Gość: arek IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 22:22 hej! mozecie polecic jakis lokal gdzie mozna rano sie najesc i wypic kawke? dziex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SDB Re: gdzie sniadanko? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 12:58 Nie wiem czy akurat rano ale na Szewskiej jest Kanapkarnia Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: gdzie sniadanko? 10.02.03, 09:49 Nie na Szewskiej, ale na Szczytnej, w miejscu słynnej onegdaj zapiekankarnio - lodziarni. Jeśli chodzi o ich ofertę to dotąd nie próbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: gdzie sniadanko? IP: 217.97.134.* 10.02.03, 10:34 jakiś czas temu można było wciągnąć śnaidanko w barze w Rektoracie (bodajże na IV piętrze, albo w barku w biblitece głownej UMK. Rektorat był niczego sobie. czy jeszcze toto działa, nie wiem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: gdzie sniadanko? 11.02.03, 09:33 Gość portalu: Wiech napisał(a): > jakiś czas temu można było wciągnąć śnaidanko w barze w Rektoracie (bodajże na > IV piętrze, albo w barku w biblitece głownej UMK. > Rektorat był niczego sobie. > > czy jeszcze toto działa, nie wiem... > ;) Bo się wzruszę - lata tam nie byłem! Rektorat - potwierdzam, dawnymi czasy było smacznie. W głównym librarze tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś