Dodaj do ulubionych

kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:34
Jakie wrażenia z lotu , jakie jedzonko i obsługa??
Obserwuj wątek
    • Gość: HaDwaO Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.crowley.pl 10.02.06, 15:18
      jedzenie zależy od biura podróży, obsługa OK.
      • kasa76 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 10.02.06, 17:16
        taaaa jak biuro da kanapki i soczek na podroz to jest ;)
    • iberia30 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 11.02.06, 14:30
      ja mialam te watpliwa przyjemnosc leciec tymi liniami, lot wyczarterowany przez
      Exim Tourds, trasa:Wawa-Sharm El Sheikh.
      NIE POLECAM tego przewoznika (biuro ok) , a czemu? a temu,ze permanentnie maja
      opoznienia, moj wylot byl opozniony tylko o 5 godzin na okoliscznosc awarii 1 z
      10 systamow hamulocwych,w zamian za nasiadowke na Okeciu Fischer Air Polska
      wspanialomylsnie uraczyl nas 2 kanapkami i butelka soczku tymbark/os.
      Tydzien wczesniej ten sam lot byl opozniony o.....16 godzin, z jakiej przyczyny
      tego nie wiem.Dobrze, ze chociaz powrot byl nadzywczaj puktualny, szkoda, ze w
      srodku nocy, no ale trudno.
      Samolot ciasny-malo miejsca na nogi i wogole lot wspominam srednio, pomijam
      fakt, ze nie lubie latac, ale ten byl jakis wyjatkowo niekomfortowy, na ogonie
      nieco kiwalo, bardzo glosne silniki i......zero klimatyzacji, gdyby nie max
      nawiew (wentylacji) znad glowy popadalibysmy jak muchy.
      • wojtek33 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 12.02.06, 08:23
        iberia30 napisała:

> tego nie wiem.Dobrze, ze chociaz powrot byl nadzywczaj puktualny, szkoda, ze w
        > srodku nocy, no ale trudno.
        > Samolot ciasny-malo miejsca na nogi i wogole lot wspominam srednio, pomijam
        > fakt, ze nie lubie latac, ale ten byl jakis wyjatkowo niekomfortowy, na ogonie
        > nieco kiwalo, bardzo glosne silniki i......zero klimatyzacji, gdyby nie max
        > nawiew (wentylacji) znad glowy popadalibysmy jak muchy.

zawsze musi być ten pierwszy raz...
      • Gość: Mechanik 757 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 09:31
        hmm.Ciekawe.Ale nalezy wziac pod uwage ze nie zawsze opoznienie wynika z winy
        przewoznika tylko obslugi naziemnej lub tez pogody.A co do wymiany zespolu
        hamulcowego.Sugrujesz 1 z 10.Niestety wszystki musza byc sprawne do lotu a
        jesli taka opcja nie odpowiada proponuje linie z Kazachstanu.A propo.Wymiana
        zespolu niestety trwa poniewaz to jest ciezar i zlozona procedura.Na milosc
        Boska to nie jest samochod!!!!!!!!!!A w dodatku jesli samolot stoi tylko
        godzine to proponuje sprobowac wymienic.Moze nadajesz sie na
        mechanika:/:/:/pozdr.
      • Gość: mechanik 757 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 09:33
        2 sprawy:/:/:/ 1)nie rozsmieszaj mnie ze niebylo klimatyzacji 2)glosne
        silniki?????Proponuje lot samolotem linii Radzieckich.Wtedy bedzie porwnanie.
        aha.Jeszcze jedno.Malo miejsca to fakt.Ale nie zapominajmy ze to jest low
        cost.Pomimo tego ze charter.pozdr.
        • iberia30 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 17.02.06, 13:32
          nie wiem moze mieli klime light albo jakas cieplejsza wersje z uwagi na zime za
          oknem?ALe mam porownanie z innymi flightami i w samolocie bylo po prostu
          koszmarnie duszno, gdybym nie odkrecila sobie nawiewu to mialabym saune.

• derduch Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 17.02.06, 19:28
            Kolejna znajomośc tematu iberia30 :-)))
            Co ma kilka, kilkanaście stopni mrozu na ziemi do ok. -60 na wysokości?
            ROTFL
            • iberia30 derduch skoro nie zajarzyles 18.02.06, 19:19
              co mialam na mysli to nie pisz, a swoje pytanie zadaj Fisherowi, moze sie
              dowiemy czemu maja taka a nie inna klime w swoich super hiper samolotach.
              • pirat69 Re: derduch skoro nie zajarzyles 18.02.06, 22:37
                hmm.Iberia.Iloma Boeingami 757 lecialas w swoim zyciu???Klima jest calkowicie
                normalna.O ile pamietam nic w niej nie musielismy naprawiac.Bardzo mozliwe ze
                piloci mieli ustawiony wybierak na podwyzszona temperature i tyle:/:/:/
                • iberia30 Re: derduch skoro nie zajarzyles 18.02.06, 22:49
                  wg mojej skromej osoby klimy nie bylo wogole, ale jak widze ty z derduchem
                  wiecie lepiej.
                  Wybacz, ale nawiew nad glowa w moim mniemaniu nie jest klimatyzacja, no chyba
                  ze sie myle.W samolocie bylo duszno, po raz pierwszy spotkalam sie z taka
                  duchota i nie bardzo rozumiem co do braku tudziez zle dzialajacej klimatyzcji
                  ma model samolotu?Nie zwracam uwagi na to czym lece, ten akurat zapamietalam bo
                  byl ostatni,za 2 tyg lece do niemiec, wiec nie omieszkam napisac jaki to byl
                  model i jak przebiegal lot.
                  • mala_nicki Re: derduch skoro nie zajarzyles 19.02.06, 12:39
                    Szkoda gadać, polataj ATRem :D:D:D raz zimno raz gorąco :D:D:D jak w czasie
                    menopauzy :D:D:D:D:D:D:D
                  • derduch Iberia jak zwykle :-))) 19.02.06, 13:44
                    Iberia, mnie to jeszcze możesz PRÓBOWAĆ pouczać, mechanika to juz raczej nie :-))))
                    • iberia30 Re: derduch jak zwykle :-))) 19.02.06, 16:08
                      jasne, kolejny, ktory wierzy we wszystko co przeczyta w necie, ty to mnozysz
                      przez 5 a ja dziele i tym sie roznimy.
                      Nie wydaje, mi sie zebym musiala ci udowadniac jaka byla temp i atmosfera
                      podczas tej nieszczesnej podrozy z Sharm, ja wiem jak bylo i ci co lecieli tez
                      wiedza, ty nie musisz.Wiec moze nie podwazaj kazdego mojego slowa, najlepiej
                      jakbys omijal moje wypowiedzi szerokim lukiem skoro zamierzasz sie czepiac alfo
                      i omego turystyczna.
                      • derduch Z wielką radością zawiadamiam cię że 19.02.06, 16:58
                        trafiasz do nicków niewidocznych.
                        Nie odpowiadaj więc.
                        • iberia30 uff bardzo mnie to cieszy, n/t 19.02.06, 21:07
                      • Gość: alfa i omega. Re: derduch jak zwykle :-))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 20:28
                        to ciekawe bo zazwyczaj jest ktos z mechanikow na pokladzie.Ale skoro ty znasz
                        lepiej samolot to szacunek dla ciebie:)
                        • iberia30 Re: derduch jak zwykle :-))) 20.02.06, 20:38
                          nigdzie nie napisalam , ze znam sie lepiej od mechanikow, wiec nie wmawiaj mi
                          czegos czego nie napisalam.
                          Fakt jest faktem : klimatyzacja lub raczej jej temperatura pozostawiala wiele
                          do zyczenia.Moze tobie pasuje lot w saunie-mnie niekoniecznie.
                          • Gość: mechanik Re: derduch jak zwykle :-))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 23:27
                            ''wg mojej skromej osoby klimy nie bylo wogole, ale jak widze ty z derduchem
                            wiecie lepiej'' To sa twoje slowa.Mysle ze wiem lepiej:)
                            • iberia30 Re: derduch jak zwykle :-))) 21.02.06, 08:44
                              nicka mechanik to sobie moze kazdy nadac, dla mnie jestes malo wiarygodny i
                              tyle.
                              Jak zwal tak zwal, klima nie dzialala tak jak powinna.EOT.
                              • pirat69 Re: derduch jak zwykle :-))) 21.02.06, 12:33
                                masz swita racje:):)Ja niestety tylko sie z aniego podaje.Coz takie zycie:)Co
                                nie zmienia faktu ze jesli bylo cos zle to po to sa na pokladzie FA zeby im o
                                tym zglosic:/:/
                                • iberia30 Re: derduch jak zwykle :-))) 21.02.06, 13:04
                                  mam nadzieje, ze nie bede miala wiecej tej watpliwej przyjemnosci podrozowania
                                  z FA, na drugi raz nie omieszkam zwrocic uwage, tylko potem znow bedzie ze sie
                                  pasazerowie czepiaja:-/.
                                  • Gość: :-) Re: derduch jak zwykle :-))) IP: *.futuremedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:58
                                    Kiedy pasażer informuje mnie, ze jest mu za gorąco podczas lotu proszę pilotów
                                    o zmniejszenie ogrzewania. I na pewno nie powiem, że taki pasażer czepia się.
                                    Temperaturę dopasowujemy do pasażerów a skoro ci nic nie mówią to znaczy, że
                                    jest ok. Iberio na własne życzenie miałaś zbyt wysoką temperaturę. Następnym
                                    razem nie bądź tak nieśmiała. Zwyczajnie powiedz o tym FA a nie całemu światu
                                    za pośrednictwem internetu! Pozdrawiam
                                    • iberia30 Re: derduch jak zwykle :-))) 21.02.06, 14:18
                                      na szczescie nawiew dzial, wiec sie nie udusilam.
                                      A piszac, ze pasazer zostanie uznany za czepialskiego mialam raczej na mysli
                                      niektorych forumowiczow, ktorzy chyba wyznaja zasade:bierz co daja i sie nie
                                      pytaj;-)
                                      • Gość: FA FAP :-))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.06, 16:02
                                        Iberia, tak jak napisał mój poprzednik, jeżeli jest Ci za gorąco lub za zimno
                                        natychmiast powiedz o tym komuś z personelu pokładowego. Temperatura w kabinie
                                        jest regulowana w kokpicie i jeżeli mamy jakiś sygnał od pasażerów, zgłaszamy
                                        ten problem do pilotów a oni albo podnoszą albo opuszczają temperaturę. Nie
                                        uprzedzaj się, bo wielu z nas wkłada całe serce w swoją pracę i zależy nam na
                                        zadowolonych pasażerach.
                                        Pozdrawiam serdecznie.
                                        • iberia30 jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 21.02.06, 16:55
                                          ze wiecej z nimi nie bedzie mi dane leciec.
                                          • rapi25 Re: jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 21.02.06, 18:41
                                            Pewnie się nie zmartwią tym faktem:) Wręcz przeciwnie.
                                            Ja, jakbyś była moją posażerką i robiła burzę w szklance wody po locie, przy
                                            najbliższej okazji wywalił bym cię na zewnątrz na wysokości przelotowej.
                                            Myślę że dalszy lot byłby o wiele przyjemniejszy dla wszystkich bez ciebie na
                                            pokładzie . Baba z wozu, spokój na pokładzie.
                                            Co za okropna kobieta!
                                            • iberia30 Re: jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 21.02.06, 18:53
                                              mozesz laskawie napisac gdzie :

rapi25 napisał:

> > Ja, jakbyś była moją posażerką i robiła burzę w szklance wody po locie,

robie porute?
                                              ktos zapytal o opinie o FAP ja napisalam co mysle i tyle, mam do tegp prawo,
                                              nikt ci sie nie kaze ze mna zgadzac.

> Co za okropna kobieta!

wyluzuj z ferowaniem wyrokow.
                                              • rapi25 Re: jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 21.02.06, 19:07
                                                Wydałaś swoją opinię kilkanaście razy i za każdym razem pisałaś to samo.
                                                Raz w zupełności wystarczy.
                                                Monotematyka nie jest wskazana. Niech ktoś inny też się wypowie -chyba że masz
                                                wyłączność na ten wątek.
                                                Teraz moja PIERWSZA I JEDYNA opinia: Jestem bardzo zadowolony z lotu i obsługi.
                                                Wszystko mi się podobało i to bardzo!
                                                Co do wyroków to użyłem przenośni.
                                                • derduch Re: jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 21.02.06, 19:44
                                                  Nie widze postów tej idiotki bo mam ja w niewidzialnych ale widze Twoje
                                                  odpowiedzi :-))
                                                  Z tym trollem nie ma co dyskutować, na jakie forum nie wejdzie to sie
                                                  momentalnie osmiesza, ostatnio na Egipt twierdziła ze jest tam duża wilgotnośc
                                                  powietrza :-)
                                                  • iberia30 smietniczek,n/t 21.02.06, 20:22
                                                • iberia30 Re: jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 21.02.06, 20:25
                                                  rapi25 napisał:

> Wydałaś swoją opinię kilkanaście razy i za każdym razem pisałaś to samo.
                                                  > Raz w zupełności wystarczy.

to poczytaj caly watek, czy to moja wina, ze kazdy probuje udowadniac ,ze nie
                                                  mam racji?to jest istota forum, czy moze to, ze kazdy ma prawo do wlasnego
                                                  zdania??

> Monotematyka nie jest wskazana.

masz racje.

>Niech ktoś inny też się wypowie -

czekam z utesknieniem.

>chyba że masz wyłączność na ten wątek.

nic mi nie wiadomo na ten temat.

> Teraz moja PIERWSZA I JEDYNA opinia: Jestem bardzo zadowolony z lotu i
                                                  obsługi. Wszystko mi się podobało i to bardzo!

no i ok.W przeciwienstwie do innych, nie bede ci udowadniac, ze nie masz racji
                                                  albo, ze "zapewne pracujesz w FAP".

• pirat69 Re: jestem uprzedzona do FAP, mam nadzieje 22.02.06, 00:59
                                                    Boze.Iberia ty bys tylko udowadniala ze nikt tu nie pracuje.Boshe:/A moze ty w
                                                    ogole nie lecialas tylko ogladalas w telewizji program o samolotach i
                                                    lataniu:/:/
                                                  • iberia30 no comments, n/t 22.02.06, 08:15
                    • Gość: mechanik 757 Re: Iberia jak zwykle :-))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 20:26
                      e tam:)Nikt nie jest doskonaly:)
                  • Gość: mechanik 757 Re: derduch skoro nie zajarzyles IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 20:25
                    powiem jedno.Samolot nie poleci w niesprawna klimatyzacja bo nikt go z nas nie
                    podpisze do lotu.Slusznie.Nawiew nad glowa to nie jest klimatyzacja:)Tak jak
                    mowie.Mozliwe ze piloci mieli ustawiona klima na goraca i tego nie zauwazyli bo
                    u nich w kabinie ni ekoniecznie jest tak samo.pozdr.
      • Gość: Bogdan Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: 217.17.35.* 22.02.06, 14:38
        ja też leciałem na trasie warszawa sehk warszawa i do dzisiaj jeszcze nic nie
        powiedziałem o swoich wrażeniach.
        lot zapowidał się dobrze bo nie było opuznienia i prawie było wporządku, do
        czasu zaczęcia się turbulencji. leciałem już kilkoma samolotami lotem i
        erfrance i airbus, ale tak nigdy nie trzęsło jak jak na fiszserze. dodatkowo
        przed lądowaniem poprosilem o jajecznicę letkościętą na śniadanie a ona
        stewardeska mówi że jest niskie ciśnienie gazu i przed lądowaniem nie ma szansy
        otrzymać. To chyba jakieś jaja?! Tymbarka też nie było tylko soki! nawet w PKS
        dają.
        Rajanery są lepsze od Fiszerów! powinni kupić takie same i było by super a tak
        to znowu wiocha.
        Widze,ze parę osób orientuje się w temacie, więc napiszcie gdzie mogę przesłać
        skargę. Podobno jest jakaś izba lotnicza czy coś takiego szfagier mi coś mówił.
        dajcie jakiś adres bo tak dalej być nie może.
        pozdrawiam Zygmunt
        • Gość: Gość Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 15:31
          Polecam ci z menu: homary z grilla oraz cielęcinkę zapiekaną w cebulce-
          rewelacja. Ogniste naleśniki smażone w kokpicie są wyśmienite. Polecam...
          Bogdan, nie lataj więcej, proszę. Pozostań przy PKS-ach i wszyscy będą
          szczęśliwi.
          Gość
        • nefre-1 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 22.02.06, 15:37
          Zygmunt wracaj na kolumnę ,powiedz ile zapłaciłes za wycieczke ,a powiem ci kim
          jestes.za rejsowy samolt byś musiał sie sładac conajmniej 0,5 roczku.i co ty na
          to?
          wolisz taniej ,czy drożej -comfort?.zanim obrazisz pomysl
        • pirat69 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 22.02.06, 21:21
          to ciekawe co o tej turbulencji napisales:)Z tego wynika ze na erfrance (swoja
          droga pisze sie Airfrance) lub na Lot trzesie mniej???A jakie to ma znaczenie
          do turbulencji jakimi liniami lecisz?????????Turbulencja nie wybiera:):)

