Dodaj do ulubionych

ODWOŁAĆ PREZYDENTA ZALESKIEGO!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 13:08
Mam już dość tego człowieka!

W ciągu roku nic dla miasta nie zrobił oprócz zapewnień, spotkań, dyskusji,
które nie rodzą żadnych konstruktywnych działań, szczerzenia zębów do fleszy
i kamer, pokazywania się tu i ówdzie!

Gdzie jest Multikino?
Dlaczego nie zniesiono podatku od psów?
Kto ponosi odpowiedzialność za remont wiaduktu?
Dlaczego w ciągu roku nic nie zrobiono w sprawie aquaparku?!

Dlatego że wybraliśmy na prezydenta osobe niekompetentną, która co najwyżej
zna się na zarządzaniu spółdzielnią! Pora to zmienić!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiech Re: ODWOŁAĆ PREZYDENTA ZALESKIEGO!!! IP: 217.97.134.* 30.10.03, 13:25

tak a'propos 'nicnierobienia' - byłeś/aś w tym roku na Starówce?..
    • Gość: SARENKA Re: ODWOŁAĆ PREZYDENTA ZALESKIEGO!!! IP: *.torun.mm.pl 30.10.03, 13:40
      Nie orientuję się, we wszystkich działaniach (albo, jak sugerujesz, ich braku)
      toruńskiego prezydenta, ale ja mogę pochwalić go za jedną sprawę. Od kiedy
      został wybrany w urzędach nie czuję się jak intruz. Oczywiście, pracownicy
      twierdzą, że wprowadził terror, ale ja sobie bardzo chwalę taki stan rzeczy.
      Podobno każda skarga na pracownika UM wiąże się z konsekwencjami... Może to
      plotki, ale efekty widać. Od kilku miesięcy nie zdarzyło mi się spotkać w
      urzędzie niemiłej, nadętej pani, która robi mi łaskę. Teraz są uśmiechnięte i
      miłe. Za pierwszym razem, gdy miałam do czynienia z tak miłą obsługą,
      zaskoczona zapytałam, co się stało. Urzędniczka mi odpowiedziała, że teraz już
      tak będzie, bo pan prezydent pilnuje, by każdy czuł się dobrze obsłużony w
      urzędzie, który utrzymuje się z jego podatków. A Twoje zarzuty... Cóż, p.
      Zaleski wszystkiego sam nie zrobi. Ja osobiście cieszę się z jego decyzji o
      wydłużeniu dnia pracy straży miejskiej. Jeśli chodzi o podatek od psów...
      podobno taka regulacja byłaby niezgodna z prawem. Podatek powinien być (czasem
      myślę, że nawet wyższy), bo za te pieniądze służby porządkowe sprzątają kupy,
      jak podejrzewam także Twojego psa, a miasto dofinansowuje szczepienia. Już
      sobie wyobrażam te watahy nieszczepionych psów, gdyby odpłatność była pełna.
      Ale, jeśli twierdzisz, że należy rozliczyć prezydenta, proszę bardzo: możesz
      ruszyć na ulice i zacząć zbierać podpisy pod takim wnioskiem. Na tym polega
      demokracja.
    • Gość: miłka a na kogo Ty głosowałeś? IP: *.torun.mm.pl 30.10.03, 13:42
      Mówisz - wybraliśmy osobę niekompetentną, a na kogo Ty głosowałeś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka