magdalenka-torun 13.08.09, 19:12 Jak dojechać do OHP na ulicy Poznańskiej? Jakim autobusem i gdzie wysiąść? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gilbert.grape Re: jak dojechac? 13.08.09, 19:15 magdalenka-torun napisała: > Jak dojechać do OHP na ulicy Poznańskiej? Jakim autobusem i gdzie wysiąść? > Proszę o pomoc. Jakbyś napisała skąd, to może by ktoś Ci pomógł :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka-torun Re: jak dojechac? 13.08.09, 19:19 Z Rubinkowa, ale takiego autobusu nie ma, więc wystarczy z Rapaka, tam dojadę sama heh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gilbert.grape Re: jak dojechac? 13.08.09, 19:28 mzk-torun.pl/HTML/mapa.htm Dalej musisz dać sobie radę sama. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka-torun Re: jak dojechac? 14.08.09, 09:51 Czyli autobusem 10, ale gdzie ten OHP się znajduje, gdzie mam wysiąść? Zupełnie nie znam Podgórza, sprawdzałam na googles maps, ale tam pokazuje tylko, że na ulicy Poznańskiej, a to przecież długa ulica. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka-torun Re: jak dojechac? 14.08.09, 09:58 Ok znalazłam. Mam wysiąść na pierwszym przystanku za mostem? www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=+Toru%F1%2C+Pozna%F1ska+11%2F13&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0 Odpowiedz Link Zgłoś