agabro 23.09.05, 13:33 Szukam opinii na temat porodu na Bielanach, o lekarzach gin. i połoznych. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Fajny jest Dziewiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:38 Fajny jest Dziewiecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Re: szpitale, położne, poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:10 idz sobie zobacz jak sie pokazuje nowownarodzone dziecko rodzinie to sobie wyrobisz opinie:), badz popytaj sie jak chetnie sa wydawane pieluchy przez pielegniarki. albo dowiedz sie jak czesto udzielane sa bledne informacje matkom na temat ich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz II oddzial Patologii - rewelacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:13 Moja zona rodzila na II oddziale Patologii - rewelacja! Lodowki, telewizory i telefony w pokojach, osobny pokoj do spotkan z rodziną, ogolnie bardzo ladnie. Ale lepiej miec indywidualny -rodzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale rodzi sie na porodowkach a nie na oddzialach patol IP: *.astri.uni.torun.pl 05.10.05, 14:04 patologii sala do porodow rodzinnych jest ok, ale kosztuje i jest tylko jedna, i maja do niej pierwszenstwo rodzace - pracownice szpitala i matopatu.... zwykle sale do porodow piec metalowych foteli ginekoloicznych oddzielonych od siebie parawanami chyba murowanymi. Wszystko w kafelkach. Komfort tak za dawnych prlowskich czasow. Unikac trzeba chyba tylko doktora zwierzynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: szpitale, położne, poród IP: *.kujawsko-pomorskie.pl 05.10.05, 15:30 Nie ma jak szpital w Aleksandrowie Kujawskim. Super, bez koperty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szpitale, położne, poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:05 Kopert w Toruniu tez nie ma zreszta chyba nigdzie. Tylko, jesli placisz dodatkowo za "rodzinny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: szpitale, położne, poród IP: *.petrus.com.pl 06.10.05, 15:38 Proponuje unikac toruńskiej porodówki.Przykre ale prawdziwe.:( Odpowiedz Link Zgłoś