Gość: Daru 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:34 Jakie wrażenia z lotu , jakie jedzonko i obsługa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HaDwaO Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.crowley.pl 10.02.06, 15:18 jedzenie zależy od biura podróży, obsługa OK. Odpowiedz Link Zgłoś
kasa76 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 10.02.06, 17:16 taaaa jak biuro da kanapki i soczek na podroz to jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 11.02.06, 14:30 ja mialam te watpliwa przyjemnosc leciec tymi liniami, lot wyczarterowany przez Exim Tourds, trasa:Wawa-Sharm El Sheikh. NIE POLECAM tego przewoznika (biuro ok) , a czemu? a temu,ze permanentnie maja opoznienia, moj wylot byl opozniony tylko o 5 godzin na okoliscznosc awarii 1 z 10 systamow hamulocwych,w zamian za nasiadowke na Okeciu Fischer Air Polska wspanialomylsnie uraczyl nas 2 kanapkami i butelka soczku tymbark/os. Tydzien wczesniej ten sam lot byl opozniony o.....16 godzin, z jakiej przyczyny tego nie wiem.Dobrze, ze chociaz powrot byl nadzywczaj puktualny, szkoda, ze w srodku nocy, no ale trudno. Samolot ciasny-malo miejsca na nogi i wogole lot wspominam srednio, pomijam fakt, ze nie lubie latac, ale ten byl jakis wyjatkowo niekomfortowy, na ogonie nieco kiwalo, bardzo glosne silniki i......zero klimatyzacji, gdyby nie max nawiew (wentylacji) znad glowy popadalibysmy jak muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 12.02.06, 08:23 iberia30 napisała: > tego nie wiem.Dobrze, ze chociaz powrot byl nadzywczaj puktualny, szkoda, ze w > srodku nocy, no ale trudno. > Samolot ciasny-malo miejsca na nogi i wogole lot wspominam srednio, pomijam > fakt, ze nie lubie latac, ale ten byl jakis wyjatkowo niekomfortowy, na ogonie > nieco kiwalo, bardzo glosne silniki i......zero klimatyzacji, gdyby nie max > nawiew (wentylacji) znad glowy popadalibysmy jak muchy. zawsze musi być ten pierwszy raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mechanik 757 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 09:31 hmm.Ciekawe.Ale nalezy wziac pod uwage ze nie zawsze opoznienie wynika z winy przewoznika tylko obslugi naziemnej lub tez pogody.A co do wymiany zespolu hamulcowego.Sugrujesz 1 z 10.Niestety wszystki musza byc sprawne do lotu a jesli taka opcja nie odpowiada proponuje linie z Kazachstanu.A propo.Wymiana zespolu niestety trwa poniewaz to jest ciezar i zlozona procedura.Na milosc Boska to nie jest samochod!!!!!!!!!!A w dodatku jesli samolot stoi tylko godzine to proponuje sprobowac wymienic.Moze nadajesz sie na mechanika:/:/:/pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik 757 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 09:33 2 sprawy:/:/:/ 1)nie rozsmieszaj mnie ze niebylo klimatyzacji 2)glosne silniki?????Proponuje lot samolotem linii Radzieckich.Wtedy bedzie porwnanie. aha.Jeszcze jedno.Malo miejsca to fakt.Ale nie zapominajmy ze to jest low cost.Pomimo tego ze charter.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 17.02.06, 13:32 nie wiem moze mieli klime light albo jakas cieplejsza wersje z uwagi na zime za oknem?ALe mam porownanie z innymi flightami i w samolocie bylo po prostu koszmarnie duszno, gdybym nie odkrecila sobie nawiewu to mialabym saune. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 17.02.06, 19:28 Kolejna znajomośc tematu iberia30 :-))) Co ma kilka, kilkanaście stopni mrozu na ziemi do ok. -60 na wysokości? ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 derduch skoro nie zajarzyles 18.02.06, 19:19 co mialam na mysli to nie pisz, a swoje pytanie zadaj Fisherowi, moze sie dowiemy czemu maja taka a nie inna klime w swoich super hiper samolotach. Odpowiedz Link Zgłoś
pirat69 Re: derduch skoro nie zajarzyles 18.02.06, 22:37 hmm.Iberia.Iloma Boeingami 757 lecialas w swoim zyciu???Klima jest calkowicie normalna.O ile pamietam nic w niej nie musielismy naprawiac.Bardzo mozliwe ze piloci mieli ustawiony wybierak na podwyzszona temperature i tyle:/:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: derduch skoro nie zajarzyles 18.02.06, 22:49 wg mojej skromej osoby klimy nie bylo wogole, ale jak widze ty z derduchem wiecie lepiej. Wybacz, ale nawiew nad glowa w moim mniemaniu nie jest klimatyzacja, no chyba ze sie myle.W samolocie bylo duszno, po raz pierwszy spotkalam sie z taka duchota i nie bardzo rozumiem co do braku tudziez zle dzialajacej klimatyzcji ma model samolotu?Nie zwracam uwagi na to czym lece, ten akurat zapamietalam bo byl ostatni,za 2 tyg lece do niemiec, wiec nie omieszkam napisac jaki to byl model i jak przebiegal lot. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: derduch skoro nie zajarzyles 19.02.06, 12:39 Szkoda gadać, polataj ATRem :D:D:D raz zimno raz gorąco :D:D:D jak w czasie menopauzy :D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Iberia jak zwykle :-))) 19.02.06, 13:44 Iberia, mnie to jeszcze możesz PRÓBOWAĆ pouczać, mechanika to juz raczej nie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: derduch jak zwykle :-))) 19.02.06, 16:08 jasne, kolejny, ktory wierzy we wszystko co przeczyta w necie, ty to mnozysz przez 5 a ja dziele i tym sie roznimy. Nie wydaje, mi sie zebym musiala ci udowadniac jaka byla temp i atmosfera podczas tej nieszczesnej podrozy z Sharm, ja wiem jak bylo i ci co lecieli tez wiedza, ty nie musisz.Wiec moze nie podwazaj kazdego mojego slowa, najlepiej jakbys omijal moje wypowiedzi szerokim lukiem skoro zamierzasz sie czepiac alfo i omego turystyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Z wielką radością zawiadamiam cię że 19.02.06, 16:58 trafiasz do nicków niewidocznych. Nie odpowiadaj więc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa i omega. Re: derduch jak zwykle :-))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 20:28 to ciekawe bo zazwyczaj jest ktos z mechanikow na pokladzie.Ale skoro ty znasz lepiej samolot to szacunek dla ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: derduch jak zwykle :-))) 20.02.06, 20:38 nigdzie nie napisalam , ze znam sie lepiej od mechanikow, wiec nie wmawiaj mi czegos czego nie napisalam. Fakt jest faktem : klimatyzacja lub raczej jej temperatura pozostawiala wiele do zyczenia.Moze tobie pasuje lot w saunie-mnie niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: derduch jak zwykle :-))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 23:27 ''wg mojej skromej osoby klimy nie bylo wogole, ale jak widze ty z derduchem wiecie lepiej'' To sa twoje slowa.Mysle ze wiem lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: derduch jak zwykle :-))) 21.02.06, 08:44 nicka mechanik to sobie moze kazdy nadac, dla mnie jestes malo wiarygodny i tyle. Jak zwal tak zwal, klima nie dzialala tak jak powinna.EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
pirat69 Re: derduch jak zwykle :-))) 21.02.06, 12:33 masz swita racje:):)Ja niestety tylko sie z aniego podaje.Coz takie zycie:)Co nie zmienia faktu ze jesli bylo cos zle to po to sa na pokladzie FA zeby im o tym zglosic:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: derduch jak zwykle :-))) 21.02.06, 13:04 mam nadzieje, ze nie bede miala wiecej tej watpliwej przyjemnosci podrozowania z FA, na drugi raz nie omieszkam zwrocic uwage, tylko potem znow bedzie ze sie pasazerowie czepiaja:-/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: derduch jak zwykle :-))) IP: *.futuremedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:58 Kiedy pasażer informuje mnie, ze jest mu za gorąco podczas lotu proszę pilotów o zmniejszenie ogrzewania. I na pewno nie powiem, że taki pasażer czepia się. Temperaturę dopasowujemy do pasażerów a skoro ci nic nie mówią to znaczy, że jest ok. Iberio na własne życzenie miałaś zbyt wysoką temperaturę. Następnym razem nie bądź tak nieśmiała. Zwyczajnie powiedz o tym FA a nie całemu światu za pośrednictwem internetu! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: derduch jak zwykle :-))) 21.02.06, 14:18 na szczescie nawiew dzial, wiec sie nie udusilam. A piszac, ze pasazer zostanie uznany za czepialskiego mialam raczej na mysli niektorych forumowiczow, ktorzy chyba wyznaja zasade:bierz co daja i sie nie pytaj;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FA FAP :-))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.06, 16:02 Iberia, tak jak napisał mój poprzednik, jeżeli jest Ci za gorąco lub za zimno natychmiast powiedz o tym komuś z personelu pokładowego. Temperatura w kabinie jest regulowana w kokpicie i jeżeli mamy jakiś sygnał od pasażerów, zgłaszamy ten problem do pilotów a oni albo podnoszą albo opuszczają temperaturę. Nie uprzedzaj się, bo wielu z nas wkłada całe serce w swoją pracę i zależy nam na zadowolonych pasażerach. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 21.02.06, 16:55 ze wiecej z nimi nie bedzie mi dane leciec. Odpowiedz Link Zgłoś
rapi25 Re: jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 21.02.06, 18:41 Pewnie się nie zmartwią tym faktem:) Wręcz przeciwnie. Ja, jakbyś była moją posażerką i robiła burzę w szklance wody po locie, przy najbliższej okazji wywalił bym cię na zewnątrz na wysokości przelotowej. Myślę że dalszy lot byłby o wiele przyjemniejszy dla wszystkich bez ciebie na pokładzie . Baba z wozu, spokój na pokładzie. Co za okropna kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 21.02.06, 18:53 mozesz laskawie napisac gdzie : rapi25 napisał: > > Ja, jakbyś była moją posażerką i robiła burzę w szklance wody po locie, robie porute? ktos zapytal o opinie o FAP ja napisalam co mysle i tyle, mam do tegp prawo, nikt ci sie nie kaze ze mna zgadzac. > Co za okropna kobieta! wyluzuj z ferowaniem wyrokow. Odpowiedz Link Zgłoś
rapi25 Re: jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 21.02.06, 19:07 Wydałaś swoją opinię kilkanaście razy i za każdym razem pisałaś to samo. Raz w zupełności wystarczy. Monotematyka nie jest wskazana. Niech ktoś inny też się wypowie -chyba że masz wyłączność na ten wątek. Teraz moja PIERWSZA I JEDYNA opinia: Jestem bardzo zadowolony z lotu i obsługi. Wszystko mi się podobało i to bardzo! Co do wyroków to użyłem przenośni. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 21.02.06, 19:44 Nie widze postów tej idiotki bo mam ja w niewidzialnych ale widze Twoje odpowiedzi :-)) Z tym trollem nie ma co dyskutować, na jakie forum nie wejdzie to sie momentalnie osmiesza, ostatnio na Egipt twierdziła ze jest tam duża wilgotnośc powietrza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 21.02.06, 20:25 rapi25 napisał: > Wydałaś swoją opinię kilkanaście razy i za każdym razem pisałaś to samo. > Raz w zupełności wystarczy. to poczytaj caly watek, czy to moja wina, ze kazdy probuje udowadniac ,ze nie mam racji?to jest istota forum, czy moze to, ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania?? > Monotematyka nie jest wskazana. masz racje. >Niech ktoś inny też się wypowie - czekam z utesknieniem. >chyba że masz wyłączność na ten wątek. nic mi nie wiadomo na ten temat. > Teraz moja PIERWSZA I JEDYNA opinia: Jestem bardzo zadowolony z lotu i obsługi. Wszystko mi się podobało i to bardzo! no i ok.W przeciwienstwie do innych, nie bede ci udowadniac, ze nie masz racji albo, ze "zapewne pracujesz w FAP". Odpowiedz Link Zgłoś
pirat69 Re: jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 22.02.06, 00:59 Boze.Iberia ty bys tylko udowadniala ze nikt tu nie pracuje.Boshe:/A moze ty w ogole nie lecialas tylko ogladalas w telewizji program o samolotach i lataniu:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik 757 Re: Iberia jak zwykle :-))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 20:26 e tam:)Nikt nie jest doskonaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik 757 Re: derduch skoro nie zajarzyles IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 20:25 powiem jedno.Samolot nie poleci w niesprawna klimatyzacja bo nikt go z nas nie podpisze do lotu.Slusznie.Nawiew nad glowa to nie jest klimatyzacja:)Tak jak mowie.Mozliwe ze piloci mieli ustawiona klima na goraca i tego nie zauwazyli bo u nich w kabinie ni ekoniecznie jest tak samo.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: 217.17.35.* 22.02.06, 14:38 ja też leciałem na trasie warszawa sehk warszawa i do dzisiaj jeszcze nic nie powiedziałem o swoich wrażeniach. lot zapowidał się dobrze bo nie było opuznienia i prawie było wporządku, do czasu zaczęcia się turbulencji. leciałem już kilkoma samolotami lotem i erfrance i airbus, ale tak nigdy nie trzęsło jak jak na fiszserze. dodatkowo przed lądowaniem poprosilem o jajecznicę letkościętą na śniadanie a ona stewardeska mówi że jest niskie ciśnienie gazu i przed lądowaniem nie ma szansy otrzymać. To chyba jakieś jaja?! Tymbarka też nie było tylko soki! nawet w PKS dają. Rajanery są lepsze od Fiszerów! powinni kupić takie same i było by super a tak to znowu wiocha. Widze,ze parę osób orientuje się w temacie, więc napiszcie gdzie mogę przesłać skargę. Podobno jest jakaś izba lotnicza czy coś takiego szfagier mi coś mówił. dajcie jakiś adres bo tak dalej być nie może. pozdrawiam Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 15:31 Polecam ci z menu: homary z grilla oraz cielęcinkę zapiekaną w cebulce- rewelacja. Ogniste naleśniki smażone w kokpicie są wyśmienite. Polecam... Bogdan, nie lataj więcej, proszę. Pozostań przy PKS-ach i wszyscy będą szczęśliwi. Gość Odpowiedz Link Zgłoś
nefre-1 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 22.02.06, 15:37 Zygmunt wracaj na kolumnę ,powiedz ile zapłaciłes za wycieczke ,a powiem ci kim jestes.za rejsowy samolt byś musiał sie sładac conajmniej 0,5 roczku.i co ty na to? wolisz taniej ,czy drożej -comfort?.zanim obrazisz pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
pirat69 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 22.02.06, 21:21 to ciekawe co o tej turbulencji napisales:)Z tego wynika ze na erfrance (swoja droga pisze sie Airfrance) lub na Lot trzesie mniej???A jakie to ma znaczenie do turbulencji jakimi liniami lecisz?????????Turbulencja nie wybiera:):) A co do skargi to chyba tylko mozesz przeslac to do biura z ktorego leciales:/:/W sumie to oni zamawiaja zarcie wiec to tez jest nie zalezne od Fischera.Hmm.Mysle ze zdanie twoje powinno tyczyc wlasnie biura a nie Fischera.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 23.02.06, 09:58 Nie znasz się, sam przyznałes ze nie jesteś zadnym mechanikiem! :-)))))) PS. A nie masz wrazenia ze pewna alternatywnie mądra osoba z tego wątku i tytułowa Ania z wątku na forum PP to ta sama osoba? Bo mnie jakos tak się samo nasuwa... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 23.02.06, 20:11 derduch napisał: PS. A nie masz wrazenia ze pewna alternatywnie mądra osoba z tego wątku i tytułowa Ania z wątku na forum PP to ta sama osoba? Bo mnie jakos tak się samo nasuwa... Hmmm wszystko możliwe ;) tyle, ze tamta Pani mówiła, że lata w Fischerze ;)więc chyba nie "robiłaby" we własne gniazdo???? Choć styl pisania baaaardzo podobny.... Odpowiedz Link Zgłoś
airlady Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 23.02.06, 21:50 hmm, czyli w Airfrance trzesie mniej niz w FAP.Ale FAP ma teraz klase komfort (info ze strony www) i turystyczna,to moze tu tez jest roznica?Pirat,wypowiedz sie jako fachowiec:)) czy w klasie komfort nie powinno trzesc mniej??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 24.02.06, 16:45 hahah ale dobre :D:D:D:D to mi sie podoba :D:D:D a może w biznesie w ogóle w tym czasie nie trzęsie :D Odpowiedz Link Zgłoś
airlady Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 24.02.06, 17:23 no nie trzesie,zgodnie z logika wypowiedzi Bogdana:-)))))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pirat69 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 24.02.06, 16:50 jako ''fachowiec'' chce zaznaczyc ze na Fischerze jest tylko klasa bydleca:/:/:/Czyli ciasno poustawiane fotele:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daru 1 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:44 Zygmunt daj se siana i wynocha na wieś. Jakim cudem wpuszczają na pokład samolotu takich debili ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.eranet.pl 23.02.06, 22:54 słuchajcie, tylko żartowałem. Tak na prawdę to opisana sytuacja jest zlepkiem ocen wyrażanych przez pasażerów korzystających z lotów charterowych w Polsce na przelomie kilku ostatnich lat. Dla wyjaśnienia sytuacji - pracuję w branży transportu chlebodawców. Niestety nie mam możliwości selekcji PAŃSTWA i przykro mi jest, że pozostali normalni pasażerowie muszą cierpieć towarzystwo "podróżników" na dopalaniu i nie tylko. Mój post mial na celu wykazanie .... (osoby myślące wiedzą, a pozostali i tak nie są w stanie zrozumieć. Opowieści krążące wśród ludzi, którzy pracują w charterach, mogą być materialem na całkiem irracjonalny film. Może warto zacząć to spisywać? Ponieważ wielu z nich wyraża swoje opinie na tym forum, uważam że nie ma konieczności traktowania ich z całą powagą a tym bardziej podchodzić do nich emocjonalnie. Pozdrawiam wszystkich myślących, normalnych ludzi, interesujących się tematyką lotnictwa, którzy potrafią zachować odpowiedni dystans do bredni wypisywanych w necie na temat firm lotniczych. CW górą!!! Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś
pirat69 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 24.02.06, 16:51 hmm>Czego awarii??? 1 z 10 systwmow hamulcowych????????? hahahahahahhahahahahahahhahahahahaha Co to jest????? Odpowiedz Link Zgłoś
michal00033 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 13.02.06, 11:11 Leciałem. I choć jest to stary gruchot i wiadać, że ząb czasu go już nadszarpnął to dla entuzjasty lotnictwa (takiego jak ja) jest to czysta przyjemność. Tym bardzej, że leciałem po raz pierwszy B757. Jako ciekawostkę powiem, że po starcie nie podali kawy i herbaty, ponieważ zamarzły przewody doprowadzające wodę. Tak powiedziała szefowa pokładu. Leciałem do Hurghady 23 stycznia. Lot odbył się bez żadnych problemów i opóźnień, w powietrzu też spokojnie. Co do jedzenia; u mnie nie było, ale to zależy od opcji jaką wykupi BP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.06, 16:28 Ja leciałem i uważam że to świetna linia. Byłem bardzo zadowolony i z samolotu i obsługi. Wszystko było ok. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik 757 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 09:34 a to wszystko dzieki nam mechanikom:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 12:49 Wam i pięknym stewą no i pilotom:) Słyszałem od stewki że FAP nie jest low costem. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik 757 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 12:55 Niestety jest to low cost:/Wystarczy sie przeleciec.Smutne ze pani FA nie wie czym lata:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.futuremedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:55 Fischer jest linią czarterową, bo pasażerowie to w 90% klienci biura podróży. Serwis jest także uzależniony od biura podróży. Są trasy, gdzie pasażerowi należy się wszystko (gazety, picie, jedzenie) i są to typowe czartery. Są także trasy, gdzie nie ma nic prócz sky baru, ale pasazerami nadal są klienci biur podróży a tylko niewielki % kupuje bilety indywidualnie. Fischer też nie jest linią rejsową - a takimi są właśnie low costy, lecz wykonującą przeloty na życzenie biura podróży. Pozdrawiam mechanika, chociaz smutne, że nie wie gdzie pracuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 13:56 pfffffffff.Fajna reguleczka ale pokaz mi podobny rejsowy samolot:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.futuremedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:59 pogadamy w samolocie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pirat69 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 17.02.06, 15:09 heheh.Wole nie bo dostane w pape:):):):):):)Zreszta pamietam jak dzis pierwsza zmaiane chlopakow z Condora i ich znamienne slowa ''fucking low cost'':):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pirat69 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 24.02.06, 16:52 niestety musze potwierdzic ze sa to gruchoty:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl 18.02.06, 23:33 ja lecialam i bylo milo.A ze miejsca nieduzo-to standard na czarterach.Bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś
pirat69 [...] 20.02.06, 01:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki [...] 20.02.06, 10:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 03:01 Jakby to powiedziec chyba trzeba zaczac zegnac sie z firma lotnicza Fischer AIR: (:(Smutne czasy dla nich nastaly i nie sadze zeby sie podniesli z tego:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.chello.pl 24.03.06, 22:04 Mam nadzieję że sie zdziwisz! Odpowiedz Link Zgłoś
airlady [...] 20.02.06, 16:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radikk Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:35 Leciałem tą maszyną do Malagi. Duża maszyna w porównaniu do 737 a obsługa świetna jedzonko również, panie z obsługi pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
pirat69 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 12.03.06, 16:18 WOW.Doszly mnie pozytywne sluchy wiec powodzonka i zeby zazal latac w ciagu 2 tygodni:) A jendak sie mylilem:) Ale poczekajmy:) Odpowiedz Link Zgłoś