Dodaj do ulubionych

Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):)

• sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 26.10.06, 12:42
      i się rozniosło, brawo:)
      • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 26.10.06, 19:41
        i pozdrowienia, pozdrowienia:))) o tym nie zapominajmy:))
        • sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 27.10.06, 17:47
          piękny dzień, halny ciepłem wiał u mnie.
          Ale co tam, ciepła nigdy za dużo.
          pozdrawiam przed odpoczynkiem, czego wszystkim także życzę.
    • sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 28.10.06, 13:50
      a może ktoś chędny na spacer plażą?
      Ładny dzień, proszę dołączyć. Niedługo się skończy.
    • brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 30.10.06, 14:07
      Oj chłodno dziś......
      Mimo to przesyłam ciepłe i pełne słonecznych promieni pozdrowienia
      :):):)
      • filemonka_82 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 30.10.06, 20:34
        a co tam :))... pozdrawiam WAS wszystkich!!...
        zimno dziś okrutnie... teraz nic tylko skoczyć w piane wannową... potem pod
        kocyk... puścić coś wibrującego saksofonem... poczuć zapach świec... i grzać
        się
        jednym słowem zamarzłam dziś... biegając ubrana jakby zima już była od
        miesiąca...
        mimo to pozdrawiam ciepło :)
    • sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 03.11.06, 19:22
      pozdrawiam z zimowej, śnieżnobiałej, mroźnej Brodnicy.
      Huhuha, przyszła. A u Was?
      • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 03.11.06, 23:18
        A już zaczęłam narzekać, że pozdrowienia się skończyły;)

Rano było biało, teraz trochę zimno, więc pozdrowienia gorące dla wszystkich
        zmarzniętych:)
        • azzurro666 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 03.11.06, 23:51
          Dołączam się do pozdrowień dla wszystkich tu zagladających,a co do pogody w
          poniedziałek ma być +12,13C zatem wytrwałości
          • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 03.11.06, 23:55
            dzięki za dobre wiadomości. Oby więcej takich:)
            • azzurro666 prognoza pogody 04.11.06, 00:15
              pogoda.interia.pl/miasta?id=11965 z tego źródła na ogół sie sprawdza:)
              • rozczarowana-torunianka Re: prognoza pogody 04.11.06, 23:08
                ciepłe pozdrowienia w chłodny dzień:)
    • sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 05.11.06, 19:04
      zmokłam, jak kura. Pozdrawiam.
      • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 06.11.06, 09:35
        Po łikendzie trudno zabrać się do pracy, ale nie ma wyjścia;)
        Dobrego dnia roboczego:)
    • sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 08.11.06, 19:39
      a ja pozdrawiam:)
    • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 09.11.06, 21:42
      Pozdrowienia przed weekendem jeszcze
      • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 09.11.06, 21:42
        oby jutro nie bylo korków na drogach:)
        • brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 15.11.06, 11:47
          Choć zycie niesie wiele problemów, niech niebiosa Wam sprzyjają.
          Pozdrowienia serdeczne:):):)
          • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 17.11.06, 18:00
            a jak to się mogło stać że nie zauważyłam tych pozdrowień zza miedzy;)?

Niebiosa nad nami łaskawie słońce nam przesyłają, tak że znowu wiosnę mamy:)
            To niech ta wiosna jeszcze trochę trwa na zewnątrz, a dłużej w sercu:))
    • sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 17.11.06, 11:18
      trochę wiosny jesienią. Znowu, jak dobrze.
      • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 18.11.06, 10:25
        Pozdrowienia zza zasłony mgielnej dla wszystkich miast zaczynających się na
        literę B.:))
        • brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.11.06, 17:46
          cmok, cmok w serduszko
          • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.11.06, 19:02
            Coraz serdeczniejsze pozdrowienia codzienne:)))
    • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 28.11.06, 00:13
      Zupełnie nie rozumiem dlaczego pozdrowienia przestały dochodzić. Chyba to przez
      ten strajk listonoszy.

Ale już strajk zakończony, lub zawieszony, a więc czas na pozdrowienia dla
      wszystkich miast, których przedstawiciele zaglądają na to forum:))
      • felix1001 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 04.12.06, 11:17
        dobrego adwentowego czasu, pełnego milości i dobrych uczynków
        :):):):)
        • muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 04.12.06, 13:56
          Pozdrowionka po długim moim niepozdrawianiu. Rzeczywiście czas Adwentu się
          zaczął i postanowienia czas robić. Zawsze postanawiałem że nie będę pił
          alkocholu i palił paierochów i łatwo mi przychodziło bo ani jednego ani
          drugiego w innym okresie tez nie robię :). Tym razem postanowienia są
          poważniejsze i trudne do dotrzymania. Dam radę. Torunianko i wszyscy drodzy
          sąsiedzi i Wam życzę dotrzymania postanowień.
    • sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 04.12.06, 13:54
      pozdrawiam wszystkie Basie.
      • brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 06.12.06, 16:36
        "Mikołajkowe" słodkie i sympatyczne pozdrowienia dla wszystkich :):):)
        • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 08.12.06, 21:45
          Gripexowe pozdrowienia dla Bydgoszczy:)))
          • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 10.12.06, 19:08
            W kończący się deszczowy, grudniowy weekend ciepłe pozdrowienia dla wszystkich
            miast na B i W;)
            • sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 10.12.06, 20:02
              ja już po katarze, więc mogę nie tylko pozdrawiać.
              Zatem pozdrawiam
              • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 16.12.06, 22:17
                Miłego weekendu:)
                • filemonka_82 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 17.12.06, 17:56
                  pozdrowionka.... troche może zdołowane bo taki dzis mam dzień ale szczere za
                  to ;)
                  • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 18.12.06, 18:47
                    ależ Filemonko, jak można się dołować? Święta idą, roboty huk, trzeba sprawdzić,
                    czy wszystkie pozdrowienia/życzenia świąteczne zostały już wysłane.

Wszystkich zdołowanych, wszystkich zalatanych pozdrawiam:)
                    • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 19.12.06, 21:40
                      dwusetne pozdrowienia w tej edycji, a więc dla Wszystkich:))
                      • muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.12.06, 14:55
                        hehehe przegapiłem a chciałem być dwusetny :). Pozdrówki więc z liczbą 2001 :).
                        • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.12.06, 23:50
                          > hehehe przegapiłem a chciałem być dwusetny :). Pozdrówki więc z liczbą 2001 :).

:))) No cóż, słowo się rzekło.... to teraz pozdrawiaj nas kilka razy dziennie,
                          aby dociągnąć do tego 2001 pozdrowienia:))))
    • brombergcity Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 21.12.06, 11:45
      Z okazji Cudownych Świąt Bożego narodzenia życzymy Wam:
      Wiary, miłości i spełnienia.
      Nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.
      Pokoju duszy i pokoju na świecie.
      Abyście potrafili kochać, szanować, tolerować i akceptować.
      Abyście nie zapomnieli marzyć
      Aby jedynymi łzami, które pojawią się w Waszych oczach, były kryształowe łzy
      szczęścia
      Aby radosnego uśmiechu nie zakrywały ciężkie chmury smutku
      Aby płatki róż wyścielały drogę Waszego przeznaczenia...
      • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 21.12.06, 17:24
        brombergcity, aż zaniemówiłam po przeczytaniu tych pięknych życzeń:)
        • felix1001 Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 27.12.06, 13:58
          i po świętach niech też będzie pięknie!
          • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 27.12.06, 21:04
            i niech tak już zostanie, aż do końca roku:)))
            • brombergcity Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 28.12.06, 11:56
              a po nowym roku niech wszystko będzie jeszcze lepsze i piekniejsze :)
              • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 28.12.06, 18:23
                brombergcity, czyż może być jeszcze lepiej i piękniej?;)
                Ale skoro sobie tego życzysz.... to niech będzie jeszcze lepiej, jeszcze
                piękniej, jeszcze radośniej, jeszcze bogaciej, jeszcze i jeszcze:)))
                • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 30.12.06, 15:59
                  i przedostatnie w tym roku pozdrowienia dla Bydgoszczy, Brodnicy, i innym miast,
                  miasteczek, wsi i wioseczek na B, ale także dla wszystkich innych liter alfabetu:))
                  • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 02.01.07, 19:42
                    Ciepłe pozdrowienia dla wszystkich na początek ciepłego Nowego Roku 2007
                    • muvon200 Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 03.01.07, 12:42
                      pozdrowionka dla Torunianki i wszystkich Torunian. Nie mam teraz neta i jestem
                      biedny :(
                      • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 12.01.07, 00:10
                        muvon200 napisał:

> pozdrowionka dla Torunianki i wszystkich Torunian. Nie mam teraz neta i jestem
                        > biedny :(

a jak to się stało, że nie otworzyłam tak miłego, wysłanego listu???
                        Właśnie pomyślałam źle o sąsiadach, których życzliwość się skończyła, ale muszę
                        głowę posypać popiołem - jak widzę - i szukać winy w sobie;)

A więc pozdrowienia podwójnie gorące:)))
                        I dodatkowo życzenia dorobienia się necika w domu:)))
                        Jak się mieszka???
                        • muvon200 Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 12.01.07, 08:23
                          mieszka się super. To potwierdza moją teorię, że im mniejsza miejscowość tym
                          mniej kłopotów. Ostatnio wywożono mi nieczystości i tankowano paliwo do grzania
                          bez gotówki :). No to pan przyjdzie później jakoś i doniesie :). Muszę się
                          kurcze nauczyć żyć bez bankomatu i płatności kartą :). Pozdrowionka Torunianko.
                          Filmik się robi :) mało czasu więc tak tylko sesyjnie :)
                          • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 17.01.07, 19:21
                            no jak my sobie nie prześlemy pozdrowień, to nawet już Pierwszy Pozdrowiciel
                            tego nie zrobi;)

To pozdrawiam Bydgoszcz, a w szczególności tych, którzy właśnie zmasowany atak
                            przypuścili, nie wyłączając i tych, którzy Bydzię zdradzili i jeszcze takie
                            rewolucyjne teorie głoszą;)

> mieszka się super. To potwierdza moją teorię, że im mniejsza miejscowość tym
                            > mniej kłopotów.

No nie wiem, nie jestem pewna, czy tę teorię zawsze głosiłeś:)))

• rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 20.01.07, 12:23
                              Pozdrowienia łikendowe dla wszystkich miast od B - T + W;)
                              • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 25.01.07, 21:03
                                ciepłe życzenia w zimny zimowy dzień dla Wszystkich zziębniętych;)
                                • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 09.02.07, 21:33
                                  Sąsiedzi o nas zupełnie zapomnieli. No nieładnie...
    • mac_byd Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 09.02.07, 22:45
      Wszystkich normalnych bez przerostu ambicji!
      • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.02.07, 00:05
        nie wiem, Macieju, czy mieszczę się w tej grupie, choćby z powodu ambicji;), ale
        za pozdrowienia dziękuję i nieśmiało zwracam uwagę, że ci wykluczeni mogą
        bardziej pozdrowień potrzebować:)

Pozdrowienia dla pozdrawiających:)
        • alphapix Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.02.07, 15:50
          Jak zawsze wskazana jest tolerancja i jeszcze raz tolerancja. Nie mieszkam juz
          prawie 20 lat w Toruniu i ze smutkiem czytam czesto opluwajace wypowiedzi
          Bydgoszczan w stosunku do Torunia a takze Torunian w stosunku do Bydgoszczy.
          Tylko zdrowa konkurencja jest pozadana!

Pozdrawiam Bydgoszcz w ktorej zawsze chetnie goscilem, oraz Torun moje rodzinne
          miasto.

Alphapix
          ww.alphapix.eu
          www.alphapix.de
          • alphapix Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.02.07, 16:10
            Alphapix
            www.alphapix.eu
            www.alphapix.de
            • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.02.07, 22:34
              to pozdrawiamy torunian z Bydgoszczy i bydgoszczan z Torunia i wszystkich,
              którzy stąd czy stamtąd poszybowali dokądś...
              • vauban Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.02.07, 22:40
                Hej, hej !
                Bydgoszcz jest w porządku, a raczej byłaby - gdyby nie te okropne odległości
                między punktem A i punktem B (dowolnie). Kilometrami się chodzi lub jeździ,
                kilometrami :(
                A poza tym, to duże, miłe i ładne miasto jest :) I wielu sympatycznych ludzi w
                Bydgoszczy mieszka...
                • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 01.03.07, 21:13
                  i mimo takiej miłej opini, żadnych pozdrowień z Bydzi???
                  • muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 02.03.07, 11:06
                    Pozdrowionka z Bydzi jednak wysyłam. Pół miasta leży na grypę. Oj było się
                    zaszczepić :(. Do niedzieli choruję :(. Trzymajcie się Torunianie
                    • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 02.03.07, 22:53
                      wszystkim nieszczepionym i zagrypionym bez względu na miejsce pochodzenia i
                      leżenia, pozdrowienia i życzenia szybkiego wyzdrowienia:)
                      • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 18.03.07, 20:20
                        pozdrowienia dla wszystkich ozdrowiałych i jeszcze leżących:))
                        • lew1313 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 18.03.07, 22:20
                          I dla tych co jeszcze wierzą w sprawiedliwość.
                          • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 18.03.07, 23:30
                            a to ja taka naiwna jestem;) dziękuję:))
                            Mam nadzieję, że nie jestem odosobniona w tej wierze, bo sprawiedliwość trochę
                            nierychliwa bywa, ale na ogół nie zawodzi.
                            • altstadt Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.03.07, 22:51
                              Herzliche Grusse aus Bromberg fur Thorn!
                              Serdeczne pozdrowienia z Bydgoszczy dla Torunia!
                              Sympatyczne były są i będą oba miasta!
                              • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.03.07, 23:01
                                a to niech będzie i odwrotnie:)

Herzliche Grusse aus Thorn fuer Bromberg:)
    • rozczarowana-torunianka Pozdrowienia wiosenne:) 21.03.07, 19:51
      Niech Wam słońce świeci, deszcz pada tylko nocą, kwiaty rosną i ptaki śpiewają
      od rana:)))
      • teresa414 Re: Pozdrowienia wiosenne:) 21.03.07, 20:24
        ........ z wzajemnoscia,pozdrowienia wiosenne :):):)
        • rozczarowana-torunianka Re: Pozdrowienia wiosenne:) 11.04.07, 00:03
          znowu bydgoszczanie zapominają o dobrym słowie;)
          • rozczarowana-torunianka Pozdrowienia majowe 08.05.07, 00:06
            coś dobre maniery zanikają w narodzie;)
            • rozczarowana-torunianka Re: Pozdrowienia majowe 27.05.07, 21:44
              Pozdrowienia dla Sąsiadów;)
              • kdesw Re: Pozdrowienia majowe 27.05.07, 21:55
                rozczarowana-torunianka napisała:

> Pozdrowienia dla Sąsiadów;)

Dołaczam się
                • bydgoszczanin_33 Re: Pozdrowienia majowe 30.05.07, 14:14
                  Odświeże wątek, pozdrowienia dla Torunia;)
                  • rozczarowana-torunianka Re: Pozdrowienia majowe 30.05.07, 18:35
                    No wreszcie jakiś bydgoszczanin ratuje honor Bydzi;)

Pozdrowienia dla 33 już bydgoszczanina:)
                    • muvon200 Re: Pozdrowienia majowe 30.05.07, 18:40
                      ja się spóźniłem i zaniedbałem. Wybacz Torunianko miła.
                      • rozczarowana-torunianka Re: Pozdrowienia majowe 30.05.07, 19:39
                        o jak miło:) Lepiej późno niż wcale;) Pozdrawiam także, dziś dżdżyście;)
                        • bydgoszczanin_33 Re: Pozdrowienia majowe 31.05.07, 17:29
                          Pozdrowienia z mokrej bydgoszczy;)
                          • rozczarowana-torunianka Re: Pozdrowienia majowe 31.05.07, 20:34
                            To wreszcie marszałek przydzielił Wam jakieś chmury?;)

Odwzajemniam pozdrowienia i życzę zielonej trawy i pary w wulkanie:)
                            • bydgoszczanin_33 Re: Pozdrowienia majowe 31.05.07, 20:37
                              Tiaaa ale z dużej chmury mały deszcz..;)
                              • tortor5 Re: Pozdrowienia majowe 01.06.07, 00:04
                                Pozdrowienia czerwcowe! Przykro mi 33, że musisz tam mieszkać. Jesli chodzi o
                                wulkan, to byłem ostatnio w Bydzi i specjalnie poszedłem na rynek go zobaczyć,
                                Niestety opisywane świecące diody nie działały więc jestem niepocieszony!!!
                                Pozdrawiam!
                                • bydgoszczanin_33 Re: Pozdrowienia majowe 01.06.07, 07:41
                                  Mi tam przykro nie jest, lubie swoje miasto;)
                                  Pozdrawiam
                                  • bydgoszczanin_33 Re: Pozdrowienia majowe 01.06.07, 07:44
                                    co do naszych paszteciarskich wulkanów to nie działają bo pewnie obsługuje je
                                    serwis Toruński i robi nam na złość;)
                                    żartuję;DD o to chyba nie obwinialiśmy Was heh
    • rozczarowana-torunianka pozdrowienia czerwcowe 11.06.07, 20:12
      gorące pozdrowienia w upalny dzień i życzenia małej obniżki temperatury:)
      • bydgoszczanin_33 Re: pozdrowienia czerwcowe 12.06.07, 08:57
        Dołączam się do upalnych pozdrowień;)
        • rozczarowana-torunianka Re: pozdrowienia czerwcowe 13.06.07, 13:11
          już po upałach. Powiało trochę i popadało. Pozdrowienia ożywcze wobec tego dla
          wszystkich.
          • rozczarowana-torunianka Re: pozdrowienia czerwcowe 15.06.07, 19:50
            dzień bez pozdrowień, to dzień stracony. A zatem pozdrawiam gorąco, odpowiednio
            do pogody:)
            • rozczarowana-torunianka pozdrowienia letnie 21.06.07, 23:53
              na początek Lata:)
              • felix1001 Re: pozdrowienia letnie 22.06.07, 15:12
                Słodkości wszelkich, miłych i anielskich :):):)
                Zapraszamy jutro do Bydgoszczy na Stary Rynek!
                Będzie wiele się działo; o 12.30 premiera kostiumowego widowiska "Pan
                Twardowski" w wykonaniu Szkoły Aktorskiej im.A.Grzymały-Siedleckiego
                www.aktorska.com.pl
                • rozczarowana-torunianka Re: pozdrowienia letnie 23.06.07, 14:34
                  za pozdrowienia dziękujemy i odwzajemniamy:)
                  co do przyjazdu.... to obawiam się, że nie damy rady obskoczyć nawet własnych
                  imprez, tym bardziej, że strasznie pada;)
                  • cosbyd Re: pozdrowienia letnie 23.06.07, 21:22
                    Pozdrowienia od świętującej swoje 661 urodzinki Bydzi. Za wszystkie życzenia
                    urodzinowe z góry dziękujemy ;) Tak na marginesie za 5 lat będziemy
                    obchodzić "piekielne" święto, aż strach się bać...
                    • rozczarowana-torunianka Re: pozdrowienia letnie 16.08.07, 17:43
                      sorry za brak reakcji na te urodziny. To pozdrawiam teraz, kiedy sobie
                      przypomniałam, że ktoś z Bydzi powinien nas już pozdrowić.
                      • rozczarowana-torunianka Re: pozdrowienia letnie 20.08.07, 21:31
                        żadnych pozdrowień z Bydzi? Wszyscy wyjechali na wakacje?

TO udanych wakacji życzę:)
    • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 09.09.07, 11:45
      Toruń pozdrawia Bydgoszcz tonącą w strugach deszczu
      • bydgoszczanin_33 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 25.09.07, 20:01
        Bydgoszcz pozdrawia Toruń w ten piękny wtorkowy wieczór;)
        • rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 25.09.07, 20:35
          jak miło:)
          właśnie myślałam, że dawno pozdrowień nie było;)

Pozdrowienia odwzajemniamy i życzymy kolorowych snów w tę jesienną noc:)
          • rozczarowana-torunianka Pozdrowienia noworoczne 06.01.08, 17:09
            Pierwszy raz w roku 2008 pozdrawiamy Sąsiadów.
            Liczymy na odwzajemnienie sympatii;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka