Dodaj do ulubionych

Karta pokładowa- język

IP: *.srem.net 21.06.13, 23:33
Witam, planuję swój pierwszy lot liniami Ryanair. Wybrałam lot powrotny:
1. Czy w związku z tym wygenerują się dwie karty pokładowe gotowe do druku?
2. Czy występują jeszcze komplikacje co do stron karty w formacie pdf?
3. Czy wracając z Włoch do Polski powinnam zmienić język karty pokładowej na włoski?- Jeżeli tak, to jak to zrobić?
Obserwuj wątek
    • kissmygrass Re: Karta pokładowa- język 22.06.13, 09:42
      Gość portalu: Natalia napisał(a):

> Witam, planuję swój pierwszy lot liniami Ryanair. Wybrałam lot powrotny:
      > 1. Czy w związku z tym wygenerują się dwie karty pokładowe gotowe do druku?

Wszystko zależy od tego, czy możesz się odprawić online w obie strony przed wylotem.

> 2. Czy występują jeszcze komplikacje co do stron karty w formacie pdf?

Jakiego rodzaju komplikacje masz na myśli?

> 3. Czy wracając z Włoch do Polski powinnam zmienić język karty pokładowej na wł
      > oski?- Jeżeli tak, to jak to zrobić?

Język karty pokładowej (z tego co pamiętam - zależny od ustawionego języka strony Ryanaira) jest nieistotny, bo oznacza wybranie konkretnego szablonu formularza. Istotne dane pozostają te same.
      • Gość: Natalia Re: Karta pokładowa- język IP: *.srem.net 22.06.13, 09:49
        Z tym, że gdzieś czytałam, że komuś nie przyjęli karty bo stwierdzili, że "nie rozumieją nic"
        • imw Re: Karta pokładowa- język 22.06.13, 12:54
          Dla swojego świętego spokoju wydrukuj kartę po angielsku lub włosku :)
          Ja nigdy nie miałem problemów z polską kartą nawet lecąc między niepolskimi lotniskami :)
        • jorn Re: Karta pokładowa- język 24.06.13, 15:41
          Zawsze się może zdarzyć, że odprawy dokonuje osoba niekompetentna lub wręcz idiota.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka