Gość: kasia IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 04.01.06, 20:00 Mam zapytanie? Czy polaczenia Londyn- Szczecin jeszcze istnieja, a jezeli tak to czy sa one z Heathrow czy z innego lotniska? Dziekuje z gory za informacje kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia29 Re: LONDON-SZCZECIN 04.01.06, 20:36 pytasz o tanie linie?one raczej nie lataja z Heathrow, mozesz poleciec z Luton do Szczecina-www.ryanair.pl A swoja droga czy to taka filozofia wrzucic stosowne haslo w wyszukiwarke?Na przyszlosc polecam :www.tanieloty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: LONDON-SZCZECIN IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 04.01.06, 21:07 dzieki za info moja filozofia jest taka, ze szukam polaczenia z san francisco do szczecina, najchetniej przez londyn, ale nie koniecznie. zazwyczaj lece z s.f do londynu i z londynu do berlina a z tamtad samochodem do szczecina. niedawno jednak wyczytalam ze sa polaczenia londynu ze szczecinem, to by bylo super dla mnie, ale jezeli mam sie przemieszczac z lotniska na lotnisko to chyba szkoda zdrowia i czasu? konczac moje wywody dziekuje i pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: LONDON-SZCZECIN IP: *.media4.pl 04.01.06, 23:48 Ryanair lata z/do Stansted a nie Luton!!!! Wejdz na www.pasazer.com , tam znajdziesz wiecej info :) Odpowiedz Link Zgłoś