hlrussia 19.09.05, 19:25 Dramat. Plakaty reklamowe nad pisuarami??? Luuudzie. Milosierdzia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianka Re: Kampania wyborcza IP: *.petrus.com.pl 19.09.05, 19:29 Gdzie te plakaty? U Ciebie??? Spoko, nie jest źle, tylko Ojciec Dyrektor wchodzi do akcji. Szkoda, że sam nie startuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia torunianko 19.09.05, 19:52 W TVN widzialem wlasnie! WSZYSTKO WIEM! PS Ciebie tam na bydgoskim do rzadu chca wziac! Sam propozycje popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re:Rydzyk z dala od polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:00 Lepiej żeby o.Rydzyk trzymał się z dala od wyborów,bo może narobić więcej szkody niż pożytku.Jestem zwolennikiem PIS i P.Kaczyńskiego .Działalnośc o.Rydzyka nigdy mi się nie podobała . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka hlrussia IP: *.petrus.com.pl 19.09.05, 21:37 jako rzecznik praw obywatelskich? No nie wiedziałam, że aż tak subiektywna jestem:)) Ale dziękuję, dziękuję. Nie ma to jak mieć szerokie grono znajomych posłów. Pozdrawiam ps. A przy okazji, jak to miło znać kogoś kto wszystko wie. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: Kampania wyborcza 19.09.05, 19:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=29231575 Odpowiedz Link Zgłoś