pol_czlowieka 15.03.07, 11:23 Płonie kamienica na starówce, pękają mury. Strażacy w TVN24 twierdzą, że jest bardzo ciężko z gaszeniem tego pożaru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pol_czlowieka Re: Groźny pożar w Toruniu 15.03.07, 11:31 Czemu TVN24 pokazuje cały czas panoramę Torunia zza Wisły, czemu nie ma kamery i reportera na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
tortor5 Re: Groźny pożar w Toruniu 15.03.07, 11:47 No cóż, dwoma sikawkami ciężko w takiej zabudowie coś ugasić. Byłem i widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych To wspaniała promocja Torunia!!! 15.03.07, 11:52 Panie Szmak! Przydałby się pomnik ze słomy! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaklara Re: Groźny pożar w Toruniu 15.03.07, 11:54 a to sie pali kamienica starej babci?? ojej a tak fajnie w tym klubie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: Groźny pożar w Toruniu 15.03.07, 12:14 fajnie było... teraz się fajnie pali, bo pewnie mieli fajne problemy z jakąś fajną bandą. A fajna banda pajaców to nawet ratusz by spaliła, jeżeli by o porachunki chodziło :/ wyłapać, postawić ten zapowiadany pręgierz i wtedy zrobić show dla mieszkańców, przy jakim pożar 400letniej kamienicy się chowa Odpowiedz Link Zgłoś
kuj-pom Smutek z nadzieją 15.03.07, 16:31 Spłonęła ponad 400 letnia kamienica , niezamieszkana , pięciokondygnacyjna , z kanajpą "Stara Babcia" w piwnicy . Mam nadzieję ,że miasto znajdzie środki na szybką odbudowe i przystosowanie tego zabytku do normalności. Kilka lat temu spłonęła kamienica przy Łaziennej , zamieszkana przez 12 rodzin ( 11 nielegalnie , prawo do lokalu miała tam tylko jedna rodzina ). Wtedy szybko odbudowano kamienicę i teraz jest ona prawdziwa perełką wśród domów na Łaziennej. Miasto musi wyprowadzić "element" ze Starówki , ta dzielnica musi mieć najdroższe mieszkania . Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Smutek z nadzieją 15.03.07, 21:49 kuj-pom napisał: > Kilka lat temu > spłonęła kamienica przy Łaziennej , zamieszkana przez 12 rodzin ( 11 > nielegalnie , prawo do lokalu miała tam tylko jedna rodzina ). Wtedy szybko > odbudowano kamienicę i teraz jest ona prawdziwa perełką wśród domów na > Łaziennej. CO TO ZA BREDNIE OPOWIADASZ???????? Odbudowana perełka!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartolini-bartuomiej Re: Groźny pożar w Toruniu 15.03.07, 18:23 No tak, dla panienek w plastikowych spodnicach i tegoż typu osiłków wyogolonych najbardziej zal starej babci... Odpowiedz Link Zgłoś
kroll100 Czy TVB juz to kręci, panie Macieju G.? 15.03.07, 14:01 pol_czlowieka napisał: > Płonie kamienica na starówce, Czy TVB juz to kręci, panie Macieju G.? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaklara do bartlomieja 16.03.07, 11:00 w starej babci bawi sie ELITA torunia czyli studenciiiiiiiiiiii!! a nie jakies laseczki w plastikowych spodniczkach Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: do bartlomieja 16.03.07, 11:04 1. juz sie nie bawi 2. studentki tez zakladaja plastikowe spodniczki Odpowiedz Link Zgłoś
onanes Re: do bartlomieja 16.03.07, 11:12 Elita Torunia czyli studenci - no szok. Szczerze sie usmialem. Jeszcze do tej pory sie smieję. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: do bartlomieja 16.03.07, 11:35 Też się uśmiechnęłam :) Czy to będzie wielkie wścibstwo jak zapytam co moja imienniczka studiuje ..?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: do bartlomieja 16.03.07, 12:23 To pomyślmy, co by było gdyby nie było tych studentów w Toruniu! Odpowiedz Link Zgłoś
patajka1 Re: do bartlomieja 16.03.07, 12:43 A jakby nie bylo bydgoszxan na forum - hoho! Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko sie za siebie wypowiadaj 16.03.07, 12:47 >> w starej babci bawi sie ..... studenciiiiiiiiiiii!! chyba "studenci" wsb albo inne tsw typu placisz i masz (nie obrazajac normalnych studentow tsw i wsb ktorych kilku jednak jest) rotfl x 10 sie za siebie wypowiadaj co? z mojego kierunku (dosc liczny) nie znam NIKOGO kto bawi(ł) sie w starej babci, raczej bunkier kadr i inne takie. rozumiem ze znasz cala reszte studentow i wiesz gdzie sie bawia. Odpowiedz Link Zgłoś