Gość: SKANDAL IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 12.10.05, 09:24 NA MAPIE POGODY POLSKI ZLIKWIDOWANO TORUN ! TO SKANDAL PROSIMY O INTERWECJE W TEJ SPRAWIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viki Bedzie przywrócony - to bład grafika. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:25 Bedzie przywrócony - to bład grafika. Wczoraj rozmawiałem Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Bedzie przywrócony - to bład grafika. 12.10.05, 09:26 > Wczoraj rozmawiałem Poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Jesli komus to przeszkadza - tu jest kontakt: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:34 Jesli komus to przeszkadza - tu jest kontakt: KONTAKT Z WIDZAMI: 22/ 547 44 50 SZEF PR Marcin Bochenek: 22/ 547 65 50 mail: widzowie@tvp.pl Warto wesprzec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvp 2 www.tvp.pl/panorama tel 22-547-62-10 IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 12.10.05, 14:50 PROSIMY O INTERWECJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawka Warto tam zadzwonic lub mailowac !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:01 Gość portalu: tvp 2 napisał(a): > PROSIMY O INTERWECJE !!! korekta numeru - redakcja pogody: 22/ 547 73 88 - Agnieszka Dymecka 22/ 547 69 71 mail: panorama@waw.tvp.pl Warto tam zadzwonic lub mailowac, nie jest jeszcze przesadzone.... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Warto tam zadzwonic lub mailowac !!! 12.10.05, 16:04 > Warto tam zadzwonic lub mailowac, nie jest jeszcze przesadzone.... Niech ktoś napisze, że to dowcip... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawka Re: Warto tam zadzwonic lub mailowac !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:07 Raczej niech ktos napisze, ze nie masz uprzedzen do Torunia i nie jestes złosliwym bydgoszczakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Warto tam zadzwonic lub mailowac !!! 12.10.05, 16:11 > nie masz uprzedzen do Torunia i Nie mam uprzedzeń do Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 12.10.05, 16:16 Zadzwoniles do Panoramy? Powiedz ze zartujesz albo ze nie jestes torunczykiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TM Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.tvk.torun.pl 12.10.05, 16:32 Ale jaja:))))) Teraz to bydgoszczanie przesadzili... Musimy zalatwic zeby ich z TVN wyrzucili. dzwoncie, mailujcie, zrobcie cos bo to przeciez torun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat I co? Pomogło czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:09 I co? Pomogło czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.tvp.pl/panoram Re: TVP-PANORAMA ! tel 547-62-26 IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 13.10.05, 18:48 bezpsredni tel 22-547-62-26 !!! DO PANORAMY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reggea Przecież każdy w Toruniu wie, gdzie leży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:16 Bydgoszcz, więc o co chodzi z tą mapą? A Inowrocławianie to skąd mają wiedzieć, jaka u nich będzie pogoda? Oczywiście też widzą jak byk BYDGOSZCZ i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi wczoraj poprawiono! Dziękuję internautom za pomoc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:15 Od wczoraj poprawiono! Dziękuję internautom za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdruzgotany Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:06 W TVN też nie na wszystkich mapacj jest Toruń!!!! Skandal, pisać maile do TVN i TVN Meteo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: wczoraj poprawiono! Dziękuję internautom za po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:23 W TVN jest chyba wszedzie, gdzoe nie ma? Poza tym nie musisz wysmiewac. Polska ma 16 wojewodztw, ale 18 miast wojewodzkich i Ustawe o Podziale Administracyjnym mogliby w TV znac. Dla wszsytkich stacji TV obecnosc Torunia jest oczywista, teraz po kilku dniach poprawili błąd w Panoramie. Jelsi sa wbłedy w bTVN tez poprawia. ale gdzie? Ja nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdruzgotany Re: wczoraj poprawiono! Dziękuję internautom za p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:28 Na części map nie ma, widziałem osobiście na TVN Meteo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: TVP-PANORAMA ! IP: 83.238.70.* 17.10.05, 22:45 No i dobrze po co komu pokazywać wieś an mapie, skoro pokazać torun to i trzeba byłoby Biłgoraj. Wystarczy że jest Bydgoszcz 2 razy większa, każdy wie gdzie leży , a jakis tam Toruń, małe miasteczko. Znowu wam odwala kompleks pępka świata, co za toruniaki z niektórych was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.range81-152.btcentralplus.com 17.10.05, 23:21 To ja specjalnie dla Ciebie wysle prosbe, zeby i Swiecie zaczeli pokazywac na mapach. Zobaczysz, gdzie lezy, tam juz Cie pokieruja do szpitala psychiatrycznego i moze z tej nienawisci wylecza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.petrus.com.pl 18.10.05, 07:50 Gość portalu: bleee napisał(a): Wystarczy że jest Bydgoszcz 2 razy większa, Dokładniej - pół raza większa. Bydgoszcz zresztą jest bardzo słabo rozpoznawalna,a Toruń bije was w tym na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejku Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 23:04 Wyluzuj. Jest w TV Trwam. To chyba najwazniejsze dla tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:57 To trochę śmieszne z tą mapą pogody. Ludzie się tym ekscytują, piszą maile itd. Torunianie mają jednak większy problem. W GPS-owych programach typu Automapa, Navigator nie ma dokładnych map Torunia. Większość miast ma osobne mapy a Toruń można sprawdzić tylko na mapie Polski. Dla tych użytkowników którzy mają małe zasoby pamięci w urządzeniach jest to wręcz niemożliwe do sprawdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: TVP-PANORAMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 10:08 Jeszcze ciekawostka, znalazłem w automapie, jakąś wiochę w lubelskim o nazwie Toruń i w mazowieckim Toruniak. Odpowiedz Link Zgłoś