Dodaj do ulubionych

Travel Service Majorka z Balic

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 16:31
Hej
17 lipca lecę na Majorke z Balic . Czy możecie mi powiedzieć
wszystko co możliwe o tych liniach np. czy jest posilek w cenie , w
jakich jezykach mowi cabin crew , czy istnieje mozliwosc kupienia
jedzenia na pokladzie samolotu , czy miejsca są numerowane , czy
Travel Servis korzysta z rekawów na Palma de Mallorca Airport.
Za odpowiedzi z góry dziękuję...

P.S
Może ktoś z was też wybiera się w tym czasie z Balic na Majorke ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Re: Travel Service Majorka z Balic IP: 46.113.56.* 04.07.10, 00:52
      A więc po kolei - leciałem w czerwcu ale z Poznania. Korzystają z rękawów. Odnośnie cateringu - za darmo była tylko woda. Do kupienia napoje zimne i ciepłe - ceny od 2 euro, batoniki typu mars i twix, kanapki. Miejsca są numerowane. Obsługa mówi po angielsku i czesku. Jedna stewardesa mówiła też po polsku. Linie całkiem przyzwoite, poza tym że bardzo restrykcyjnie podchodzą do limitów bagażu. Przy powrocie z Majorki obsługa przy odprawie skrupulatnie kasowała każdy kilogram ponad normę, więc ostrożnie, zwłaszcza, że kilo kosztowało 8 euro.
      • Gość: ciekawski Re: Travel Service Majorka z Balic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.10, 13:33
        dzięki bardzo mi pomogłeś
    • Gość: Ada Re: Travel Service Majorka z Balic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 20:19
      Czy jest posiłek - zależy od biura podróży. Latałam Eurocyprią -
      nigdy nie miałam, ostatnio był catering. Jeśli chodzi o Travel
      Service to moim zdaniem linia ok.
      • Gość: wq Re: Travel Service Majorka z Balic IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.08.10, 23:35
        Bez rewelacji. Latają też z Warszawy na Minorkę (czarter Itaki).

Jeden sfatygowany boeing, bez cateringu i wszelkie informacje walą wyłącznie po
        czesku i angielsku. Jest tylko jeden kapitan który wysila się na przemowę do
        pasażerów po polsku - jak ma humor.
        • voyager747 Re: Travel Service Majorka z Balic 14.08.10, 01:08
          Jeden sfatygowany, czy ja wiem. Najstarszy ma 11 lat, a inne 2,3,5 lat.

www.airfleets.net/flottecie/Travel%20Service-active-b737ng.htm
          • Gość: wq Re: Travel Service Majorka z Balic IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.08.10, 02:47
            sorry, wyraziłem się niejasno

chodziło o to, że na ten kierunek lata ten jeden, który wydał mi się sfatygowany

zresztą rozkraczył się na minorce na 6h spóźnienia
    • Gość: Ciekawski Re: Travel Service Majorka z Balic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 12:02
      Hej Już wróciłem z Majorki ... hm na pokładzie nie dawali darmowej
      wody a za kanapke trzeba było zapłacić jedyne 17 zł, co dla mnie
      jest przesadą, bo na lotnisku większa kosztuje 9zł. Lot był
      przyjemny, choć opóźniony. Lądowanie przyjemne.
      • Gość: david82 Re: Travel Service Majorka z Balic IP: 213.25.173.* 21.08.10, 16:16
        Travel Service jest największym i zdecydowanie najpewniejszym przewoźnikiem
        czarterowym w naszym regionie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka