Gość: gosc IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 21:18 Cze torunianie! W piatek bede w toruniu. Mam umowiona impreze w Imperialu. Czy ktos moze powiedziec mi gdzie sie on miesci, jak tam dojechac i co o nim sadzicie? Jak atmosfera itp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b3ut Re: Klub Imperial IP: 217.172.252.* 18.11.02, 21:58 dobry imperial nie jest zły. WYsiadka z 15 26 lub 36 przy rektoracie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteetr Re: Klub Imperial hmm :) IP: 158.75.1.* 19.11.02, 09:47 Gość portalu: gosc napisał(a): > Cze torunianie! W piatek bede w toruniu. Mam umowiona impreze w Imperialu. > Czy ktos moze powiedziec mi gdzie sie on miesci, jak tam dojechac i co o nim > sadzicie? Jak atmosfera itp... hejka gość wiesz co? moja siostra sie wybiera na impreze do imperialu w piątek ale to podobno ma być jakaś impreza zamknięta dla 3 lo więc moga Cie nie wpóścić :)))) no chyba ze no chyba ze idziesz z kims to wtedy normalka :) a sam imperial to daaaaawno nie byłem w tym pseudo studenckim klubiedobrej zabawy ps prosimy o relacje z wizyty minimum 100 słów :) Odpowiedz Link Zgłoś
beat Re: Klub Imperial hmm :) 19.11.02, 10:21 Gość portalu: szteetr napisał(a): > Gość portalu: gosc napisał(a): > > > Cze torunianie! W piatek bede w toruniu. Mam umowiona impreze w Imperialu. > > > Czy ktos moze powiedziec mi gdzie sie on miesci, jak tam dojechac i co o n > im > > sadzicie? Jak atmosfera itp... > hejka gość wiesz co? moja siostra sie wybiera na impreze do imperialu w piątek > > ale to podobno ma być jakaś impreza zamknięta dla 3 lo więc moga Cie nie wpóści > ć > :)))) no chyba ze no chyba ze idziesz z kims to wtedy normalka :) > a sam imperial to daaaaawno nie byłem w tym pseudo studenckim klubiedobrej > zabawy > ps prosimy o relacje z wizyty minimum 100 słów :) Kiedyś za czasów Olimpu Imperial dawał wytchnienie i był doskonałą alternatywą dla tłoku w Olimpie, czasem jak Dj dał się naciągnąć to i muzyczkę przyjemną do ucha puścił... Niestety szanowne władze wykosiły bastiony studenckiej rozrywki - w miejsce Olimpu powstało Biuro Karier, zaś Juwenalia zostału wyrugowane nad Wisłę... Pewnie i Imperialowi zgotują ten los... I gdzie teraz biedne studentki mają tańcem zjednywać serca profesorów? boszsz tempora mutant Vivat Academia, Vivant profesores... (ze zwieszoną głową) Odpowiedz Link Zgłoś