Dodaj do ulubionych

Tanio na Ibize?

30.05.11, 11:05
Witam. Szukam w miare taniego połączenia Polski z Ibiza. Nocleg na lotnisku nie stanowi przeszkody. Interesowały by mnie loty po 16 lipca.
Obserwuj wątek
    • osiek Re: Tanio na Ibize? 30.05.11, 12:54
      18 lipca
      RZE-HHN-IBZ niecałe 160pln bez nocki Ryanair
      • usser Re: Tanio na Ibize? 30.05.11, 22:31
        Gdy by nie ten Rzeszów, połączenie było by idealne. Z Częstochowy do RZE jednak troche drogi jest...
        • osiek Re: Tanio na Ibize? 30.05.11, 22:44
          Chciałeś z Polski, nie określiłeś skąd ;) ;p
        • Gość: annafromthebox@hot Re: Tanio na Ibize? IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.05.13, 10:01
          Serdecznie zapraszam na Ibize
          Mam do wynajecia apartament koło Bora Bora-bardzo popularnego klubu na Playa den Bossa i szukam chętnych.Oferta przepiękna:

-apartament 2duże pokoje,korytarz, kuchnia z barem,2 łazienki, mega taras z widokiem na morze i gratisowego beach party/każdego dnia, klima, dźwiękoszczelne szyby, tv, osoba sprzątająca.

-1min.do przystanku:gratis disco bus w 2 strony
          -1min.do taniego supermarketu 1,2 euro/produkty spoż.,piwko 1euro, wódka 1l.8euro
          -3min.od największego openair Ushuaia

i mam gratis wstępy 2x/tydz.:Amnesia,Privilege,Space, beach cluby oraz tańsze loty z Polski do Barcelony+BCN-IBZ 35euro co dziennie.
          LOKUM KOSZT.1500euro/4-7osób na tydzień tj.250euro/osobę (i brak kosztów za wstępy).

Serdecznie namawiam i służę pomocą.
          Ania
          annafromthebox@hotmail.com
          • grzegorz.pekala Re: Tanio na Ibize? 13.06.13, 09:52
            Byłem pod koniec maja. Leciałem z Krakowa do Barcelony-Girony, a potem z El Prat na Eivissę. Wyszło niedużo. Oczywiście Ryanairem.

Jedyny mankament jest taki, że przejazd w dwie strony z Girony do centrum Barcelony kosztuje 25 euro :/

Pozdr, GP
            www.yougo.pl/filmy/ostatnio-dodane/5105/ibiza-przewodnik-filmowy-w-2-minuty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka