sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 26.10.06, 12:42 i się rozniosło, brawo:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 26.10.06, 19:41 i pozdrowienia, pozdrowienia:))) o tym nie zapominajmy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 27.10.06, 17:47 piękny dzień, halny ciepłem wiał u mnie. Ale co tam, ciepła nigdy za dużo. pozdrawiam przed odpoczynkiem, czego wszystkim także życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 28.10.06, 13:50 a może ktoś chędny na spacer plażą? Ładny dzień, proszę dołączyć. Niedługo się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 30.10.06, 14:07 Oj chłodno dziś...... Mimo to przesyłam ciepłe i pełne słonecznych promieni pozdrowienia :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
filemonka_82 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 30.10.06, 20:34 a co tam :))... pozdrawiam WAS wszystkich!!... zimno dziś okrutnie... teraz nic tylko skoczyć w piane wannową... potem pod kocyk... puścić coś wibrującego saksofonem... poczuć zapach świec... i grzać się jednym słowem zamarzłam dziś... biegając ubrana jakby zima już była od miesiąca... mimo to pozdrawiam ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 03.11.06, 19:22 pozdrawiam z zimowej, śnieżnobiałej, mroźnej Brodnicy. Huhuha, przyszła. A u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 03.11.06, 23:18 A już zaczęłam narzekać, że pozdrowienia się skończyły;) Rano było biało, teraz trochę zimno, więc pozdrowienia gorące dla wszystkich zmarzniętych:) Odpowiedz Link Zgłoś
azzurro666 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 03.11.06, 23:51 Dołączam się do pozdrowień dla wszystkich tu zagladających,a co do pogody w poniedziałek ma być +12,13C zatem wytrwałości Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 03.11.06, 23:55 dzięki za dobre wiadomości. Oby więcej takich:) Odpowiedz Link Zgłoś
azzurro666 prognoza pogody 04.11.06, 00:15 pogoda.interia.pl/miasta?id=11965 z tego źródła na ogół sie sprawdza:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: prognoza pogody 04.11.06, 23:08 ciepłe pozdrowienia w chłodny dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 05.11.06, 19:04 zmokłam, jak kura. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 06.11.06, 09:35 Po łikendzie trudno zabrać się do pracy, ale nie ma wyjścia;) Dobrego dnia roboczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 09.11.06, 21:42 Pozdrowienia przed weekendem jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 09.11.06, 21:42 oby jutro nie bylo korków na drogach:) Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 15.11.06, 11:47 Choć zycie niesie wiele problemów, niech niebiosa Wam sprzyjają. Pozdrowienia serdeczne:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 17.11.06, 18:00 a jak to się mogło stać że nie zauważyłam tych pozdrowień zza miedzy;)? Niebiosa nad nami łaskawie słońce nam przesyłają, tak że znowu wiosnę mamy:) To niech ta wiosna jeszcze trochę trwa na zewnątrz, a dłużej w sercu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 17.11.06, 11:18 trochę wiosny jesienią. Znowu, jak dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 18.11.06, 10:25 Pozdrowienia zza zasłony mgielnej dla wszystkich miast zaczynających się na literę B.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.11.06, 17:46 cmok, cmok w serduszko :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.11.06, 19:02 Coraz serdeczniejsze pozdrowienia codzienne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 28.11.06, 00:13 Zupełnie nie rozumiem dlaczego pozdrowienia przestały dochodzić. Chyba to przez ten strajk listonoszy. Ale już strajk zakończony, lub zawieszony, a więc czas na pozdrowienia dla wszystkich miast, których przedstawiciele zaglądają na to forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
felix1001 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 04.12.06, 11:17 dobrego adwentowego czasu, pełnego milości i dobrych uczynków :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 04.12.06, 13:56 Pozdrowionka po długim moim niepozdrawianiu. Rzeczywiście czas Adwentu się zaczął i postanowienia czas robić. Zawsze postanawiałem że nie będę pił alkocholu i palił paierochów i łatwo mi przychodziło bo ani jednego ani drugiego w innym okresie tez nie robię :). Tym razem postanowienia są poważniejsze i trudne do dotrzymania. Dam radę. Torunianko i wszyscy drodzy sąsiedzi i Wam życzę dotrzymania postanowień. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 04.12.06, 13:54 pozdrawiam wszystkie Basie. Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 06.12.06, 16:36 "Mikołajkowe" słodkie i sympatyczne pozdrowienia dla wszystkich :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 08.12.06, 21:45 Gripexowe pozdrowienia dla Bydgoszczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 10.12.06, 19:08 W kończący się deszczowy, grudniowy weekend ciepłe pozdrowienia dla wszystkich miast na B i W;) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 10.12.06, 20:02 ja już po katarze, więc mogę nie tylko pozdrawiać. Zatem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 16.12.06, 22:17 Miłego weekendu:) Odpowiedz Link Zgłoś
filemonka_82 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 17.12.06, 17:56 pozdrowionka.... troche może zdołowane bo taki dzis mam dzień ale szczere za to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 18.12.06, 18:47 ależ Filemonko, jak można się dołować? Święta idą, roboty huk, trzeba sprawdzić, czy wszystkie pozdrowienia/życzenia świąteczne zostały już wysłane. Wszystkich zdołowanych, wszystkich zalatanych pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 19.12.06, 21:40 dwusetne pozdrowienia w tej edycji, a więc dla Wszystkich:)) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.12.06, 14:55 hehehe przegapiłem a chciałem być dwusetny :). Pozdrówki więc z liczbą 2001 :). Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.12.06, 23:50 > hehehe przegapiłem a chciałem być dwusetny :). Pozdrówki więc z liczbą 2001 :). :))) No cóż, słowo się rzekło.... to teraz pozdrawiaj nas kilka razy dziennie, aby dociągnąć do tego 2001 pozdrowienia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 21.12.06, 11:45 Z okazji Cudownych Świąt Bożego narodzenia życzymy Wam: Wiary, miłości i spełnienia. Nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju. Pokoju duszy i pokoju na świecie. Abyście potrafili kochać, szanować, tolerować i akceptować. Abyście nie zapomnieli marzyć Aby jedynymi łzami, które pojawią się w Waszych oczach, były kryształowe łzy szczęścia Aby radosnego uśmiechu nie zakrywały ciężkie chmury smutku Aby płatki róż wyścielały drogę Waszego przeznaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 21.12.06, 17:24 brombergcity, aż zaniemówiłam po przeczytaniu tych pięknych życzeń:) Odpowiedz Link Zgłoś
felix1001 Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 27.12.06, 13:58 i po świętach niech też będzie pięknie! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 27.12.06, 21:04 i niech tak już zostanie, aż do końca roku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 28.12.06, 11:56 a po nowym roku niech wszystko będzie jeszcze lepsze i piekniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 28.12.06, 18:23 brombergcity, czyż może być jeszcze lepiej i piękniej?;) Ale skoro sobie tego życzysz.... to niech będzie jeszcze lepiej, jeszcze piękniej, jeszcze radośniej, jeszcze bogaciej, jeszcze i jeszcze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 30.12.06, 15:59 i przedostatnie w tym roku pozdrowienia dla Bydgoszczy, Brodnicy, i innym miast, miasteczek, wsi i wioseczek na B, ale także dla wszystkich innych liter alfabetu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 02.01.07, 19:42 Ciepłe pozdrowienia dla wszystkich na początek ciepłego Nowego Roku 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 03.01.07, 12:42 pozdrowionka dla Torunianki i wszystkich Torunian. Nie mam teraz neta i jestem biedny :( Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 12.01.07, 00:10 muvon200 napisał: > pozdrowionka dla Torunianki i wszystkich Torunian. Nie mam teraz neta i jestem > biedny :( a jak to się stało, że nie otworzyłam tak miłego, wysłanego listu??? Właśnie pomyślałam źle o sąsiadach, których życzliwość się skończyła, ale muszę głowę posypać popiołem - jak widzę - i szukać winy w sobie;) A więc pozdrowienia podwójnie gorące:))) I dodatkowo życzenia dorobienia się necika w domu:))) Jak się mieszka??? Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 12.01.07, 08:23 mieszka się super. To potwierdza moją teorię, że im mniejsza miejscowość tym mniej kłopotów. Ostatnio wywożono mi nieczystości i tankowano paliwo do grzania bez gotówki :). No to pan przyjdzie później jakoś i doniesie :). Muszę się kurcze nauczyć żyć bez bankomatu i płatności kartą :). Pozdrowionka Torunianko. Filmik się robi :) mało czasu więc tak tylko sesyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 17.01.07, 19:21 no jak my sobie nie prześlemy pozdrowień, to nawet już Pierwszy Pozdrowiciel tego nie zrobi;) To pozdrawiam Bydgoszcz, a w szczególności tych, którzy właśnie zmasowany atak przypuścili, nie wyłączając i tych, którzy Bydzię zdradzili i jeszcze takie rewolucyjne teorie głoszą;) > mieszka się super. To potwierdza moją teorię, że im mniejsza miejscowość tym > mniej kłopotów. No nie wiem, nie jestem pewna, czy tę teorię zawsze głosiłeś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 20.01.07, 12:23 Pozdrowienia łikendowe dla wszystkich miast od B - T + W;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 25.01.07, 21:03 ciepłe życzenia w zimny zimowy dzień dla Wszystkich zziębniętych;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz Światecznie pozdrawia Toruń :):):) 09.02.07, 21:33 Sąsiedzi o nas zupełnie zapomnieli. No nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 09.02.07, 22:45 Wszystkich normalnych bez przerostu ambicji! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.02.07, 00:05 nie wiem, Macieju, czy mieszczę się w tej grupie, choćby z powodu ambicji;), ale za pozdrowienia dziękuję i nieśmiało zwracam uwagę, że ci wykluczeni mogą bardziej pozdrowień potrzebować:) Pozdrowienia dla pozdrawiających:) Odpowiedz Link Zgłoś
alphapix Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.02.07, 15:50 Jak zawsze wskazana jest tolerancja i jeszcze raz tolerancja. Nie mieszkam juz prawie 20 lat w Toruniu i ze smutkiem czytam czesto opluwajace wypowiedzi Bydgoszczan w stosunku do Torunia a takze Torunian w stosunku do Bydgoszczy. Tylko zdrowa konkurencja jest pozadana! Pozdrawiam Bydgoszcz w ktorej zawsze chetnie goscilem, oraz Torun moje rodzinne miasto. Alphapix ww.alphapix.eu www.alphapix.de Odpowiedz Link Zgłoś
alphapix Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.02.07, 16:10 Alphapix www.alphapix.eu www.alphapix.de Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.02.07, 22:34 to pozdrawiamy torunian z Bydgoszczy i bydgoszczan z Torunia i wszystkich, którzy stąd czy stamtąd poszybowali dokądś... Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 13.02.07, 22:40 Hej, hej ! Bydgoszcz jest w porządku, a raczej byłaby - gdyby nie te okropne odległości między punktem A i punktem B (dowolnie). Kilometrami się chodzi lub jeździ, kilometrami :( A poza tym, to duże, miłe i ładne miasto jest :) I wielu sympatycznych ludzi w Bydgoszczy mieszka... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 01.03.07, 21:13 i mimo takiej miłej opini, żadnych pozdrowień z Bydzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 02.03.07, 11:06 Pozdrowionka z Bydzi jednak wysyłam. Pół miasta leży na grypę. Oj było się zaszczepić :(. Do niedzieli choruję :(. Trzymajcie się Torunianie Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 02.03.07, 22:53 wszystkim nieszczepionym i zagrypionym bez względu na miejsce pochodzenia i leżenia, pozdrowienia i życzenia szybkiego wyzdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 18.03.07, 20:20 pozdrowienia dla wszystkich ozdrowiałych i jeszcze leżących:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lew1313 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 18.03.07, 22:20 I dla tych co jeszcze wierzą w sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 18.03.07, 23:30 a to ja taka naiwna jestem;) dziękuję:)) Mam nadzieję, że nie jestem odosobniona w tej wierze, bo sprawiedliwość trochę nierychliwa bywa, ale na ogół nie zawodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
altstadt Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.03.07, 22:51 Herzliche Grusse aus Bromberg fur Thorn! Serdeczne pozdrowienia z Bydgoszczy dla Torunia! Sympatyczne były są i będą oba miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 20.03.07, 23:01 a to niech będzie i odwrotnie:) Herzliche Grusse aus Thorn fuer Bromberg:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Pozdrowienia wiosenne:) 21.03.07, 19:51 Niech Wam słońce świeci, deszcz pada tylko nocą, kwiaty rosną i ptaki śpiewają od rana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa414 Re: Pozdrowienia wiosenne:) 21.03.07, 20:24 ........ z wzajemnoscia,pozdrowienia wiosenne :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Pozdrowienia wiosenne:) 11.04.07, 00:03 znowu bydgoszczanie zapominają o dobrym słowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Pozdrowienia majowe 08.05.07, 00:06 coś dobre maniery zanikają w narodzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Pozdrowienia majowe 27.05.07, 21:44 Pozdrowienia dla Sąsiadów;) Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Pozdrowienia majowe 27.05.07, 21:55 rozczarowana-torunianka napisała: > Pozdrowienia dla Sąsiadów;) Dołaczam się Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: Pozdrowienia majowe 30.05.07, 14:14 Odświeże wątek, pozdrowienia dla Torunia;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Pozdrowienia majowe 30.05.07, 18:35 No wreszcie jakiś bydgoszczanin ratuje honor Bydzi;) Pozdrowienia dla 33 już bydgoszczanina:) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Pozdrowienia majowe 30.05.07, 18:40 ja się spóźniłem i zaniedbałem. Wybacz Torunianko miła. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Pozdrowienia majowe 30.05.07, 19:39 o jak miło:) Lepiej późno niż wcale;) Pozdrawiam także, dziś dżdżyście;) Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: Pozdrowienia majowe 31.05.07, 17:29 Pozdrowienia z mokrej bydgoszczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Pozdrowienia majowe 31.05.07, 20:34 To wreszcie marszałek przydzielił Wam jakieś chmury?;) Odwzajemniam pozdrowienia i życzę zielonej trawy i pary w wulkanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: Pozdrowienia majowe 31.05.07, 20:37 Tiaaa ale z dużej chmury mały deszcz..;) Odpowiedz Link Zgłoś
tortor5 Re: Pozdrowienia majowe 01.06.07, 00:04 Pozdrowienia czerwcowe! Przykro mi 33, że musisz tam mieszkać. Jesli chodzi o wulkan, to byłem ostatnio w Bydzi i specjalnie poszedłem na rynek go zobaczyć, Niestety opisywane świecące diody nie działały więc jestem niepocieszony!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: Pozdrowienia majowe 01.06.07, 07:41 Mi tam przykro nie jest, lubie swoje miasto;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: Pozdrowienia majowe 01.06.07, 07:44 co do naszych paszteciarskich wulkanów to nie działają bo pewnie obsługuje je serwis Toruński i robi nam na złość;) żartuję;DD o to chyba nie obwinialiśmy Was heh Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka pozdrowienia czerwcowe 11.06.07, 20:12 gorące pozdrowienia w upalny dzień i życzenia małej obniżki temperatury:) Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: pozdrowienia czerwcowe 12.06.07, 08:57 Dołączam się do upalnych pozdrowień;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: pozdrowienia czerwcowe 13.06.07, 13:11 już po upałach. Powiało trochę i popadało. Pozdrowienia ożywcze wobec tego dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: pozdrowienia czerwcowe 15.06.07, 19:50 dzień bez pozdrowień, to dzień stracony. A zatem pozdrawiam gorąco, odpowiednio do pogody:) Odpowiedz Link Zgłoś
felix1001 Re: pozdrowienia letnie 22.06.07, 15:12 Słodkości wszelkich, miłych i anielskich :):):) Zapraszamy jutro do Bydgoszczy na Stary Rynek! Będzie wiele się działo; o 12.30 premiera kostiumowego widowiska "Pan Twardowski" w wykonaniu Szkoły Aktorskiej im.A.Grzymały-Siedleckiego www.aktorska.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: pozdrowienia letnie 23.06.07, 14:34 za pozdrowienia dziękujemy i odwzajemniamy:) co do przyjazdu.... to obawiam się, że nie damy rady obskoczyć nawet własnych imprez, tym bardziej, że strasznie pada;) Odpowiedz Link Zgłoś
cosbyd Re: pozdrowienia letnie 23.06.07, 21:22 Pozdrowienia od świętującej swoje 661 urodzinki Bydzi. Za wszystkie życzenia urodzinowe z góry dziękujemy ;) Tak na marginesie za 5 lat będziemy obchodzić "piekielne" święto, aż strach się bać... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: pozdrowienia letnie 16.08.07, 17:43 sorry za brak reakcji na te urodziny. To pozdrawiam teraz, kiedy sobie przypomniałam, że ktoś z Bydzi powinien nas już pozdrowić. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: pozdrowienia letnie 20.08.07, 21:31 żadnych pozdrowień z Bydzi? Wszyscy wyjechali na wakacje? TO udanych wakacji życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 09.09.07, 11:45 Toruń pozdrawia Bydgoszcz tonącą w strugach deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_33 Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 25.09.07, 20:01 Bydgoszcz pozdrawia Toruń w ten piękny wtorkowy wieczór;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Bydgoszcz pozdrawia Toruń :):):) 25.09.07, 20:35 jak miło:) właśnie myślałam, że dawno pozdrowień nie było;) Pozdrowienia odwzajemniamy i życzymy kolorowych snów w tę jesienną noc:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Pozdrowienia noworoczne 06.01.08, 17:09 Pierwszy raz w roku 2008 pozdrawiamy Sąsiadów. Liczymy na odwzajemnienie sympatii;) Odpowiedz Link Zgłoś