Dodaj do ulubionych

wypadek Kubicy

10.06.07, 20:12
Na 27 okrążeniu Kubica po prostu się roztrzaskał.Mam nadzieje że nic poważnego
mu się nie stało.Wyglądało to naprawdę poważnie.
Obserwuj wątek
    • arusik11 Re: wypadek Kubicy 10.06.07, 20:22
      A siatkarze z ranka też dali nie lada widowisko.Istny horror rano przeżywałem no
      ale się udało.
      • mishel1 Re: wypadek Kubicy 11.06.07, 00:34
        Z Kubica bedzie ok.. jestem ciekaw jak do tego doszlo.. sam przeszarzowal czy
        ktos mu w tym pomogl??
        • arusik11 Re: wypadek Kubicy 11.06.07, 15:03
          Ja myślę że nie wyrobił sie na zakręcie ale najważniejsze że nic mu się nie
          stało bo to wyglądało naprawdę bardzo a bardzo poważnie.
        • rafas84 Re: wypadek Kubicy 11.06.07, 16:07
          Wpadł w szykanę na torze i z prędkością 230 km/h uderzył w betonową ścianę:/
          Nikt mu specjalnie nie pomagał. Zresztą już pewnie widziałeś. Ten tor w
          Montrealu jest strasznie niebezpieczny, wczorajsze GP ukończyło tylko 12-tu na
          22-óch kierowców. A dziś śłyszałem, ze tylko skręcił kostkę i jest nawet
          szansa, że juz za tydzien wystartuje. To istny cud.
          Generalnie wczorajsza niedziela była bardzo zła dla sportów motorowych, oprócz
          Kubicy wypadki mieli też zużlowcy: Tomasz Gollob i Rune Holta podczas lądowania
          awionetki w Tarnowie, a Adrian Miedziński i Karol Ząbik z Apatora zaliczyli
          straszny karambol na meczu derbowym w Bydgoszczy. Z tego co na dziś wiadomo
          żadnemu z tej czwórki na całe szczeście nic poważnego się nie stało.
    • jerryone1 Re: wypadek Kubicy 12.06.07, 14:32
      no na szczęście Kubicy nic nie jest, tylko będzie musiał zatrudnić polskich
      mechaników, żeby zdążyli do niedzieli wyklepac mu bolid i nowy lakier rzucić, bo
      obawiam się, że niemcy nie opanują tego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka