stary_piernik1 11.05.06, 08:25 Batrdzo fajnie wyglada bulwar w tej chwili napisy, knajpy, Katarzynka. Moze zczasem stanie sie z zniego marina? Mamm na mysli pomosty, lodzie do wypozyczenia, rejsy tratwami flisaczymi, wiecej gastronomii itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary_piernik1 czy aktualna modernizacja obejmuje nowe obiekty 11.05.06, 08:25 Tylko czy aktualna modernizacja obejmuje nowe obiekty, czy tylko remont nabtrzeza? Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: czy aktualna modernizacja obejmuje nowe obiek 11.05.06, 08:46 jakie obiekty na przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
mavellis Re: czy aktualna modernizacja obejmuje nowe obiek 11.05.06, 08:49 No przeciez napisal - pomosty, marina, ja do tego dodam ogolnie - cos takiego jak w Mikolajkach. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: czy aktualna modernizacja obejmuje nowe obiek 11.05.06, 10:23 > No przeciez napisal - pomosty, marina[...] Chętnych do szorowania mieczem po dnie jest na pewno sporo Odpowiedz Link Zgłoś
davoo Re: czy aktualna modernizacja obejmuje nowe obiek 11.05.06, 12:10 > ja do tego dodam ogolnie - cos takiego > jak w Mikolajkach. eeee, Sniardwy? Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: czy aktualna modernizacja obejmuje nowe obiek 11.05.06, 12:11 oj davoo, gdzie śniardwy w mikołajkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
davoo Re: czy aktualna modernizacja obejmuje nowe obiek 11.05.06, 12:15 > oj davoo, gdzie śniardwy w mikołajkach :) no wlasnie, nawet mikolajki sniardw by nie mialy, a torun tak! Toruń najwieksza srodladowa marina w polsce!;) no cos mi sie jednoznacznie wydaje, ze z mikolajek wplywalem jakies 3 latka temu na sniardwy?? czy nie?:) no moze cos mi sie pomylilo... Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: czy aktualna modernizacja obejmuje nowe obiek 11.05.06, 12:17 najpierw na mikołajskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: czy aktualna modernizacja obejmuje nowe obiek 11.05.06, 12:21 za takie gadanie mozna trafic do Mamra Odpowiedz Link Zgłoś
davoo Re: czy aktualna modernizacja obejmuje nowe obiek 11.05.06, 12:30 hehe, no ba, po nocy w zadres'zonych mikolajkach moga sie czlowiekowi kierunki pomylic i w rozne miejsca moze trafic ostatecznie Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: czy aktualna modernizacja obejmuje nowe obiek 11.05.06, 13:02 davoo napisał: > hehe, no ba, po nocy w zadres'zonych mikolajkach [...] To może mavelis chce w toruniu więcej dresów? Odpowiedz Link Zgłoś
davoo Re: czy aktualna modernizacja obejmuje nowe obiek 11.05.06, 17:42 > To może mavelis chce w toruniu więcej dresów? i slusznie, licza sie statystyki, nie spodzien. juz 3mln turystow rocznie w toruniu!! w tym 1,5mln w dresach! Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 A obok bedzie łabedz - fajnie. 23.05.06, 13:32 A obok bedzie łabedz - fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś