gulka6 09.07.07, 20:43 Poszukuje opiekunki do 7 miesięcznej dziewczynki. Praca od 1 września od poniedzialku do piątku. Zainteresowane panie proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasik.joanna Re: Opiekunka do dziecka 08.08.07, 18:37 Witam serdecznie. Jestem studentka studiow uzupelniajacych pedagogiki, posiadam dyplom pedagogiki wczesnoszkolnej (licencjat), oprocz praktyk w placowkach posiadam rowniez pewne doswiadczenie w opiece nad dziecmi poza nimi. Moje pytanie w zwiazku z pani ogloszeniem jest takie, jaka byłaby płaca? Pozdrawiam serdecznie i proszę o kontakt. Z powazaniem, Joanna Jasik Odpowiedz Link Zgłoś
mummy6 Re: Opiekunka do dziecka 08.08.07, 19:36 witam skoro autorka postu nie odpisuje to moze ja napisze poszukuje opiekunki do 10 miesiecznego chlopca.na osiedlu zieleniec (okolice bydgoskiego) poniedzialek do piatku,8-16 tylko opieka nad dzieckiem,bez sprzatania,prasowania itp prosze o kontakt na tel 609513696 o kazdej porze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś