Dodaj do ulubionych

Jak Per Jonsson stał się symbolem Torunia

IP: *.petrus.com.pl 07.05.07, 20:01
Już nigdy w Toruniu nie będzie drugiego takiego żużlowca! Tylko PER JONSSON!
To jest prawdziwy stuprocentowy krzyżak!
Obserwuj wątek
    • Gość: DE Re: Jak Per Jonsson stał się symbolem Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:46
      I ZNOW TEN CIESLEWICZ.
      • Gość: Arek Re: Jak Per Jonsson stał się symbolem Torunia IP: *.glassworks.pl 09.05.07, 14:17
        PER !!!!!!!!!!!!! BYł NIESAMOWITY. Jestem kibicem Unii Tarnów i pamiętam jak na
        zawody z udziałem Pera przyszło w Tarnowie 22 tysiące ludzi. Apator jeździł w
        osłabieniu ale i tak walczył do ostatniego biegu . W XV BIEGU uniści prowadzili
        5:1 ale PER się nie poddał rozdzielił na wirażu Doncaster i M. Sschirę I cały
        mecz zakończył się remisem . Per zdobył chyba 18 punktów. był NIESAMOWITY
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        ZAWSZE BęDZIE MI PRZYPOMINAł AAPATORA TORUń . PER = APATOR
    • Gość: sadura1 Re: Jak Per Jonsson stał się symbolem Torunia IP: *.polskieradio.pl 10.05.07, 08:54
      Per Jonsson - najważniejszy i najlepszy zawodnik mojego życia...
      To dzieki niemu żużel jest dla mnie tym, czym jest...
      Dzięki Per!!! Thanks Per!!! Tack Per!!!
    • Gość: spartanin... Re: Jak Per Jonsson stał się symbolem Torunia IP: *.range81-132.btcentralplus.com 10.05.07, 23:51
      to jednak byly czasy Per Jonsson Hans Nielsen Erik Gundersen Tommy Knudsen Jano
      Pedersen Ermolenko Gustaffson i wielu innych bez nich ten dzisiejszy zuzel jest
      jakby gorszy... szkoda
      a Cieslewicz...bylo takich kilku jeszcze pamietacie Krzysia Kuczwalskiego tez
      byl z niego niezly bandyta albo Balinski z leszna i Piotrek Pawlicki...
      pozdro
    • Gość: patryniu Jak Per Jonsson stał się symbolem Torunia IP: *.gprs.plus.pl 20.12.07, 19:57
      Dzięki takiemu zawodnikowi jak Jonsson możemy wiele zawdzięczać
      • Gość: mmm Re: Jak Per Jonsson stał się symbolem Torunia IP: 195.66.68.* 09.01.08, 21:06
        a ja pamiętam jak geniek miastkowski się cieszył jak wygrał bieg,
        unosił rękę, a Per był wielki i zawwsze będzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka