Gość: czehoo IP: *.petrus.com.pl 07.05.07, 20:01 Już nigdy w Toruniu nie będzie drugiego takiego żużlowca! Tylko PER JONSSON! To jest prawdziwy stuprocentowy krzyżak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DE Re: Jak Per Jonsson stał się symbolem Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:46 I ZNOW TEN CIESLEWICZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Jak Per Jonsson stał się symbolem Torunia IP: *.glassworks.pl 09.05.07, 14:17 PER !!!!!!!!!!!!! BYł NIESAMOWITY. Jestem kibicem Unii Tarnów i pamiętam jak na zawody z udziałem Pera przyszło w Tarnowie 22 tysiące ludzi. Apator jeździł w osłabieniu ale i tak walczył do ostatniego biegu . W XV BIEGU uniści prowadzili 5:1 ale PER się nie poddał rozdzielił na wirażu Doncaster i M. Sschirę I cały mecz zakończył się remisem . Per zdobył chyba 18 punktów. był NIESAMOWITY !!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAWSZE BęDZIE MI PRZYPOMINAł AAPATORA TORUń . PER = APATOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Re: Jak Per Jonsson stał się symbolem Torunia IP: *.polskieradio.pl 10.05.07, 08:54 Per Jonsson - najważniejszy i najlepszy zawodnik mojego życia... To dzieki niemu żużel jest dla mnie tym, czym jest... Dzięki Per!!! Thanks Per!!! Tack Per!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spartanin... Re: Jak Per Jonsson stał się symbolem Torunia IP: *.range81-132.btcentralplus.com 10.05.07, 23:51 to jednak byly czasy Per Jonsson Hans Nielsen Erik Gundersen Tommy Knudsen Jano Pedersen Ermolenko Gustaffson i wielu innych bez nich ten dzisiejszy zuzel jest jakby gorszy... szkoda a Cieslewicz...bylo takich kilku jeszcze pamietacie Krzysia Kuczwalskiego tez byl z niego niezly bandyta albo Balinski z leszna i Piotrek Pawlicki... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryniu Jak Per Jonsson stał się symbolem Torunia IP: *.gprs.plus.pl 20.12.07, 19:57 Dzięki takiemu zawodnikowi jak Jonsson możemy wiele zawdzięczać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Jak Per Jonsson stał się symbolem Torunia IP: 195.66.68.* 09.01.08, 21:06 a ja pamiętam jak geniek miastkowski się cieszył jak wygrał bieg, unosił rękę, a Per był wielki i zawwsze będzie... Odpowiedz Link Zgłoś