Gość: Zielona IP: 150.29.15.* 04.02.06, 11:41 Musze przebookowac bilet i dokonac doplaty (dodam ze nie posiadam tu karty kredyt.) i nie mowie po japonsku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasa76 Re: Gdzie w Tokio jest biuro BA? IP: *.internet.v.pl 04.02.06, 14:58 a gdzie kupowalas bilet? Odpowiedz Link Zgłoś
kasa76 Re: Gdzie w Tokio jest biuro BA? 04.02.06, 15:10 RESERVATIONS OFFICE. URBAN TORANOMON BUILDING (TELEPHONE CALLERS ONLY) 1-16-4 TORANOMON / MINATO-KU / TOKYO 105 / JAPAN TELEPHONE. 03 3593 8811 PUBLIC HOURS 0900-1800 MON TO FRI CLOSED SAT AND SUN TICKET OFFICE. URBAN TORANOMON BUILDING (PERSONAL CALLERS ONLY) 1-16-4 TORANOMON / MINATO-KU / TOKYO 105 / JAPAN HOURS. 0900-1730 MON TO FRI CLOSED SAT AND SUN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Re: Gdzie w Tokio jest biuro BA? IP: 150.29.15.* 05.02.06, 03:36 Bardzo dziekuje za pomoc. Bilet kupowalam w biurze podrozy w Polsce i tam mi powiedziano, ze latwiej bedzie mi przebookowac na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22pagoda Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 19.02.06, 13:56 czy jest mozliwosc zakupienia w Polsce, biletu w dwie strony, z opcja open, z Tokio do Warszawy (oczywiscie przesiadka) i dalej Warszawa-Tokio po cenach normalnych (ok. 3-3,5 tys.zl)? Jesli szukam polaczen z BA, podaje mi bajonskie sumy rzedu 280 tys jenow (kolo 9 tys zlotych) a gdybym kupowala W-wa Tokio o Tokio -Wwa to ceny sa przyzwoite, Odpowiedz Link Zgłoś
kasa76 Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio 19.02.06, 14:52 sprawa jest prosta, najtansze bilety na wyloty z Tokio do Warszawy sa wazne na max 1 miesiac. Moze raczej skup sie na szukania biletow z okreslonym terminem powrotu z mozliwoscia zmiany niz biletu OPEN. Open od paru lat stal sie opcja zarezerwowana dla raczej drozszych biletow niz tanszych. Po za tym rusz do jakiegos biura podrozy, ktoro specjalizuje sie w sprzedazy biletow do Europy. Jezeli masz mniej niz 26 lat sprawdz w biurze STA Travel www.statravel.com, sprzedaja bilety mlodziezowe i studenckie. A co do biletow z PL do JP to juz inna sprawa. Kazdy rynek rzadzi sie swoimi prawami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22pagoda Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 19.02.06, 20:00 dziekuje za odpowiedz. maksymalnie na miesiac? masz oczywiscie na mysli bilet powrotny? o jakich liniach mowisz ? japonskich? europejskich? o jakich cenach myslisz mowiac o najtanszej opcji, zeby wyjasnic o co chodzi, napisze ze mam zafudnowany bilet do japonii w jedna strone, ale w czasie swojego pobytu tam, chcialabym podleciec do polski, wlasnie na ow symboliczny miesiac, zeby cos zalatwic zaraz zagladam na STA ale boje sie ze ceny przerkrocza 3 tys zeta (juz mi dawno stuknelo 26) :( origato! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa76 Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio IP: *.internet.v.pl 19.02.06, 20:15 kiedy chcesz przyleciec ? Odpowiedz Link Zgłoś
22pagoda Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio 19.02.06, 20:41 przylatuje do jap gdzies w okolicach kwietnia musze wiedziec na czym stoje kosztowo, zeby ewentualnie wykupic jakis bilet w polsce, chce wyleciec z japoni i wrocic w ciagu miesiaca w okolicach czerwca/lipca czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa76 Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio IP: *.internet.v.pl 19.02.06, 22:51 bo w branzy lotniczej istnieje cos takiego jak sezon niski i wysoki (czasami nawet sredni), inne ceny sa w wakacje letnie/zimowe a inne po sezonie. Air France na lipiec, nrt paryz waw w dwie strony, z pobytem w pl do 1 miesiaca koszt 197200 jenow. Lufthansa ok. 203900 jpy. Odpowiedz Link Zgłoś
22pagoda Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio 19.02.06, 23:12 dzieki, na stronach statravel znalazlam bardzo tanie polaczenia, jestem ciekawa czy tylko wramach ISICu czy tez moze tez ITICU,w koncu w japonii bede miec status studenta... bilety na wyloty wiosenne maj-czerwiec startuja od 112 tys. jenow.(sprawdzalam ze stron japonskiego statravel) wersja w 1 miesiacu powrot (jak pisalas) wiec chyba nie jest zle ... :) nie moglam za bardzo uwierzyc i myslalam ze zaznaczylam one-way ale to byl return, czy to mozliwe? tylko bilet pewnie trzeba bedzie kupic w japonii. mam nadzieje ze nie ciesze sie za szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
kasa76 Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio 19.02.06, 23:36 do tego jeszcze oplaty lotniskowe plus dostepnosc miejsc, ale trzymam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zorinn Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio 19.02.06, 21:05 Polecam sprawdzic oferte SAS. Widzialem WAW-NRT-WAW za 2.5 tys PLN bez mozliwosci zadnych zmian i za 3.5 tys PLN z mozliwoscia rebookowania (pierwsza zmiana 4 free, kolejne za 385PLN). Tylko ze ja sprawdzalem dla siebie przelom marca/kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa76 Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio IP: *.internet.v.pl 19.02.06, 22:52 polecam jeszcze raz przeczytac zapytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
22pagoda Re: Gdzie w Tokio jest biuro BA? 20.02.06, 19:53 wiesz moze jakie sa oplaty lotniskowe na Naricie? (+ europ. ChdG) o ile moze to podbic cene biletu, chyba nie dorownam do Twojej stawki z Air France :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa76 tokio waw tokio IP: *.internet.v.pl 20.02.06, 20:41 to co ja znalazlam to 163900 jpy, plus oplaty, najlepiej leciec w tygodniu, bo w weekendy jest drozej. Ta cena powinna byc dostepna w AF lub jakims biurze podrozy. W sumie to moze taki bilet nawet kupic w Polsce przed wylotem do Japonii. Odpowiedz Link Zgłoś
22pagoda Re: tokio waw tokio 20.02.06, 22:05 rozumiem, taki bilet do kupienia w polsce, a nie w statravel! mailuje do statravel w jap, :) Odpowiedz Link Zgłoś