jkwt 27.04.06, 20:53 Jeśli PiS spacyfikuje Mężydło w sprawie mostu będzie to pierwsza pożyteczna rzecz jaką zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nnxx Re: PiS szykuje się na wybory 27.04.06, 23:16 Jak PIS dorwie się do władzy w Toruniu to mostu nie będzie i za 100 lat. Te polityczne destrukty nic nie potrafią , oj przepraszam potrafią mącić i psuć ! Odpowiedz Link Zgłoś
aliasqbek Re: PiS szykuje się na wybory 27.04.06, 23:59 Zgodnie z zasada,iz nie nalezy wysmiewac sie z osob publicznych powszechnie uznanych za obelzywe,a takze w zwiazku ze zblizajacym sie dlugim weekendem,proponuje nie podejmowac komentarzy w spr. zawartej w tytule. Jestem przekonany,ze jestesmy swiadomymi mieszkancami miasta doswiadczonego w ostatnim czasie i doswiadczanego nadal wszelakimi "plagami" proby destrukcji tego,w gruncie rzeczy,nienajgorszego co zaczelo sie powoli dziac w naszym miescie. Przyklad idzie "od glowy".Mam juz dosyc robienia sobie ze mnie i innych mieszkancow tego kraju "totalnych jaj" - targow,kolejnych koalicji,paktow stabilizacyjnych,dzielenia i laczenia instytucji zgodnie z projektem TANIE PANSTWO i to za NASZE PIENIADZE.Za NASZE PIENIADZE od 7 miesiecy trwa experyment.Mam juz dosyc tego zalewajacego nasz kraj DZIADOSTWA,tego pelnego kpiny i cynizmu gadania.Mam tego dosyc. Wierze,ze mieszkancy naszego miasta nie dadza sie podpuscic tczym gadaniom tych OSTATNICH sprawiedliwych wymienionych w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
vectra500 Ostatnie podrygi PiS nie tylko w Toruniu 29.04.06, 20:00 ta partia tak się skompromitowała że nie osiągnie już niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_piernik1 PIS u władzy w Toruniu = mostu nie ma za 100 lat. 28.04.06, 08:24 nnxx napisał: > Jak PIS dorwie się do władzy w Toruniu to mostu nie będzie i za 100 lat. To tylko wina Mężydły, szkodnika torunskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ext Re: PiS szykuje się na wybory 28.04.06, 00:03 PiS to są psuje. Mam nadzieję, że mieszkańcy Torunia w wyborach nie dołożą się do zawłaszczania wszystkich obszarów życia przez ta partię. Odpowiedz Link Zgłoś
brave76 Re: PiS szykuje się na wybory 28.04.06, 01:16 No to przynajmniej mamy jasność co do intencji pana posła w sprawie blokowania mostu na Wschodniej... teraz pan poseł będzie udawadniał że tylko 'oni' są w stanie zbudować most - cel jest oczywisty - wygrać wybory... A że przy okazji przepada realna szansa na powstanie mostu w Toruniu, no cóż - cel uświęca środki... obrzydzenie bierze!!! Pytanie: czy zdołacie uzyskać wiekszość w radzie, przed upływem kadencji ('jezeli oczywiście wygracie wybory, a załóżmy przez chwilę że ta ryzykowna hipoteza ma swoje uzasadnienie w rzeczywistości')? Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: PiS szykuje się na wybory 28.04.06, 01:49 Kandydatem na prezydenta Torunia z ramienia PiS będzie Pani Poseł Anna Sobecka. Odpowiedz Link Zgłoś
nnxx Re: PiS szykuje się na wybory 28.04.06, 08:51 b3ut napisał: > Kandydatem na prezydenta Torunia z ramienia PiS będzie Pani Poseł Anna Sobecka. NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_piernik1 Mężydłę nalezy odsunąć od władzy! 28.04.06, 08:23 Mężydłę nalezy odsunąć od władzy, Girzynski - jak najbardziej mzoe zostac. Odpowiedz Link Zgłoś
kminekdladziewczynek Re: Mężydłę nalezy odsunąć od władzy! 29.04.06, 21:46 Zlitujcie się młodzi PiSowcy. To jasne, że układacie sobie struktury pod Girzyńskiego, ale żeby to wszystko robić kosztem Mężydły? Sam za PiSem nigdy w życiu nie przepadałem, ale już będąc całkowicie obiektywnym muszę przyznać, że ten ostatni cokolwiek w swojej karierze zrobił. I nie mam tu na myśli błazenady. Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: PiS szykuje się na wybory 01.05.06, 23:24 jkwt napisał: > Jeśli PiS spacyfikuje Mężydło w sprawie mostu będzie to pierwsza pożyteczna > rzecz jaką zrobi. A ja tym wzystkim, którzy mysla podobnie, przypomnę korzenie Piskorskiego i Jego bój o Urząd w stolicy. Czy ktokolwiek jeszce pamięta tamta wojnę pomiedzy koalicjantami; AWs i Unii Wolnosci o " Pawełka"? Pamietacie jak jego " walory pol-społeczne(...)" ewoluowały z AWS>> do Unii, a następnie zwarł się w " uścisku z SLD-owem" i żaden Buzek ani Marian, nie odwrócili "lawiny nieszczęść"(SIC!) Wszystkim rozsądnym i cierpliwym z PIS-u polecam pod rozwagę i ostrzegam, że " ex nihilo nihil", a " experto credite" (SIC!) Odpowiedz Link Zgłoś