Gość: latacz IP: *.static.korbank.pl 04.02.13, 14:43 Ciekawe zestawienie: 10 najbardziej irytujących zachowań w samolocie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kpt wrona Odgrzewany kotlet IP: *.hfc.comcastbusiness.net 04.02.13, 17:05 Nie chce mi sie walkowac tematu. Opis palenia w toalecie nieaktualny. Sprobujcie - dowiecie sie dlaczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Odgrzewany kotlet IP: *.ip.netia.com.pl 05.02.13, 13:11 nie spróbowałem i nie wiem, to pytam: dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Odgrzewany kotlet 05.02.13, 17:03 ja myślę, że mają czujniki i nadzieję, że jednak nie kamery :D Za to ciekawi mnie jak bolesna jest kara za palenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: us marshal Drogie palenie IP: *.hfc.comcastbusiness.net 05.02.13, 21:14 Palenie w toalecie jest karalnym wykroczeniem przewidujacym kare od 2,200 do 3,300 US$. Pamietacie pewnie przypadek Francuzow (matki i syna) lecacych do Stanow i palacych w toalecie, upierajacych sie, ze Francuzom palic mozna:) Samolot wyladowal na najblizszym lotnisku (chyba Boston). Aresztowani przesiedzieli pare dni i odpowiednio duzo zaplacili za chwilowa przyjemnosc palenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Drogie palenie 06.02.13, 08:38 no to bolesna przygoda :D powinni jeszcze obciążać kosztami takiego dodatkowego lądowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawca Re: Drogie palenie IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.13, 22:12 na przyjemność trzeba zasłużyć Odpowiedz Link Zgłoś