sauber1 Re: Sala na wesele- Toruń 13.05.09, 10:40 ania.10 napisała: > Szukam sali na wesele w okolicach Torunia razem z hotelem. Nie możemy > zdecydować się pomiędzy Walterem, Daglezją a Rubensem. Czy ktoś wie coś o > tych miejscach? Nie wiem za wiele, ale mam wrażenie, że to celowe działania tych instytucji, by robić sztuczny tłok tzw. "zadymę", dzięki czemu opłacić się tylko musi... Czego to dziś ludzie nie zrobią dla kasy - prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek290983 Re: Sala na wesele- Toruń 14.05.09, 12:35 HEJ JEŚLI CHODZI O RUBENS TO MIAŁAM TAM STUDNIÓWKE, PIĘKNE MIEJSCE, PIĘKNE SALE MA RUBENS I DEKORACJE ALE JESLI CHODZI O JEDZENIE NIE ZBYT DOBRE JEDZENIA TAM NIE POLECAM:( MOZE ZMIENILI KUCHARZA:) ŻYCZE POWODZENIA JA TEŻ SZUKAM SALI:) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: Sala na wesele- Toruń 14.05.09, 13:35 polecam dom weselny Dagny na ul. Jakuba 13 Odpowiedz Link Zgłoś
kamkago Re: Sala na wesele- Toruń 22.05.09, 18:05 Witam, czy wiecie coś nt. wesel organizowanych w stadninie koni w Grabowcu (AGROFOOD SA)? Odpowiedz Link Zgłoś
angelmargaretpl Re: Sala na wesele- Toruń 08.06.09, 00:07 szukam miejsca na wesele, gdzie mozna wynajac sama sale, a catering we wlasnym zakresie. czy slyszeliscie o takim miejscu w Toruniu i okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś
mo_nika24 Re: Sala na wesele- Toruń 13.09.09, 17:51 Jeżeli nie znalazłaś jeszcze takiego miejsca to proponuje rozejrzeć się na Barbarce-całkiem tam przyjemnie. A ja szukam osób które miały wesele lub były na podobnej imprezie w Harasówce w Gniewkowie?Czy ktoś wie jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia2121 Re: Sala na wesele- Toruń 26.08.09, 12:33 kamkago napisała: > Witam, > czy wiecie coś nt. wesel organizowanych w stadninie koni w Grabowcu (AGR > OFOOD SA)? hej Również jestem zainteresowana tym miejscem Proszę o szczegóły ;) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
henias123 Re: Sala na wesele- Toruń 10.06.09, 16:44 Witam Jeśli szukacie sali na wesele to polecam firmę Karolę, znajoma miała u nich wesele,Pełen profesjonalizm,znakomita kuchnia,miła obsługa.Szczerze polecam,wesele za rozsądną cenę.Tel. do firmy 607-633-997 Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka-torun dagny 12.06.09, 19:00 ja zrobiłam wesele w lokalu dagny na starówce i muszę przyznać, ze mimo niskiego budżetu udała sie świetna impreza. maja tam chyba najniższe ceny w mieście, przynajmniej ja taniej nigdzie nie znalazłam. mają bardzo ładne sale, elegancja francja hehe i jedzie tez bardzo dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
angelmargaretpl Re: dagny 12.06.09, 22:23 czy slyszeliscie cos moze o motelu kama kowalski w rumunkach skepskich? bede wdzieczna za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
panienka.zokienka Re: dagny 21.06.09, 15:33 to fakt, moja siostrzenica miała w dagny komunię i wszystko było na bardzo wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
megi1973 Re: Sala na wesele- Toruń 16.06.09, 07:41 jejku a komu w dzisiejszych czasach chce się żenić? i tak potem rozwód będzie a na dodatek-kryzys ogólnoświatowy:( Odpowiedz Link Zgłoś
zielonyk Re: Wilcze Kąty ? 03.08.09, 19:16 Witajcie, czy ktoś z Was organizował wesele lub bawił się w Gościńcu Wilcze Kąty? Zmierzamy zrobić tam weselę, ale chcemy najpierw popytać o opinie o lokalu? Woleli byśmy nie ryzykować. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.r Re: Sala na wesele- Toruń 13.09.09, 13:16 Tak wejdz www.hoteldavinci.pl bylem tam na weselu i SZOK !!!! Podjedz do Czernikowa 18 km od Torunia, szczeka opada a i kasa normalna. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
kaaczor Re: Sala na wesele- Toruń 13.09.09, 13:23 Chcialem potwierdzic wypowiedz tadeusz.r . Bylem na weselu w sierpniu jednym slowem super ale fakt trzeba samemu zobaczyc i ocenic. Lokal rownie dobrze moglby byc w centrum Warszawy (ciekawe czemu ktos zainwestowal taka kase w Czernikowie). Menu jakosc i ilosc super obsluga naliczylem 9 kelnerek. Mialem wynajety na wesele pokoj cos niesamowitego. Ale nie ma co wejdzcie nastrone i zobaczcie SAMI. Ja tam wszystkim serdecznie POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
ivonka4 Re: Sala na wesele- Toruń 15.09.09, 23:19 Podobają mi się dwie w miare nowe sale: buzines park na Grudziądzkiej i hotel da vinci. Czy jest ktoś kto mógłby mi napisać coś o weselach w tych lokalach?Byłam w obu wstępnie się zorientować, obsługa wydaje się miła i sale ładne. Jednak zależy mi na opini kogoś kto tam był. Jak jedzenie? Jak z miejscem(czy jest tłok,dogodne ustawienie stołó)itp. Odpowiedz Link Zgłoś
karolp13 Re: Sala na wesele- Toruń 18.09.09, 00:24 Spróbuj i w jednym , i w drugim. Kolejność zależy od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
danusia_84 Re: Sala na wesele- Toruń 28.09.09, 16:05 Bardzo proszę o odpowiedz osoby,która była bądź organizowała wesele w restauracji Piano w Toruniu- to jest w nowym centrum biznesowym na Grudziadzkiej.Zależy mi na opinii jaka była obsługa i jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
glassofwater Sala na wesele- Toruń i okolice 01.10.09, 13:04 Czy ktoś mógłby polecić dobry lokal razem z bazą noclegową na wesele dla min. 130 osób? Ciężko znaleźć dużą i ładną salę... Bardzo podoba mi się Osada Karbówko, czy ktoś się orientuje, jakie są tam aktualne ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
bezzza Re: Sala na wesele- Toruń 04.10.09, 19:50 a może sala w jakimś hotelu? od razu byłoby gdzie umieścić gości weselnych po imprezie weselnej. ja bym zapytała w hotelu Etap na Popiełuszki w centrum Torunia - może jest możliwość zorganizowania imprezy weselnej. Odpowiedz Link Zgłoś
gilbert.grape Re: Sala na wesele- Toruń 04.10.09, 19:58 bezzza napisała: > a może sala w jakimś hotelu? od razu byłoby gdzie umieścić gości weselnych po > imprezie weselnej. ja bym zapytała w hotelu Etap na Popiełuszki w centrum > Torunia - może jest możliwość zorganizowania imprezy weselnej. No proszę Cię... Naprawdę nie stać żabojadów na porządną reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
kotusiowa Re: Sala na wesele- Toruń 09.02.10, 23:32 Cześć, czy ktoś robił wesele w Restauracji Magdalenka w Toruniu? Może macie jakieś informacje, jak jedzenie i czy wszystko ok? Odpowiedz Link Zgłoś
da_vinci_hotel Re: Sala na wesele- Toruń 15.02.10, 16:09 Wesele w DaVinci! rabat na wolne terminy w 2010r. tel. 784 99 45 48 Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka125 Pub "koniec Świata" 15.10.09, 09:54 Czy ktoś był na weselu w sali bankietowej pubu "Koniec Świata"? Mała sala, do 40 osób. Chciałam zapytać jak cenowo wyszło, czy dużo jedzonka było i czy dobre? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek-torun Restauracja PIANO 16.10.09, 22:09 W przyszłym roku planujemy wesele i szukamy sali. Mamy na oku restauracje PIANO, ale martwimy się o to, że może być mało jedzenia. Czy był ktoś może tam na weselu lub może sam organizował tam wesele...? Bardzo proszę o opnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mystic_girl3 Re: Restauracja PIANO 19.10.09, 16:10 Sama tam wyprawiam wesele w przyszłym roku :).Najlepiej pójść i zamówić sobie coś ,to się dowiesz jakie są porcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
2-anka000 Re: Restauracja PIANO 28.10.09, 16:51 witam. Może spokojnie zorganizować pan wesele w restauracji Piano, gdyż sami organizowalismy tam swoje wesele w sierpniu tego roku i nie mamy nic do zarzucenia. było świetnie, bardzo miła obsługa, której dziękujemy. jedzenia jest naprawdę dużo i bardzo dobre, resztę obsługa nam zapakowała do domu. mogliśmy też korzystać z ogródka letniego i wszystko było tak jak nam obiecano. My się odwarzyliśmy podpisać umowę jeszcze przed wybudowaniem budynku i nie żalujemy. Przede wszystkim lokal jest nowy i gustownie urządzony. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mystic_girl3 Odstąpię termin 25.09.2010 18.01.10, 15:10 Witam wszystkich Chętnie z narzeczonym odstąpimy termin na 25.09.2010 w restauracji Piano /redcatering/centrum biznesowe na ul. grudziądzkiej. Szczegóły pod numerem 603-084-524 Odpowiedz Link Zgłoś
tatiana234 Re: Sala na wesele- Toruń 26.10.09, 15:59 witam przyszłe młode pary. byłam na weselu u znajomych we wrześniu tego roku 2009 w Hotelu filmar. Myśleliśmy, aby też tam zrobic nasze wesele w przyszłym roku, ale byliśmy niemile rozczarowani. Miało być wszystko super zorganizowane, ale nie polecam ze względu na małą ilość jedzenia i średnią atmosferę. Jedzenie wygladało ładnie, ale niesmaczne i do tego za takie duże pieniądze. w przyszłym roku cenią sobie chyba 220 zł/os., w ofercie bardzo mało jedzenia. Szukamy więc innego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
danusia_84 Etna- Odolion k.Ciechocinka?? 27.10.09, 16:35 Mam kolejne pytanie,widziałam ta sale i jest bardzo ładna,czy może ktoś z Was był tam na weselu??i jakie było jedzenie??bardzo prosze o jakies odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
izu7 Re: Etna- Odolion k.Ciechocinka?? 17.11.09, 13:34 Byłam tam na weselu latem... Żarcie rewelacyjne i dużo, bardzo często zmieniali dania, obsługa profesjonalna, lokal wspaniały. Podobno już do końca 2010 nie ma miejsc. Polecam z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
oo-skaa Re: Etna- Odolion k.Ciechocinka?? 21.11.09, 12:59 Witam, ja organizuję wesele w przyszłym roku w "hotelu nad rzeczką" w Grębocinie,mam pytanie czy może ktoś z Was był tam na weselu w tym roku,chodzi mi jak wszystkim o opinie o jedzeniu i obsłudze, żeby wiedzieć na co zwrócić uwagę, wiadomo, że na razie właściciele twierdza że wszystko wygląda pięknie:)z góry dziękuję za jakąkolwiek opinie i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angelamajor Re: Etna- Odolion k.Ciechocinka?? 03.11.10, 22:34 My byliśmy w tym roku na weselu w Etnie i nie polecamy tej sali nikomu!!! Wystrój sali owszem ładny, i jedzenie też było dobre, ale pojawiło się kilka problemów w całej organizacji wesela. Zacznę od tego że właściciele bardzo niesympatyczni, kelnerki także były niemiłe a głównym problemem było roznoszenie alkoholu przez obsługę gdyż to kelnerki miały się tym zająć a w trakcie wesela brakowało wódki na stołach i do oczepin pomimo iż alkoholu było zawiezione bardzo dużo. Nie wspomnę już o tym że po weselu jedzenia młodzi otrzymali 6 małych kartoników, zginęło dziwnym trafem też bardzo dużo napoi. Jeśli ktoś decyduje się na wesele w tej sali to odradzamy i nie psujcie sobie tego najważniejszego dnia w życiu . Odpowiedz Link Zgłoś
maggie1811 Re: Sala na wesele- Toruń 06.11.09, 23:30 A ja byłam zachwycona...sala przepiękna i jak do tej pory żadna inna w Toruniu nie może konkurowac z przystrojeniem sali...jest naprawde cudnie...Jedzonko super...naprawde smaczne, oczywiscie wykwintne... obsługa pierwsza klasa...a nie jak w niektórych z jakiejś łapanki. A cenowo to mniej wiecej w jak innych na takim poziomie salach, choć Rubens, który nie umywa się do Filmaru ma ceny wyższe. Ale naprawde polecam, bo byłam na weselu niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie1811 Re: Sala na wesele- Toruń 09.11.09, 08:19 tatiana234 napisał: > witam przyszłe młode pary. byłam na weselu u znajomych we wrześniu > tego roku 2009 w Hotelu filmar. Myśleliśmy, aby też tam zrobic nasze > wesele w przyszłym roku, ale byliśmy niemile rozczarowani. Miało być > wszystko super zorganizowane, ale nie polecam ze względu na małą > ilość jedzenia i średnią atmosferę. Jedzenie wygladało ładnie, ale > niesmaczne i do tego za takie duże pieniądze. w przyszłym roku cenią > sobie chyba 220 zł/os., w ofercie bardzo mało jedzenia. Szukamy więc > innego lokalu. Mam do Ciebie pytanie bardzo ważne...zalezy jeszcze z kim ta para podpisywała umowę, czy juz w czerwcu tego roku bezposrednio z Filmarem, czy z [anem Jońskim - bo on jeszcze odpowiada za wesela z tym roku, które wczesniej podpisał...to ujest różnica - bo wtedy jego firma przygotowuje wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko206 Kuźnia Łysomice 16.11.09, 11:45 Szukam sali na wesele na około 60 osób. Czy ktoś był na weselu/bądź organizował wesele w KUŹNI ŁYSOMICE? Proszę o informację na temat przestronności, obsługi oraz jedzenia na weselu. Zastanawiam się jeszcze nad Rubbensem i Restauracją Piano. Będę wdzięczna za wszelkie rady, gdyż przejrzałam całe forum, lecz występują tylko pojedyncze opinie odnośnie tych lokali. Odpowiedz Link Zgłoś
dodzia_torun Re: Kuźnia Łysomice 17.11.09, 11:15 czesc :) ja szukam sali bez jedzenia ale z zapleczem kuchennym na czerwiec 2011 :) możecie cos podpowiedzieć?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
thunderone222 Re: Sala na wesele- Toruń 06.11.09, 19:12 Posiadam pięknie odrestaurowaną Warszawę M-20 do wynajęcia. Zachęcam do odwiedzenia mojej strony: www.warszawa-m20.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sor_ella Re: Sala na wesele- Toruń 13.11.09, 11:45 Odstąpię ładną dużą salę na wesele, pod Toruniem. Termin - 4 września. Sala na około 150 osób. kontakt: sor_ella@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mik_us26 Odstąpię termin 11.09.2010 04.01.10, 20:23 odstąpie salę na ok 120 osób pod Toruniem, zainteresowanych proszę o kontakt 698-676-032 (po godz.16) Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1234 Re: Sala na wesele- Toruń 01.12.09, 12:56 Witam, odstąpie termin na wesele 01.05.2010 r. (długi weekend :) w zajeździe Bumerang w Ostaszewie. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr tel: 600 436 561. Odpowiedz Link Zgłoś
fiancee85 Re: Sala na wesele- Toruń catering 08.12.09, 12:23 witam! My juz wybralismy sale ale nie ma tam restauracji tylko zaplecze kuchenne dlatego musimy jeszcze wybrac catering Chcielibysmy oczywiscie duzo dobrego jedzenia z profesjonalna obsluga Wiem ze coraz wiecej restauracji organizuje catering Jesli znacie jakies naprawde dobre nie koniecznie wykwintne ale robiace duzo dobrego polskiego jedzenia dajcie znac bedziemy wdzieczni Odpowiedz Link Zgłoś
mystic_girl3 Re: Sala na wesele- Toruń catering 18.01.10, 15:26 Witam Mam namiar na firmę cateringową która obsługuje różne imprezy.Mamy u nich zarezerwowany termin który chętnie odstąpimy z przyczyn osobistych. Tel.0603-084-524 Odpowiedz Link Zgłoś
fiancee85 Re: Sala na wesele- Toruń catering 02.02.10, 14:38 Dzieki za propozycje ale termin i sale mamy juz wybrana tylko cateringu brak! Czekamy na wiecej opini na temat firm, restauracji zajmujacych sie cateringiem na wesela w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kukimonster-online Re: Sala na wesele- Toruń 12.01.10, 00:06 Polecam usługi konsultanta ślubnego w Toruniu - firmy La Rosa. Powinni coś pomóc w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
fiolekblekitny Re: Sala na wesele- Toruń 15.01.10, 21:53 Poprosze o informacje odnosnie restauracji PIANO... Odpowiedz Link Zgłoś
danusia_84 Re: Sala na wesele- PIANO i Harasówka 26.01.10, 12:32 Wiec tak w zwiazku z tym ze wraz z narzeczonym bylismy na spotkaniu z Pania menager w Piano moge powiedziec kilka slow: - sala bardzo ładna, ustawna, nowoczesna, robiaca wrazenie - propozycje menu interesujace i wygladalo na to ze rzeczywiscie smaczne jedzonko - minusem niestety jest cena...ok 200 zł za 2011 r gdzie nie ma ciast,napojow,owocow.....do tego porawiny to 50 zł za osobe .Jak skalkulowalismy wraz z narzeczonym koszty, to niestety odmowilismy.Wczesniej bylismy w Warszawie w holetu mariott i tam sa takie same ceny!!!!przeraził mnie troche tym nasz kochany Torun. Pobuszowalismy i znalezlismy bardzo sensowna...ladna...duza i przestronna sale w Gniewkowie , zajazd Harsowka.W menu za 150 zł jest dziczyzna...specjały z sarny i dzika i owoce w cenie.Bylismy bardzo pozytywnie zaskoczeni..do tego jest spora baza noclegowa na czym nam bardzo zalezalo:) Mam pytanie do osob ktore byly tam na weselu ..prosze o wszelkie opinie!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mystic_girl3 Re: Sala na wesele- PIANO i Harasówka 27.01.10, 13:13 Witam Ja natomiast chciałabym również wypowiedzieć na ten temat .Ponieważ jakby mam doświadczenie w szukaniu sal,restauracji na wesele od 3 lat (życie płata nam różne figle...).Cena jaką podałaś jest ceną normalną z tym że na rok 2011 przewidziana jest 190 za osobę. Restauracja owszem jest ładna i elegancka i menu niczego sobie :) Sama mam tam rezerwacje , tylko ze musimy zrezygnowac z przyczyn osobistych - przy okazji :) mogę odstąpić termin na ten rok (180/os).Rzeczywiście nie obejmuje ono ciast napojów i owoców , ale to jest opcja normalna jak w każdej szanującej się restauracji nie typu "remiza" :)Na stałe mieszkam w Warszawie i szczerze powiem że ceny w tym mieście są dużo wyższe :).Natomiast Toruń ciągle sie rozwija - i całe szczęście- bo nie jest w dalszym ciągu wsią...Mogę polecić Piano ale nie dlatego że mam tam termin do oddania ale dlatego że jest ona jedna z jedynych restauracji która standardem dorórwnuje tym "warszawskim" ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sor_ella Re: Sala na wesele- PIANO i Harasówka 03.02.10, 15:03 Ja mam zarezerwowaną salę w Harasówce. Poleciła mi ją koleżanka, która robiła tam wesele. Niestety z przyczyn osobistych wesele się nie odbędzie. Mogę więc odstąpić termin 4 września 2010 za kaucję wpłaconą przy podpisywaniu umowy. Zainteresowanych proszę o kontakt: sor_ella@gazeta.pl lub 502 939 973 Odnosnie jedzenia - jadłam tam kiedys obiad i mi smakował, ale wiadomo, że to kwestia indywidualnego gustu. Najlepiej spróbowac samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
floress Daglezja - najlepsze wesele 19.01.10, 10:56 Byłam na kilku weselach, w całej Polsce i zdecydowanie najlepiej wszystko zostało zorganizowane w Daglezji. Od samej sali, klimatu, otoczenia poprzez jedzenie i obsługę. Obsługa była naprawdę rewelacja. Kelnerzy uwijali się ekspresowo, ale bardzo dyskretnie. Ciągle wymieniali talerze na czyste, ale nie zabierali za szybko (jak na jednym weselu, gdy talerze były zabierane co 5 minut, nawet nie można było dojeść czegoś, bo wystarczyło się obrócić, a już talerza nie było, wraz z potrawą napoczętą). Jedzenie było bardzo dobre, w ilości nie do przejedzenia, zupa fajnie nalewana, podzielona na porcje i kelner nalewał każdemu na talerz takim kubeczkiem, ustawione na tacy miał i dzięki temu nie było problemu z rozlewaniem zupy, zachowaniem jej ciepła itp.) Muzyka też była świetna, każdy się bawił, a przekrój wiekowy jak wiadomo na weselu jest duży, tu jeszcze dodatkowo byli goście z zagranicy, a wszyscy chwalili i wesele trwało do rana (a ślub był na 14, więc czasu było bardzo dużo). No ale zespół to osobna kwestia. Zdecydowana większość gości zakwaterowana była w hotelu, też bardzo sobie chwalili i same pokoje i jedzenie (wszyscy byli dwie doby, więc i kolacje i śniadania mieli okazję sprawdzić). Na drugi dzień były poprawiny, jedzenie nie było resztkami z wesela, tylko były nowe dania, wszystko zostało do tego czasu uprzątnięte, nie było problemu z tym, żeby ogarnąć i gości hotelowych i wesele i poprawiny, a jednak trzeba było zorganizować najpierw kolację, potem śniadanie, potem wesele, potem śniadanie no i poprawiny. Wystrój sali był bardzo ładny (to był okres świąteczny, więc dodatkowo wszystko się ładnie prezentowało), stoły elegancko nakryte, zastawa piękna, sztućce błyszczące. Podsumowując, zdecydowanie polecam Daglezję. Aha wesele było 2 lata temu, nie wiem czy coś się od tej pory zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
uprzejmy_kolo Konsultant ślubny Toruń 25.01.10, 11:25 Polecam usługi konsultantek ślubnych z Torunia. Firma Larosa - organizowanie wesel. Powinny pomóc w wyborze sali, zespołu i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
da_vinci_hotel Re: Konsultant ślubny Toruń 15.02.10, 16:13 Hotel Restauracja DaVinci zaprasza wszystkie pary, które jeszcze nie znalazły sali weselnej. Rabat na wolne terminy w 2010 roku. tel. 784 99 45 48 info@hoteldavinci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
regis1986 odstąpię salę Hotel Gotyk Toruń 31.07.2010 08.03.10, 20:22 odstąpię salę po kosztach zaliczki - Hotel Gotyk w Toruniu, 31 lipca 2010, kontakt - regis_1986@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krzyssiekk85 Odstapię zarezerowowaną salę w lokalu Dagny 14.04.10, 00:21 Odstapię wolny termin ślubu w lokalu "dagny" na 26.06.2010 po kosztach wpłaconej zaliczki. Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod adresem email: krzyssiekk85@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mo_nika24 Odstapię salę 11.09.2010 r 14.06.10, 21:59 Odstąpię salę pod Toruniem na ok. 120 osób, po kosztach zaliczki-1000 zł. Zainteresowanych proszę o kontakt mikus26@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
niutek1986 Re: Sala na wesele- Toruń 09.08.10, 14:16 szukam sali na wesele na 2011, na około 130-150 osób:) proszę o rady, interesuje mnie wesele w stylu biesiady, z dużą ilością dobrego polskiego jedzenia:) sala z restauracja lub sala z kucharka.. czy ktos moglby podzielic się swoimi doswiadczeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
redkca Re: Sala na wesele- Toruń 20.12.10, 20:04 Róża wiatrów - był ktoś , jedzenie dobre , sala "pomarańczowa" ładna i duża? Odpowiedz Link Zgłoś
karalajna81 ślub i wesele na Barbarce (Toruń) 21.06.11, 13:24 - Czy mógłby ktoś polecić firmę cateringową, która obsługiwała wesele na Barbarce? - Mam problem również z kapliczką na Barbarce, jakiś pomysł jak zabezpieczyć gości (którzy nie wejdą do środka) przed pogodowymi niespodziankami? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.2230 Re: Sala na wesele- Toruń 12.07.11, 17:31 Witam wszystkich, mam pytanie do usob ktore juz sa po slubie i wesleu. Czy ktos z Was organizowal swoje wesle w Toruniu w Hotelu Gromada na Żeglarskiej? Prosze o odpowiedzi, bo zastanawiam sie nad ta restauracja, a nik ze znajomych tam nie mial wesle ani nie byl na czyims wesleu. Dzieki za odp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linkamalinka123 Re: Sala na wesele- Toruń 21.02.14, 19:07 ania.10 napisała: > Szukam sali na wesele w okolicach Torunia razem z hotelem. Nie możemy > zdecydować się pomiędzy Walterem, Daglezją a Rubensem. Czy ktoś wie coś o > tych miejscach? Czy miał ktoś wesele lub był jako gość w domu weselnym na ul. Suleckiego w Toruniu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
adrian99 Re: Sala na wesele- Toruń 28.06.19, 11:21 Jeśli organizujecie komunie lub chrzciny i potrzebujecie lokalu to koniecznie zajrzyjcie tutaj chrzcinyikomunie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
darmaz Re: Sala na wesele- Toruń 06.08.19, 15:22 Jeśli szukacie lokalu lub pomocy w sprawie wesela to polecam zerknąć tutaj www.gdziewesele.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
iwaiwoa Re: Sala na wesele- Toruń 09.11.23, 10:52 Bardzo ładne wesele miała moja koleżanka w Grębocinie w Starym Folwarku. Ładny lokal, klimatyczna okolica. Perfekcyjnie przygotowana impreza. Świetna kuchnia, obsługa sprawna i zgrana. Bawiliśmy się tam do białego rana. Odpowiedz Link Zgłoś