A co do skargi to chyba tylko mozesz przeslac to do biura z ktorego
          leciales:/:/W sumie to oni zamawiaja zarcie wiec to tez jest nie zalezne od
          Fischera.Hmm.Mysle ze zdanie twoje powinno tyczyc wlasnie biura a nie
          Fischera.pozdr.
          • derduch Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 23.02.06, 09:58
            Nie znasz się, sam przyznałes ze nie jesteś zadnym mechanikiem!
            :-))))))

PS. A nie masz wrazenia ze pewna alternatywnie mądra osoba z tego wątku i
            tytułowa Ania z wątku na forum PP to ta sama osoba? Bo mnie jakos tak się samo
            nasuwa...

Pozdrawiam.
            • mala_nicki Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 23.02.06, 20:11
              derduch napisał:

PS. A nie masz wrazenia ze pewna alternatywnie mądra osoba z tego wątku i
              tytułowa Ania z wątku na forum PP to ta sama osoba? Bo mnie jakos tak się samo
              nasuwa...

Hmmm wszystko możliwe ;) tyle, ze tamta Pani mówiła, że lata w Fischerze ;)więc
              chyba nie "robiłaby" we własne gniazdo????
              Choć styl pisania baaaardzo podobny....
          • airlady Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 23.02.06, 21:50
            hmm, czyli w Airfrance trzesie mniej niz w FAP.Ale FAP ma teraz klase komfort
            (info ze strony www) i turystyczna,to moze tu tez jest roznica?Pirat,wypowiedz
            sie jako fachowiec:)) czy w klasie komfort nie powinno trzesc mniej??:))
            • mala_nicki Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 24.02.06, 16:45
              hahah ale dobre :D:D:D:D to mi sie podoba :D:D:D a może w biznesie w ogóle w
              tym czasie nie trzęsie :D
              • airlady Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 24.02.06, 17:23
                no nie trzesie,zgodnie z logika wypowiedzi Bogdana:-)))))) pzdr
            • pirat69 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 24.02.06, 16:50
              jako ''fachowiec'' chce zaznaczyc ze na Fischerze jest tylko klasa
              bydleca:/:/:/Czyli ciasno poustawiane fotele:)
        • Gość: Daru 1 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:44
          Zygmunt daj se siana i wynocha na wieś.
          Jakim cudem wpuszczają na pokład samolotu takich debili ???
        • Gość: bogdan Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.eranet.pl 23.02.06, 22:54
          słuchajcie, tylko żartowałem.
          Tak na prawdę to opisana sytuacja jest zlepkiem ocen wyrażanych przez pasażerów
          korzystających z lotów charterowych w Polsce na przelomie kilku ostatnich lat.
          Dla wyjaśnienia sytuacji - pracuję w branży transportu chlebodawców. Niestety
          nie mam możliwości selekcji PAŃSTWA i przykro mi jest, że pozostali normalni
          pasażerowie muszą cierpieć towarzystwo "podróżników" na dopalaniu i nie tylko.
          Mój post mial na celu wykazanie .... (osoby myślące wiedzą, a pozostali i tak
          nie są w stanie zrozumieć.
          Opowieści krążące wśród ludzi, którzy pracują w charterach, mogą być materialem
          na całkiem irracjonalny film. Może warto zacząć to spisywać?
          Ponieważ wielu z nich wyraża swoje opinie na tym forum, uważam że nie ma
          konieczności traktowania ich z całą powagą a tym bardziej podchodzić do nich
          emocjonalnie. Pozdrawiam wszystkich myślących, normalnych ludzi, interesujących
          się tematyką lotnictwa, którzy potrafią zachować odpowiedni dystans do bredni
          wypisywanych w necie na temat firm lotniczych.
          CW górą!!!
          Zygmunt
      • pirat69 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 24.02.06, 16:51
        hmm>Czego awarii??? 1 z 10 systwmow hamulcowych?????????

hahahahahahhahahahahahahhahahahahaha

Co to jest?????
    • michal00033 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 13.02.06, 11:11
      Leciałem. I choć jest to stary gruchot i wiadać, że ząb czasu go już
      nadszarpnął to dla entuzjasty lotnictwa (takiego jak ja) jest to czysta
      przyjemność. Tym bardzej, że leciałem po raz pierwszy B757. Jako ciekawostkę
      powiem, że po starcie nie podali kawy i herbaty, ponieważ zamarzły przewody
      doprowadzające wodę. Tak powiedziała szefowa pokładu. Leciałem do Hurghady 23
      stycznia. Lot odbył się bez żadnych problemów i opóźnień, w powietrzu też
      spokojnie. Co do jedzenia; u mnie nie było, ale to zależy od opcji jaką wykupi
      BP.
      • Gość: Darek Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.06, 16:28
        Ja leciałem i uważam że to świetna linia. Byłem bardzo zadowolony i z samolotu
        i obsługi. Wszystko było ok. Polecam.
        • Gość: mechanik 757 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 09:34
          a to wszystko dzieki nam mechanikom:):):):)
          • Gość: Darek Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 12:49
            Wam i pięknym stewą no i pilotom:)
            Słyszałem od stewki że FAP nie jest low costem.
            Pozdro.
            • Gość: mechanik 757 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 12:55
              Niestety jest to low cost:/Wystarczy sie przeleciec.Smutne ze pani FA nie wie
              czym lata:/:/
              • Gość: :-) Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.futuremedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:55
                Fischer jest linią czarterową, bo pasażerowie to w 90% klienci biura podróży.
                Serwis jest także uzależniony od biura podróży. Są trasy, gdzie pasażerowi
                należy się wszystko (gazety, picie, jedzenie) i są to typowe czartery. Są także
                trasy, gdzie nie ma nic prócz sky baru, ale pasazerami nadal są klienci biur
                podróży a tylko niewielki % kupuje bilety indywidualnie. Fischer też nie jest
                linią rejsową - a takimi są właśnie low costy, lecz wykonującą przeloty na
                życzenie biura podróży. Pozdrawiam mechanika, chociaz smutne, że nie wie gdzie
                pracuje;-)
                • Gość: mechanik Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.06, 13:56
                  pfffffffff.Fajna reguleczka ale pokaz mi podobny rejsowy samolot:):)
                  • Gość: :-) Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.futuremedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:59
                    pogadamy w samolocie;-)
                    • pirat69 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 17.02.06, 15:09
                      heheh.Wole nie bo dostane w pape:):):):):):)Zreszta pamietam jak dzis pierwsza
                      zmaiane chlopakow z Condora i ich znamienne slowa ''fucking low cost'':):):)
      • pirat69 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 24.02.06, 16:52
        niestety musze potwierdzic ze sa to gruchoty:/:/
    • Gość: kajka Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl 18.02.06, 23:33
      ja lecialam i bylo milo.A ze miejsca nieduzo-to standard na czarterach.Bez
      zarzutu
      • pirat69 [...] 20.02.06, 01:25
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • mala_nicki [...] 20.02.06, 10:05
      • Gość: mechanik Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 03:01
        Jakby to powiedziec chyba trzeba zaczac zegnac sie z firma lotnicza Fischer AIR:
        (:(Smutne czasy dla nich nastaly i nie sadze zeby sie podniesli z tego:(:(:(
        • Gość: Tomasz Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.chello.pl 24.03.06, 22:04
          Mam nadzieję że sie zdziwisz!
    • airlady [...] 20.02.06, 16:39
    • Gość: radikk Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:35
      Leciałem tą maszyną do Malagi. Duża maszyna w porównaniu do 737 a obsługa
      świetna jedzonko również, panie z obsługi pierwsza klasa.
      • pirat69 Re: kto leciał z fischer air boeingiem 757-200 ? 12.03.06, 16:18
        WOW.Doszly mnie pozytywne sluchy wiec powodzonka i zeby zazal latac w ciagu 2
        tygodni:) A jendak sie mylilem:) Ale poczekajmy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka