amicus Re: Nowy most - dokumenty 24.03.06, 21:15 Wypadałoby zapytać Pana Posła Mężydłę, jaki faktyczny interes kryje się za lokalizacją, której jest takim gorącym zwolennikiem. Mam nadzieję, że nie prywata, chociaż nijak nie mogę odczytać rozsądnych argumentów w jego stanowisku. Może Poseł Mężydło winien zważyć, czy jego "aktywność" nie spowoduje zablokowania inwestycji mostowej w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
bestjot Re: Nowy most - dokumenty 27.03.06, 12:40 Proszę o pomoc. Każdy link może być cenny. Odpowiedz Link Zgłoś
bgp2001 Re: Nowy most - dokumenty 27.03.06, 14:05 Do Torunia przenieśli się moi rodzice ..ja też! w 1967 roku. Już wówczas głośno było o konieczności mostu. Potem na stałe wybyłam z Torunia, jednak gnałam tam zawsze i do dzisiaj ... jednak przed wjazdem na most od strony Poznania przeżywam zawsze ten horror! I ciekawe, że most jest pragnieniem torunian i...nie tylko! od ponad 40 lat, jakoś cały czas inne nowinki, kosztowne a niekonieczne mają miejsce! gdy tymczasem MOST zawsze i ciągle pozostaje w sferze marzeń. POzdrawiam wszystkich w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 Mam nadzieję, ze poseł Mężydło waży swoje słowa 27.03.06, 14:08 Mam nadzieję, ze poseł Mężydło waży swoje słowa i protesty. Że wie z czym igra. Ze jesli Torun straci pieniadze UE na most, bedzie mial cały region przeciwko sobie. Odpowiedz Link Zgłoś