Dodaj do ulubionych

Gdzie w Tokio jest biuro BA?

IP: 150.29.15.* 04.02.06, 11:41
Musze przebookowac bilet i dokonac doplaty (dodam ze nie posiadam tu karty
kredyt.) i nie mowie po japonsku.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasa76 Re: Gdzie w Tokio jest biuro BA? IP: *.internet.v.pl 04.02.06, 14:58
      a gdzie kupowalas bilet?
    • kasa76 Re: Gdzie w Tokio jest biuro BA? 04.02.06, 15:10

RESERVATIONS OFFICE. URBAN TORANOMON BUILDING
      (TELEPHONE CALLERS ONLY) 1-16-4 TORANOMON /
      MINATO-KU / TOKYO 105 / JAPAN

TELEPHONE. 03 3593 8811 PUBLIC

HOURS 0900-1800 MON TO FRI
      CLOSED SAT AND SUN

TICKET OFFICE. URBAN TORANOMON BUILDING
      (PERSONAL CALLERS ONLY) 1-16-4 TORANOMON /
      MINATO-KU / TOKYO 105 / JAPAN

HOURS. 0900-1730 MON TO FRI
      CLOSED SAT AND SUN
      • Gość: Zielona Re: Gdzie w Tokio jest biuro BA? IP: 150.29.15.* 05.02.06, 03:36
        Bardzo dziekuje za pomoc. Bilet kupowalam w biurze podrozy w Polsce i tam mi
        powiedziano, ze latwiej bedzie mi przebookowac na miejscu:)
    • Gość: 22pagoda Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 19.02.06, 13:56
      czy jest mozliwosc zakupienia w Polsce, biletu w dwie strony, z opcja open, z
      Tokio do Warszawy (oczywiscie przesiadka) i dalej Warszawa-Tokio po cenach
      normalnych (ok. 3-3,5 tys.zl)?
      Jesli szukam polaczen z BA, podaje mi bajonskie sumy rzedu 280 tys jenow (kolo
      9 tys zlotych) a gdybym kupowala W-wa Tokio o Tokio -Wwa to ceny sa przyzwoite,

• kasa76 Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio 19.02.06, 14:52
        sprawa jest prosta, najtansze bilety na wyloty z Tokio do Warszawy sa wazne na
        max 1 miesiac. Moze raczej skup sie na szukania biletow z okreslonym terminem
        powrotu z mozliwoscia zmiany niz biletu OPEN. Open od paru lat stal sie opcja
        zarezerwowana dla raczej drozszych biletow niz tanszych. Po za tym rusz do
        jakiegos biura podrozy, ktoro specjalizuje sie w sprzedazy biletow do Europy.
        Jezeli masz mniej niz 26 lat sprawdz w biurze STA Travel www.statravel.com,
        sprzedaja bilety mlodziezowe i studenckie.
        A co do biletow z PL do JP to juz inna sprawa. Kazdy rynek rzadzi sie swoimi
        prawami
        • Gość: 22pagoda Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 19.02.06, 20:00
          dziekuje za odpowiedz.
          maksymalnie na miesiac? masz oczywiscie na mysli bilet powrotny?
          o jakich liniach mowisz ? japonskich? europejskich?
          o jakich cenach myslisz mowiac o najtanszej opcji,

zeby wyjasnic o co chodzi, napisze ze mam zafudnowany bilet do japonii w jedna
          strone, ale w czasie swojego pobytu tam, chcialabym podleciec do polski,
          wlasnie na ow symboliczny miesiac, zeby cos zalatwic

zaraz zagladam na STA ale boje sie ze ceny przerkrocza 3 tys zeta (juz mi dawno
          stuknelo 26) :(

origato!
          • Gość: kasa76 Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio IP: *.internet.v.pl 19.02.06, 20:15
            kiedy chcesz przyleciec ?
            • 22pagoda Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio 19.02.06, 20:41
              przylatuje do jap gdzies w okolicach kwietnia

musze wiedziec na czym stoje kosztowo, zeby ewentualnie wykupic jakis bilet w
              polsce,

chce wyleciec z japoni i wrocic w ciagu miesiaca w okolicach czerwca/lipca

czemu pytasz?
              • Gość: kasa76 Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio IP: *.internet.v.pl 19.02.06, 22:51
                bo w branzy lotniczej istnieje cos takiego jak sezon niski i wysoki (czasami
                nawet sredni), inne ceny sa w wakacje letnie/zimowe a inne po sezonie.
                Air France na lipiec, nrt paryz waw w dwie strony, z pobytem w pl do 1 miesiaca
                koszt 197200 jenow. Lufthansa ok. 203900 jpy.
                • 22pagoda Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio 19.02.06, 23:12
                  dzieki,
                  na stronach statravel znalazlam bardzo tanie polaczenia, jestem ciekawa czy
                  tylko wramach ISICu czy tez moze tez ITICU,w koncu w japonii bede miec status
                  studenta...

bilety na wyloty wiosenne maj-czerwiec startuja od 112 tys. jenow.(sprawdzalam
                  ze stron japonskiego statravel)
                  wersja w 1 miesiacu powrot (jak pisalas) wiec chyba nie jest zle ... :)
                  nie moglam za bardzo uwierzyc i myslalam ze zaznaczylam one-way ale to byl
                  return, czy to mozliwe?

tylko bilet pewnie trzeba bedzie kupic w japonii.
                  mam nadzieje ze nie ciesze sie za szybko...
                  • kasa76 Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio 19.02.06, 23:36
                    do tego jeszcze oplaty lotniskowe plus dostepnosc miejsc, ale trzymam kciuki :)
      • zorinn Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio 19.02.06, 21:05
        Polecam sprawdzic oferte SAS. Widzialem WAW-NRT-WAW za 2.5 tys PLN bez
        mozliwosci zadnych zmian i za 3.5 tys PLN z mozliwoscia rebookowania (pierwsza
        zmiana 4 free, kolejne za 385PLN). Tylko ze ja sprawdzalem dla siebie przelom
        marca/kwietnia.
        • Gość: kasa76 Re: Tokio-Warszawa Warszawa-Tokio IP: *.internet.v.pl 19.02.06, 22:52
          polecam jeszcze raz przeczytac zapytanie :)
    • 22pagoda Re: Gdzie w Tokio jest biuro BA? 20.02.06, 19:53
      wiesz moze jakie sa oplaty lotniskowe na Naricie? (+ europ. ChdG)
      o ile moze to podbic cene biletu, chyba nie dorownam do Twojej stawki z Air
      France :)
      • Gość: kasa76 tokio waw tokio IP: *.internet.v.pl 20.02.06, 20:41
        to co ja znalazlam to 163900 jpy, plus oplaty, najlepiej leciec w tygodniu, bo
        w weekendy jest drozej. Ta cena powinna byc dostepna w AF lub jakims biurze
        podrozy. W sumie to moze taki bilet nawet kupic w Polsce przed wylotem do
        Japonii.
        • 22pagoda Re: tokio waw tokio 20.02.06, 22:05
          rozumiem, taki bilet do kupienia w polsce,
          a nie w statravel!
          mailuje do statravel w jap, :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka