Dodaj do ulubionych

szpitale, położne, poród

23.09.05, 13:33
Szukam opinii na temat porodu na Bielanach, o lekarzach gin. i połoznych.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Fajny jest Dziewiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:38
      Fajny jest Dziewiecki
    • Gość: ja to ja Re: szpitale, położne, poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:10
      idz sobie zobacz jak sie pokazuje nowownarodzone dziecko rodzinie to sobie
      wyrobisz opinie:), badz popytaj sie jak chetnie sa wydawane pieluchy przez
      pielegniarki. albo dowiedz sie jak czesto udzielane sa bledne informacje matkom
      na temat ich dzieci.
      • Gość: bartosz II oddzial Patologii - rewelacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:13
        Moja zona rodzila na II oddziale Patologii - rewelacja!
        Lodowki, telewizory i telefony w pokojach, osobny pokoj do spotkan z rodziną,
        ogolnie bardzo ladnie. Ale lepiej miec indywidualny -rodzinny.
        • Gość: ale rodzi sie na porodowkach a nie na oddzialach patol IP: *.astri.uni.torun.pl 05.10.05, 14:04
          patologii
          sala do porodow rodzinnych jest ok, ale kosztuje i jest tylko jedna, i maja do
          niej pierwszenstwo rodzace - pracownice szpitala i matopatu....
          zwykle sale do porodow piec metalowych foteli ginekoloicznych oddzielonych od
          siebie parawanami chyba murowanymi. Wszystko w kafelkach.
          Komfort tak za dawnych prlowskich czasow.
          Unikac trzeba chyba tylko doktora zwierzynskiego.
    • Gość: ala Re: szpitale, położne, poród IP: *.kujawsko-pomorskie.pl 05.10.05, 15:30
      Nie ma jak szpital w Aleksandrowie Kujawskim. Super, bez koperty.
      • Gość: ania Re: szpitale, położne, poród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:05
        Kopert w Toruniu tez nie ma zreszta chyba nigdzie.
        Tylko, jesli placisz dodatkowo za "rodzinny".
    • Gość: aga Re: szpitale, położne, poród IP: *.petrus.com.pl 06.10.05, 15:38
      Proponuje unikac toruńskiej porodówki.Przykre ale prawdziwe.:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka