Gość: muppet IP: *.torun.dialup.inetia.pl 18.07.01, 14:40 ja chcę IKEI w Toruniu!!! co wy na to? OBI do domu, IKEA zamiast tego!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szymon Re: IKEA IP: 62.85.43.* 18.07.01, 15:41 Sorry, ale w przyszlym roku powstanie w Bydgoszczy, kolo centrum Auchan, Leroy Merlin i Multikina. Na pocieszenie podaje, ze bedzie to w Fordonie, a wiec nie tak daleko od Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcoos Re: IKEA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 15:43 Gość portalu: muppet napisał(a): > ja chcę IKEI w Toruniu!!! co wy na to? OBI do domu, IKEA zamiast tego!!! Khe,khe, a przekonales inwestora do zainwestowania budowy IKEI w Grodzie Kopernika? Mnie sie jednak wydaje ze Castorama jest lepsza niz OBI oraz IKEA ... Pozdrawiam Marcoos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: IKEA IP: *.graf.torun.pl 18.07.01, 15:57 Ikea, a Obi i Castorama to przeciez sklepy o zupelnie innym profilu. Ikea to wyposazenie wnetrz, a Obi i Castorama to raczej sklepy majsterkowo-ogrodnicze. Po co Ikea w Toronto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marelk Re: IKEA IP: *.chello.pl 18.07.01, 17:58 Mysle, ze za jakis czas w Toruniu bedzie rowniez IKEA. Moze nawet (podobnie, jak Geant i OBI) niedlugo po tym, jak bedzie w Bydgoszczy. A co do Castoramy... tez w Bydgoszczy jest :-). marek (z bygoszczy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muppet Re: IKEA IP: *.torun.dialup.inetia.pl 18.07.01, 18:29 no bo w Ikei sa takie fajne rzeczy do pokoju :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: IKEA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 01:21 Ikea kojarzy mi się raczej z tym że drogo i brzydko - przynajmniej nie w moim guście. Ale jak ktoś lubi takie mebelki, to jest w Toruniu sklepik na Mickiewicza, "Drewmax", gdzie podobne można kupić. Oczywiście wybór trochę mniejszy, za to chyba taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łapa Re: IKEA IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 23:57 Proponuje zbudowć ten market we Włocławku. To tylko kwestia odpowiedniej łapówki dla paru osób. IKEA ma słaby marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkadius Re: IKEA IP: 195.205.236.* 14.08.01, 09:31 Nowiecie, co za czasy nadeszly, zeby podniecac sie sklepem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remix Re: IKEA IP: 10.10.73.* 14.08.01, 13:09 Często odwiedzam sklep Ikei w Gdańsku. Ceny zróżnicowane, towar niezły, zawsze kupię jakieś duperele do domu. Warto zaglądać na stoiska tuż przed kasami, gdzie wykladają rzeczy przecenione. Za drobne grosze można kupić coś fajnego - to dla tych, co nie chcą przepłacać. Ikea mogłaby w Toruniu powstać, konkurencji nigdy za wiele. Ludzie mają większą ofertę i rożnorodność i o to też chyba chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś