zamienia ci wszystko, to sprobuj mu zapodac program odwrotny. moze jeszcze da sie to odkrecic? Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 03:57 Gość portalu: teren napisał(a): > czysta.malta napisał: > > > a Playboy'a - Gość Niedzielny... > > malta, jak ty tam trzymasz jakiegos fokusnika, co to umie z kapelusza wyciagac > golebie, a teraz zamienia ci wszystko, to sprobuj mu zapodac program odwrotny. > moze jeszcze da sie to odkrecic? Ale osso chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 13:34 malta, z tym fokusnikiem, to chodzi o to , coby on zmienil poglady maciarewicza na przeciwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: 151.80.6.* 15.05.05, 16:34 Chcesz powiedziec, ze "Gosc Niedzielny" zejdzie do tak niskiego poziomu. Cos ci sie powywkrzywialo. No, ale ciekaw jestem dalszego porocesu w dochodzeniu do wladania rozumem. Wciaz pozostaje aktualne zaproszenie do zwiedzenia strony z wybranymi programami Radia Maryja: www.muzak.cristoforo.biz/ Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 17:28 Gość portalu: sluchacz napisał(a): > Wciaz pozostaje aktualne zaproszenie do zwiedzenia strony z wybranymi programam > i > Radia Maryja: > www.muzak.cristoforo.biz/ Człowieku, przestań wreszcie sapmować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: 151.80.12.* 15.05.05, 18:10 A dlaczego? Co w tym zlego, ze pokazuje ci zrodlo z jakiego nalezy czerpac informacje chcac wypowiadac sie na temat Radia Maryja? Myslisz, ze mozna sobie wszystko opowiadac? Dlatego zapraszam cie jeszcze raz na strone z wybranymi programami Radia Maryja: www.muzak.cristoforo.biz/ po to zeby zrozumiec, gdzie jest prawda a gdzie poprostu falsz. Uwierz mi, zrodlo jest najczystsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silent Bob Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.05.05, 02:56 A w centrach miast pojawią się ekologiczne opalane gazem ziemnym stosy wspomagające wydatnie dyskusję z przeciwnikami politycznymi... Stosy będą miały paliniki gazowe i ceramiczne atrapy polan, wszystko będzie ekologiczne i w tradycyjnej oprawie... ...Tak swoją drogą, jak poznać pedofila-ekshibicjonistę...? -Ugania się w parku za dziećmi w rozpiętej sutannie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 03:07 silencie, to juz bylo kiedys w postaci koksownikow i uwierz mi, ze to teraz najbardziej przeszkadza tym, ktorzy tego nie widzieli. a wogole sytuacja dzisiejsza przypomina mi zdarzenie z lat siedemdziesiatych, kiedy to nagle okazalo sie, ze w zbowid-zie (kiedys byla taka organizacja kombatantow), w ciagu pieciu lat liczba czlonkow sie podwoila. teraz tez rosnie liczba pokrzywdzonych przez rezim jaruzelskiego i komune w ogole, chociaz ci, co faktycznie swoje odsiedzieli, to na ogol zachowuja sie cicho. tak ze nie martw sie. grzyby to organizm sezonowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 02:11 vinc0 napisał: > Jak to jak?Normalnie,jak to inkwizycja :ogniem,wodą,gorącym olejem vinc0! tutaj cos mi zalatuje siarka. czy ty nie masz czasem starej zawartosci z lat kwiatu jabloni, lez soltysa czy innego pershinga? chociaz wlasciwie nie wiem, czy te nazwy cos ci mowia. ale i tak przygotuj sie na przeglad zawartosci. bedzie zaraz po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:16 Trzeba zadbać o papiery,żeby się nie tłumaczyć jak Macierewicz ze swojego pochodzenia,i gdzie się było ochrzczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 02:20 vinc0 napisał: > Będą zaglądać?:0 ja tego dokladnie nie wiem. ale mszalne sprawdzaja. wiem, bom byl ministrantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 02:29 o traumie nie ma mowy. ja z gatunkow tych zakonserwowanych staroci, co ani zab czasu ani grzybki mnie nie biora. zreszta z moim stazem ... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:33 Jak to jest byc ministrantem?Czy to nie za ryzykowne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 02:39 kochaniutki, ministrantem to sie bylo w czasach, kiedy niejaki p. gertych jeszcze nie funkcjonowal nawet jako plemnik w portkach swojego tatusia. wtedy ministrantom dawali nawet cukierki ... jesli ogladales "seksmisje" to pamietasz moze, jak babula sobie westchnela "...moj boze, to byl rocznik... " ja z tego wlasnie rocznika. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:46 Romek był plemnikiem,ale Maciej dendrolog już wtedy śledził zdrajcę Miłosza ,i tę drugą ,jak jej tam?Szymborską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 02:34 a tfu! co ty tak do mnie przystal. ja ciebie daje rady z dobrego serca i dowglebnej wiedzy wynikajacej z lat przezytych na tym swiecie, na ktorym pare rzeczy juz widzialem, aty mnie tu na prywatne spytki, niczym celnik na polsko - ukrainskiej ghranicy. a kysz! silo nieczysta. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:37 Musisz być gotowy ,czujny,zwarty.Idą ciężkie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:39 Na pytanie szybka odpowiedź,inaczej naszyją ci na rekaw gwiazdę dawida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 02:42 nie boj zaby, ich wcale nie ma tak duzo. tyle, ze sa glosni i upierdliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:48 Popatrz na zloty częstochowskie-mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 02:55 vineczko, ja ciebie juz napisal. ty nie boj zaby. zloty, zlotami i ty nie boj tych ludzi co na zlotach. na takie zloty, oczywizda ze nie na wszystkie, jezdzi moja rodzona corka. i wierz mi, za moja pelna aprobata. i oswiadczam ci, ze umysl to ona ma po ojcu, zupelnie zdrowy w tym miejscu. i na pewno wole, coby ona jezdzila na takie zloty, niz chodzila na nasza idea - ekstraklase. Tak ze spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 02:48 a jak ci naszyja gwiazde dawida, to sie nie martw, bo do kibucu przyjma cie wtedy z otwartymi ramionami. a nie wiem czy wiesz, ze tam jest cieplej? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 02:51 A jak ci naszyją czerwony kwadrat,albo zielone kółko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 02:26 moze byc.ale widzialem lepsze np. pekin, sofia (in moscow). Odpowiedz Link Zgłoś
nobody01 Program jest sensowny! 15.05.05, 03:35 Trudno sie nie zgodzic z tym programem. Wszytkie tu powyzsze dyskusje oparte na opiniach o tworcach tego programu a nie o tresci tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Program jest sensowny! 15.05.05, 04:00 nobody01 napisał: > Trudno sie nie zgodzic z tym programem. Wszytkie tu powyzsze dyskusje oparte > na opiniach o tworcach tego programu a nie o tresci tego programu. Masz zapewne rację... Ja mam równie sensowny program - żeby wszystkim było lepiej. Zagłosujesz na mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Program jest sensowny! IP: 151.80.5.* 15.05.05, 17:09 Sluszna uwaga! Ale dlaczego nalezaloby glosowac akurat na ciebie? Przeciez partia "Maryja" chce tego samego. Dolacz sie do nich, bo w jednosci sila! A tak swoja dropa pragne przypomniec o stronie z wybranymi programami Radia Maryja: www.muzak.cristoforo.biz Odpowiedz Link Zgłoś
evrendalton Liga Patologicznych Rodzin 15.05.05, 02:06 Ekorodzina 2+3 buhahahahaha. Matka, ojciec (nie-rydzyk)i 1 dziecko (bo na więcej nie stać) + kochanka ojca i proboszcz na cotygodniowej wizycie-kontroli. Liga Patologicznych Rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re: Liga Patologicznych Rodzin IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 15.05.05, 17:07 A jednak tu mają rację. Model 2+3 jest naprawdę Polsce potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Alleluja i do tyłu. Amen. IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 02:15 nadau, ty obiecujesz czy straszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Alleluja i do tyłu. Amen. IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 02:21 no pewno. to knajpa w hotelu "stal" Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Alleluja i do tyłu. Amen. 15.05.05, 02:43 Chyba powinno być "alleluja i OD tyłu" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Alleluja i do tyłu. Amen. IP: 151.80.5.* 15.05.05, 17:14 A to nie spodobalo mi sie. No bo jak? Czlowiek, ktory ma ambicje wyjsc ze swojej swiercinteligentnosci dopuszcza sie takich wulgarnosci? Spojrz na o. Rydzyka - on tak nie mowi! W razie watpliwosci zajrzec na strone z wybranymi audycjami Radia Maryja: www.muzak.cristoforo.biz Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Alleluja i do tyłu. Amen. 15.05.05, 17:30 Gość portalu: sluchacz napisał(a): > A to nie spodobalo mi sie. No bo jak? Czlowiek, ktory ma ambicje wyjsc ze swoje > j > swiercinteligentnosci dopuszcza sie takich wulgarnosci? Spojrz na o. Rydzyka - > on tak nie mowi! Mówi jeszcze gorzej. Każe się zamkykac swoim słuchaczom i każe im wpłacać więcej pieniędzy na swoje nowe samochody... A co do Ojca Rydzyka - to wystarczyło mi, że spojrzałem na Paetza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: Alleluja i do tyłu. Amen. IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 17:35 ten sluchowiec nie zdaje sobie sprawy, ze za reklame profesjonalnych stron, to nalezaloby zaplacic, ale do darmochy to on zwyczajny, wiec nie zauwaza ... Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Alleluja i do tyłu. Amen. 15.05.05, 17:37 Gość portalu: teren napisał(a): > ten sluchowiec nie zdaje sobie sprawy, ze za reklame profesjonalnych stron, to > nalezaloby zaplacic, ale do darmochy to on zwyczajny, wiec nie zauwaza ... Dlatego nie mam już zamiaru z nim "dyskutować" - zwróć uwagę, że na każy mój post odpowiada, wsadzając link do tej swojej koszmarnej stronki... Jest to SPAM w najczystszej postaci - i szkoda, że on o tym nie wie... EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Alleluja i do tyłu. Amen. IP: 151.80.12.* 15.05.05, 17:48 A co strach oblecial? Juz argumenty sie skonczyly? Jakies zmowy na forum? Bardzo mnie rozmieszylo to: "zwroc uwage" w momencie kiedy jest reklamowana inna stronka i chyba rzeczywiscie koszmarna - bo nie ogladalem. Mam natomiast przed oczyma obraz ludzi wyzutych z rozumu. Mie wiem dlaczego wiec nie mialbym polecic audycje radiowa, cos w temacie: www.muzak.cristoforo.biz/2005.02.18.rn24.mp3 pod tytulem: "Ataki na Radio Maryja". Tam mozna sie dowiedziec skad to biora natchnienie ludzie piszacy takze i na tym forum. Przyjemnego sluchania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normslny 10 razty skandal IP: 80.51.229.* 15.05.05, 03:07 w przysłowiowej pale mi się nie miesci t co się dieje w nasym państwie, zupełnie niedopuszczalne jest aby przedstawiciele religii tak nachalnie, bezszczelnie i wręcz chamsko włączli sie do polityki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: 10 razty skandal IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 03:09 Gość portalu: normslny napisał(a): niedopuszczalne jest aby przedstawiciele religii tak nachalnie, bezszczelnie i > wręcz chamsko włączli sie do polityki a niby dlaczego maja byc gorsi od naszych, pozal sie boze, politykow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren Re: 10 razty skandal IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 03:12 no mlodziezy, czas polozyc te moje stare kosci. pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele mele dutki ewentualne ekskomuniki tanio, w bramie na lewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 03:39 €uro ist gut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka A znasz jakieś przysłowie o pale? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.05, 08:15 Może dlatego się nie mieści, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 15.05.05, 04:10 a jakie jest to dziesiate E Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: Partia Maryja ogłosiła program 15.05.05, 04:15 Gość portalu: wojtek napisał(a): > a jakie jest to dziesiate E Ekskomunika dla wszystkich, którzy będą głosować na inne partie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: 151.80.5.* 15.05.05, 17:20 I tu tez nie utrafiles. Wejdz na strone: www.muzak.cristoforo.biz zeby przekonac sie, ze do Radia Maryja sa zapraszani ludzie z wielu partii. Sa audycje z poslami z komisji sledczej. Pojawia sie tacy ludzie jak: posel Ziobro z PISu, Giertych z LPRu, Miodowicz z PO, Gruszka z PSL itp. Odpowiedz Link Zgłoś
johngalt 2+3 czyli produkcja niewolnikow 15.05.05, 04:51 Piekny pomysl tej socjalistycznej partyjki: wspomagania dzieciorobstwa. Potrzebuja wiecej niewolnikow, ktorych beda mogli opodatkowac i z tego finansowac swoje wielkie panstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: 2+3 czyli produkcja niewolnikow 15.05.05, 04:56 johngalt napisał: > Piekny pomysl tej socjalistycznej partyjki: wspomagania dzieciorobstwa. > Potrzebuja wiecej niewolnikow, ktorych beda mogli opodatkowac i z tego > finansowac swoje wielkie panstwo. Obawiam się, że te dzieci potrzebne są im do czego innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szydliczek Re: Podsumowanie b. fajnej dyskusji IP: *.bchsia.telus.net 15.05.05, 06:00 Echolalie Macierydzykiewicza. Na szczęście nie wygląda, żeby ta Partia zagrażała Polsce. Co najwyżej uszczknie trochę z LPRu, PiSu i Lepeeru. Chyba, że dołączy do niej Tymiński. To wtedy będzie od razu nie IV a V Rzeczpopulita. Śmiechu warte że aż płakać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: 2+3 czyli produkcja niewolnikow IP: 151.80.5.* 15.05.05, 17:25 Widze, ze nie masz zbyt jasnego spojrzenia na sytuacje. Polecam ci dokladnie te audycje: www.muzak.cristoforo.biz/2005.04.10.rn21.mp3 zatytulowana: "Dazenie do szczescia". Polecam nie tylko tobie ale i wszystkim zablakanym jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś