Gość: SDB Re: Ja pierwsza! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 12:04 Ale sie zgralismy :) ojojojojojojoj!!!!!!! ale jestem zmenczony Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: Ja pierwsza! 15.12.02, 12:25 Na końcu było tak: B3ut z Awronią ciągle się kłócili, a Davoo i ja wyglądaliśmy jak z obrazka ;) Degas "Absynt" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Ja pierwsza! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 12:48 ojojojojojojojoj!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Ja pierwsza! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 19:52 jesteeem!!! trzeci? mam newsy dot sylwka! BB, plus niespodzianka specjalnie dla Ciebie!:) ale znowu musze uciekac!! za 2 godz napisze wiecej. Siadla mi wczoraj bateria w komorce, dzisiaj ledwo sie wlaczyla... i zgasla. wiec pozostalem bez kontaktow do Was! PS ..a wczoraj/dzisiaj na miescie...oj, dzialo sie, dzialo!! a z piwkiem przesadzilem troche, browczyki redakcji trzeba bylo spijac! ..dzisiaj pierwszy lekki posilek moglem zjesc po 18tej! z tym niefajnie, cala reszta miodzio! :)) ech, Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: Ja pierwsza! 15.12.02, 21:54 Gość portalu: davoo napisał(a): > mam newsy dot sylwka! > BB, plus niespodzianka specjalnie dla Ciebie!:) > ale znowu musze uciekac!! > ha! domyślam się, że chodzi o ekipę ze sztuk! prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: Ja pierwsza! 16.12.02, 00:34 umieram z ciekawosci, a on piwko z kolegą popija! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Ja pierwsza! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 00:36 nie,nie, jestem :) zaczytuje sie w postach. A szukalem sylwka i gutka. i nie widze. Slepy jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Ja pierwsza! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 00:58 minuta. Juz dopisuje ostatnie zdanie info nie zasnij!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Ja pierwsza! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:22 yhm,,, nie, no smialo, nie przeszkadzajcie sobie! moge sie odwrocic poczytam info o isdn Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Witam 16.12.02, 12:35 Dobry!!! Ja oczywiście nie mam nic do powiedzenia, ale żeby nie było,że sie nie odzywam... Wstałam w niedziele o 9.20 (mówcie mi Mistrzu), zero bólu głowy, czułam sie jak Młody Bóg. Bo pic, kochani, to trzeba umieć!!! Pozdr. Wronia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Witam IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 13:27 to przez te kłótnie z B3utem ... ta świeżość poranka :) Blondi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Witam IP: proxy / 217.96.43.* 16.12.02, 13:41 Pewnie zauwżyliście spadek ciśnienia w wodociągach ok 14 godziny. Sorry, moja wina. Bifrijutu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bifri Re: Witam IP: proxy / 217.96.43.* 16.12.02, 14:07 Ide na wheela. Trzymać kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś