Gość: snoop Re: IP: *.wykonawcy.pl 20.11.01, 09:49 Boże ludzie nie idzcie na ten film ,poprostu nie warto wyrzucać 15zl w błoto. Ja poszedłem na "wiedzmina" w sobote do Orła.Patrze cała sala zajęta , tak sobie pomyślałem - "musi być fajny film skoro tyle ludzi przyszło". Zaczyna się.Siedze wpatrzony w ekran i oczekuje na film mojego życia, a tu jedna wielka kicha.Charakteryzator to chyba na planie chodził non stop na śrubie , bo blizna na twarzy Geralta rozłaziła się(raz była krótka,raz długa,raz sięgała do oka raz do nosa poprostu jedna wielka parodia). Potwory w filmie to byly zrobione chyba z makulatury lub z kilku desek i pomalowanego prześcieradła.Ujęcia są tak "profesjonalne" że aż żal oczami mrugać (np. scana w jakiejś dolinie jedzie Geralt na koniu a kawałek dalej ślady od spychacza czy traktora).Wszyscy aktorzy (poza Żebrowskim i Zamachowskim) swoje role mieli wykute na pamieć poprostu wogóle nie grali.Aha i jeszcze jedno jeśli ktoś nie czytał ksiażki to nie wie wogóle o co w tym filmie chodzi. Nie wiem jeśli komuś podobał sie ten film to albo przez pomyłke był na innym filmie albo porządnie się na walił i nie wie dokońca co oglądał. To była moja opinia na ten temat , czekam na wasze równie pochlebne :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
on Re: 20.11.01, 17:20 Na film warto iść, by móc z pełną świadomością i mocą powiedzieć, że nie warto na niego iść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXX Po prostu KICHA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 18:30 Nie ma co za dużo pisać ---wystarczy powiedzieć:KICHA i do tego siermiężnie zrobiona 9patrz uczta zaręczynowa w zamku i WYKWINTNIE zastawiony stół)............. NIE warto ...........powiadam Wam .............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: IP: *.wykonawcy.pl 23.11.01, 17:56 No wiec widze że kilka osób się ze mna zgadza :)) papa pozdrawiam P.S nie idzcie na ten film lepiej tą forse na coś innego przeznaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja "wiedzmin"czyli na jaki film warto isc:) IP: *.rwl.pdi.net 23.11.01, 18:44 EE szału nie ma Odpowiedz Link Zgłoś