Dodaj do ulubionych

AirBaltic bagaz

IP: *.ip.r-link.pl 25.11.11, 10:40
Witam.

Na wstepie chcialbym dodac, ze jestem nowym uzytkownikiem forum.

Ostatnio kupilem na stronie efly.pl bilet do Izraela na liniach AirBaltic.

Dzieki Bogu zapytalem pania jak jest z bagazem, gdyz Pani raczej nie miala zamiaru mi wczesniej powiedziec, ze bagaz trzeba zarejestrowac. W zwiazku z tym od kilku dni probuje zasiegnac porady jak to zrobic a raczej czy moge....

Mianowicie na stronie AirBaltic jest mozliwosc zakupu biletu bagazowego w cenie 20 Euro, niestety nie posiadam karty kredytowej wypuklej wiec ta opcja odpada.

Inna mozliwosc zakupienie biletu na lotnisku Okecie w cenie 30 Euro.

I teraz pytania:

Czy bilet bagazowy na lotnisku moge zakupic za Euro ?
Czy moge zaplacic w Euro w postaci bilonu ? Posiadam z innych wypraw po Unii Europejskiej.

Bardzo prosze o pilna i szybka odpowiedz gdyz moj wylot jets w niedziele a nie chcialbym jako, ze to pierwszy raz cos zmontowac na lotnisku.

Pozdrawiam i od razu mowie: Szukalem na google szukalem na stronie AirBaltic oraz korespondowalem z obsluga AirBaltic na Litwie. Do ich kas na okeciu nie ma telefonu ani kontaktu a ja jestem spoza Warszawy.
Na infolini Okecia Pani powiedziala, ze moge ale nie jest pewna.
Obserwuj wątek
    • Gość: pp Re: AirBaltic bagaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 14:58
      Jeśli masz jakąkolwiek kartę debetową Visa Electron lub Maestro, możesz spróbować nią zapłacić na stronie linii lotniczych, wiele z kart ma teraz płatności internetowe odblokowane domyślnie, w niektórych trzeba to samemu zrobić. Zawsze 20€ to mniej niż 30€.
      Co do płatności w Polsce w kasie gotówką €, to jest to wyłącznie dobra wola linii i może z tym być różnie. Banknoty pewnie przyjmą, monety niekoniecznie. W ostateczności sprzedaj te euro w kantorze albo weź ze sobą 150zł więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka