Gość: van
IP: *.warszawa.vectranet.pl
15.06.12, 12:03
witam,potrzebuję pilnej pomocy!pierwszy raz lecę z RyanAir ,który zmienił godziny(ale nie daty!) wylotu i przylotu. Kupując bilety wykupiłem ubezpieczenie(mój błąd- bo lepiej zrobić to u zewn. ubezpieczyciela,ale juz poszło) i przy zmianie rezerwacji dostałem maila z info "W przypadku wykupienia ubezpieczenia podróżnego (...), nadal możesz zmienić swój lot , jednak aby dokonać zmian w ubezpieczeniu podróżnym tj. godziny wylotu/przylotu/daty/ destynacje należy skontaktować się z naszym centrum rezerwacji"
I tu zaczynają się schody bo od kilku dni próbuję dodzwonić się na callcenter i w polsce i w anglii i irlandii. bez skutku,a kasują za to ponad 2zł/min. nie ma żadnego @ na który mozna napisać...
tragedia!!
z tego co wiem,to wielu ubezpieczycieli sprzedaje polisy od pólnocy dnia obowiązywania do północy dnia zakończenia i wtedy nie musiałbym niczego zmieniać,ale nie wiem jak to działa w RA? ktoś może pomóc????
i drugie pytanie: jak drukuję samą polisę(nie znalazłem zakładki. mam tylko same nr polis w mailu)?