Gość: tomas IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.05, 13:08 niech pan jako pseudo gospodarz wyjdzie do mieszakncow i powie im jaki syf pan szykuje. Miej waść odrobine odwagi i przyzwoitosci (co u czerwonych swin raczej nie wystepuje)!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakub_lauder Re: PANIE ZALESKI ZAPRASZAMY NA WSCHODNIA 14.06.05, 13:38 Mowisz o planowanym moscie czy o inteligentnych inaczej, ktorzy postawili zakaz wjazdu od Zolkiewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
nautile A jak przeprowadzic most w centrum a jednoczesnie 14.06.05, 13:49 A jak chcesz przeprowadzic most w centrum a jednoczesnie z dala od domow???? Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: A jak przeprowadzic most w centrum a jednocze 14.06.05, 17:19 lajf is brutal jak ktos chce miec spokoj to niech sie przeprowadzi na wies- tego nikt mu nie zabroni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PANIE ZALESKI ZAPRASZAMY NA WSCHODNIA IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 14.06.05, 19:17 Wiem jak wyglada sprawa skrzyzowania na Wschodniej. I co? Pytam gdzie bedzie lepiej? Tam łącznik z szosa Lubicką jest prawie idealny. Nie wiem jak i czy wogole ul. Wschodnia bedzie przebudowywana. Ale powtarzam pytanie. Gdzie jest mniejsze zaludnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: PANIE ZALESKI ZAPRASZAMY NA WSCHODNIA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.05, 19:56 podobnie urzad miasta zachowal sie w kaszczorku najpierw sprzedal dzialki a po pol roku powiedzieli ze bedzie tu taki maly zjazd (przedluzenie Ligi Polskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PANIE ZALESKI ZAPRASZAMY NA WSCHODNIA IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 14.06.05, 20:19 Pytanie sa takie Czy most jest potrzebny? Jak tak to jaka lokalizacja? Warynskiego to za blisko centrum + te same jeszcze wieksze wady co Wschodnia Nastepna lokalizacja to Wschodnia Kolejna na wschod to Lubicz? Tam most jest. Wiec na zachod, Polchem? Dla kogo ten most? Wiec Wschodnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: PANIE ZALESKI ZAPRASZAMY NA WSCHODNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:29 Gość portalu: ja napisał(a): > Pytanie sa takie > Czy most jest potrzebny? Na litość boską są jeszcze tacy którzy się wahają czy most jest potrzebny ? :) Pozdrawaiam, tylko wschodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PANIE ZALESKI ZAPRASZAMY NA WSCHODNIA IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 14.06.05, 22:35 Masz problemy ze zrozumieniem tekstu? To bylo tylko kilka prostych zdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: PANIE ZALESKI ZAPRASZAMY NA WSCHODNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:49 Gość portalu: ja napisał(a): > Masz problemy ze zrozumieniem tekstu? > To bylo tylko kilka prostych zdan Skąd odrazu ta agresja? Nie pomyślałeś że może to był żart? Dla ułatwienia dopisałem: :) Kompromitujesz się zwracając w ten sposób komuś uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: PANIE ZALESKI czas zrezygnować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:06 Tylko zastanówmy się jaka lokalizacja byłaby najlepsza? Brakuje mi alternatywy dla Wschodniej, a most jest potrzebny :( Z drugiej strony nie dziwie się okolicznym mieszkańcom. Tylko że jak tu wszystkim dogodzić? Zawsze ktoś będzie nie zadowolony. Co do konsultacji, to były spotkania prezydenta z mieszkańcami. Ciekawe czy ten problem został poruszony ? Odpowiedz Link Zgłoś