arusik11 10.06.07, 20:12 Na 27 okrążeniu Kubica po prostu się roztrzaskał.Mam nadzieje że nic poważnego mu się nie stało.Wyglądało to naprawdę poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arusik11 Re: wypadek Kubicy 10.06.07, 20:22 A siatkarze z ranka też dali nie lada widowisko.Istny horror rano przeżywałem no ale się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: wypadek Kubicy 11.06.07, 00:34 Z Kubica bedzie ok.. jestem ciekaw jak do tego doszlo.. sam przeszarzowal czy ktos mu w tym pomogl?? Odpowiedz Link Zgłoś
arusik11 Re: wypadek Kubicy 11.06.07, 15:03 Ja myślę że nie wyrobił sie na zakręcie ale najważniejsze że nic mu się nie stało bo to wyglądało naprawdę bardzo a bardzo poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rafas84 Re: wypadek Kubicy 11.06.07, 16:07 Wpadł w szykanę na torze i z prędkością 230 km/h uderzył w betonową ścianę:/ Nikt mu specjalnie nie pomagał. Zresztą już pewnie widziałeś. Ten tor w Montrealu jest strasznie niebezpieczny, wczorajsze GP ukończyło tylko 12-tu na 22-óch kierowców. A dziś śłyszałem, ze tylko skręcił kostkę i jest nawet szansa, że juz za tydzien wystartuje. To istny cud. Generalnie wczorajsza niedziela była bardzo zła dla sportów motorowych, oprócz Kubicy wypadki mieli też zużlowcy: Tomasz Gollob i Rune Holta podczas lądowania awionetki w Tarnowie, a Adrian Miedziński i Karol Ząbik z Apatora zaliczyli straszny karambol na meczu derbowym w Bydgoszczy. Z tego co na dziś wiadomo żadnemu z tej czwórki na całe szczeście nic poważnego się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: wypadek Kubicy 12.06.07, 14:32 no na szczęście Kubicy nic nie jest, tylko będzie musiał zatrudnić polskich mechaników, żeby zdążyli do niedzieli wyklepac mu bolid i nowy lakier rzucić, bo obawiam się, że niemcy nie opanują tego. Odpowiedz Link Zgłoś