Dodaj do ulubionych

TVP-PANORAMA !

IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 12.10.05, 09:24
NA MAPIE POGODY POLSKI ZLIKWIDOWANO TORUN ! TO SKANDAL PROSIMY O INTERWECJE W
TEJ SPRAWIE !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: viki Bedzie przywrócony - to bład grafika. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:25
      Bedzie przywrócony - to bład grafika.
      Wczoraj rozmawiałem
      • a_weirdo Re: Bedzie przywrócony - to bład grafika. 12.10.05, 09:26

> Wczoraj rozmawiałem

Poważnie?
    • Gość: viki Jesli komus to przeszkadza - tu jest kontakt: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:34
      Jesli komus to przeszkadza - tu jest kontakt:

KONTAKT Z WIDZAMI:
      22/ 547 44 50

SZEF PR Marcin Bochenek:
      22/ 547 65 50

mail:
      widzowie@tvp.pl

Warto wesprzec!
    • Gość: tvp 2 www.tvp.pl/panorama tel 22-547-62-10 IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 12.10.05, 14:50
      PROSIMY O INTERWECJE !!!
      • Gość: poprawka Warto tam zadzwonic lub mailowac !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:01
        Gość portalu: tvp 2 napisał(a):
        > PROSIMY O INTERWECJE !!!

korekta numeru - redakcja pogody:
        22/ 547 73 88 - Agnieszka Dymecka
        22/ 547 69 71
        mail: panorama@waw.tvp.pl

Warto tam zadzwonic lub mailowac, nie jest jeszcze przesadzone....
        • a_weirdo Re: Warto tam zadzwonic lub mailowac !!! 12.10.05, 16:04

> Warto tam zadzwonic lub mailowac, nie jest jeszcze przesadzone....

Niech ktoś napisze, że to dowcip...
          • Gość: poprawka Re: Warto tam zadzwonic lub mailowac !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:07
            Raczej niech ktos napisze, ze nie masz uprzedzen do Torunia i nie jestes
            złosliwym bydgoszczakiem.
            • a_weirdo Re: Warto tam zadzwonic lub mailowac !!! 12.10.05, 16:11
              > nie masz uprzedzen do Torunia i

Nie mam uprzedzeń do Torunia.

• Gość: ja Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 12.10.05, 16:16
      Zadzwoniles do Panoramy? Powiedz ze zartujesz albo ze nie jestes torunczykiem!!!
    • Gość: TM Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.tvk.torun.pl 12.10.05, 16:32
      Ale jaja:))))) Teraz to bydgoszczanie przesadzili... Musimy zalatwic zeby ich z
      TVN wyrzucili. dzwoncie, mailujcie, zrobcie cos bo to przeciez torun
    • Gość: pat I co? Pomogło czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:09
      I co? Pomogło czy nie?
    • Gość: www.tvp.pl/panoram Re: TVP-PANORAMA ! tel 547-62-26 IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 13.10.05, 18:48
      bezpsredni tel 22-547-62-26 !!! DO PANORAMY !!!
    • Gość: Reggea Przecież każdy w Toruniu wie, gdzie leży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:16
      Bydgoszcz, więc o co chodzi z tą mapą? A Inowrocławianie to skąd mają wiedzieć,
      jaka u nich będzie pogoda? Oczywiście też widzą jak byk BYDGOSZCZ i wszystko
      jasne.
    • Gość: zibi wczoraj poprawiono! Dziękuję internautom za pomoc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:15
      Od wczoraj poprawiono! Dziękuję internautom za pomoc.
    • Gość: zdruzgotany Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:06
      W TVN też nie na wszystkich mapacj jest Toruń!!!!
      Skandal, pisać maile do TVN i TVN Meteo
      • Gość: leon Re: wczoraj poprawiono! Dziękuję internautom za po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:23
        W TVN jest chyba wszedzie, gdzoe nie ma?
        Poza tym nie musisz wysmiewac. Polska ma 16 wojewodztw, ale 18 miast
        wojewodzkich i Ustawe o Podziale Administracyjnym mogliby w TV znac.
        Dla wszsytkich stacji TV obecnosc Torunia jest oczywista, teraz po kilku dniach
        poprawili błąd w Panoramie.

Jelsi sa wbłedy w bTVN tez poprawia. ale gdzie?
        Ja nie widze.
        • Gość: Zdruzgotany Re: wczoraj poprawiono! Dziękuję internautom za p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:28
          Na części map nie ma, widziałem osobiście na TVN Meteo
    • Gość: bleee Re: TVP-PANORAMA ! IP: 83.238.70.* 17.10.05, 22:45
      No i dobrze po co komu pokazywać wieś an mapie, skoro pokazać torun to i trzeba
      byłoby Biłgoraj. Wystarczy że jest Bydgoszcz 2 razy większa, każdy wie gdzie
      leży , a jakis tam Toruń, małe miasteczko. Znowu wam odwala kompleks pępka
      świata, co za toruniaki z niektórych was.
      • Gość: Gregor Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.range81-152.btcentralplus.com 17.10.05, 23:21
        To ja specjalnie dla Ciebie wysle prosbe, zeby i Swiecie zaczeli pokazywac na mapach. Zobaczysz, gdzie
        lezy, tam juz Cie pokieruja do szpitala psychiatrycznego i moze z tej nienawisci wylecza...
      • Gość: as Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.petrus.com.pl 18.10.05, 07:50
        Gość portalu: bleee napisał(a):

Wystarczy że jest Bydgoszcz 2 razy większa,

Dokładniej - pół raza większa.

Bydgoszcz zresztą jest bardzo słabo rozpoznawalna,a Toruń bije was w tym na głowę.
    • Gość: ojejku Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 23:04
      Wyluzuj. Jest w TV Trwam. To chyba najwazniejsze dla tego miasta.
    • Gość: kierowca Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:57
      To trochę śmieszne z tą mapą pogody. Ludzie się tym ekscytują, piszą maile itd.
      Torunianie mają jednak większy problem. W GPS-owych programach typu Automapa, Navigator nie ma dokładnych map Torunia. Większość miast ma osobne mapy a Toruń można sprawdzić tylko na mapie Polski. Dla tych użytkowników którzy mają małe zasoby pamięci w urządzeniach jest to wręcz niemożliwe do sprawdzenia.
      • Gość: kierowca Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 10:08
        Jeszcze ciekawostka, znalazłem w automapie, jakąś wiochę w lubelskim o nazwie Toruń i w mazowieckim Toruniak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka