Dodaj do ulubionych

Barajas terminal 4-4S

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.12, 10:00
zadawałam pytanie na forum Hiszpania,ale nie uzyskałam odpowiedzi,może tutaj ktoś mi pomoże.
W maju ląduję na lotnisku Brajas na terminalu 2,wiem że na 4 muszę dostać się autobusem,ale nie wiem co dalej bo kolejny wylot mam z 4s.Z info które znalazłam wynika że tam kursuje jakaś kolejka podziemna,ale czy check in jest na 4 a z 4s się tylko wylatuje?czy na 4s jest check in itp?
Czasu na przesiadkę nie mam zbyt wiele,dlatego wolę wcześniej zebrać informacje na temat terminali.
Obserwuj wątek
    • jetlag1 Re: Barajas terminal 4-4S 11.04.12, 16:51
      bezplatny autobus kursuje co 5min, rzadziej w nocy, czas przejazdu okolo 20min
      pociag-metro polaczenie do miasta
      www.google.com
      is your friend
      • Gość: frequentflyer Re: Barajas terminal 4-4S IP: *.public.twinsnet.pl 11.04.12, 17:05
        no toś odpowiedział(a) na pytanie o odprawę na 4. jak na googlu szukasz info o odprawie na 4 to wyrzuca ci info o autobusie między terminalami?
        inna sprawa czy ta odprawa potrzebna, może wydrukujesz boarding card odprawiając się w domu na obydwa odcinki?
        • Gość: Julia Re: Barajas terminal 4-4S IP: 178.73.27.* 11.04.12, 22:46
          No właśnie zastanawiałem się nad tym,bo ostatnio na Okęciu nie mogli dać mi dwóch kart bo ponoć LOT nie współpracuje z Iberią i tylko bagaż mogłam nadać do miejsca docelowego.
          Tak czy siak podbijają wątek dla znających dobrze Barajas...
          Dzięki
          • jetlag1 Re: Barajas terminal 4-4S 12.04.12, 02:55
            odprawa na terminal 4, (second floor) czyli pierwsze pietro, boarding 4 lub 4S

google is your friend with lots of pages to look at

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka