Gość: nowaola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:41 Co wtedy robic? Gdzie sie kierowac itp itd. Oczywiście nie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
airpass Odwolany lot. 09.05.06, 23:00 Jak najszybciej dotrzec do telefonu na lotnisku i zadzwonic pod toll free (bezplatny ) numer linii lotniczej i sprobowac dostac miejsce na nastepny lot. Tak bedzie szybciej i skuteczniej niz czekanie w kolejce do kontuaru check-in. Jezeli nastepny lot bedzie dopiero nazajutrz to obowiazkiem linii jest pokryc koszty hotelu i dac karte telefoniczna z oplaconymi polaczeniami. Czasami linie dodaja voucher na jeden posilek. Noclegi z reguly sa w hotelach przy lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowaola Re: Odwolany lot. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:06 Dziekuje bardzo za konkretną odpowiedz. Wybieram sie w podróż z "wizzair" i po tych wszystkich negatywnych opiniach dotyczących spóznień- jestem mocno wystraszona ;-(. Mam nadzieje ze moja podróż w obie strony obejdzie sie bez takich przykrych zdarzeń ale lepiej dmuchac na zimne i wiedziec co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
lorek6 Re: Odwolany lot. 09.05.06, 23:11 ale jesli lecisz wizzem to mozesz zapomniec o hotelu i takich rzeczach, jesli odwolaja lot to mozesz przebukowac swoj bilet na inny lot, albo zwroca Ci pieniadze. Zycze podrozy bez takich przygod :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowaola Re: Odwolany lot. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:15 O matko! Mam ogromną nadzieje ze wszystko bedzie jak trzeba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Odwolany lot. IP: *.stw.uni-duesseldorf.de 27.05.06, 11:20 nieprawda.. wylatywalem niedawno z wroclawia do dortmundu i gdy juz siedzialem w kabinie i szykowalismy sie do odlotu samolot ulegl awarii. lot odwolano, wizzair zalatwil hotele, telefony i jedzenie..zamiast w poniedzialek polecialem w srode juz bez problemow.. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Odwolany lot. 27.05.06, 17:36 Zgadzam się. W przypadku odwołanego lotu pasażerowie Wizz dostają zakwaterowanie, w przypadku opóznienia vouchery. Sama widziałam, że to działa w przypadku opóznień na lotnisku Katowice- Pyrzowice. Z tego co wiem taką politykę ma większość linii. Najgorsze opinie wystawiają liniom lotniczym ci ,którzy albo nie latają i słyszą jakieś ploty, albo płacą za bilet tanich linii i oczekują Singapure Airlines. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Odwolany lot. IP: *.direct-adsl.nl 28.05.06, 21:25 Hehehe Lecialem tym samym lotem.... Juz mial startowac.... i .... nie wystartowal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz Re: Odwolany lot. IP: *.dwlan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 18:17 Jeśli lecisz Wizz'em nie powinnas sie stresowac- to jedna z zetelniejszych tanich linii! Odpowiedz Link Zgłoś
lorek6 Re: Odwolany lot. 28.05.06, 22:06 no to bardzo dobrze zachowal sie Wizz, ale nie zawsze tak jest. Pamietam kilka akcji kiedy sie nie spisali, np. kiedy na Luton pasazerowie czekali na samolot kilkanascie godzin. Zgadza sie, nie latam zbyt czesto, ale to nie znaczy, ze nie moge wiedziec jak zachowuja sie linie kiedy lot zostaje odwolany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Co sie robi jak odwołają lot..?? IP: *.nwrk.east.verizon.net 31.05.06, 22:17 Ostrzegam przed Centralwings, chca tylko zwrocic pieniadze a namawiaja do polrocznej rezerwacji. Zobaczymy co bedzie ze mna w dniu 14 czerwca lot nr. CO299 z Dublina do Katowic oplanowy wylot godz 10.00 rano.Zdaniem pracownika biura Centralwings p.Artura Koszela w tym dniu ZADNE samoloty z Irlandi do Polski nie leca.Pieniadze za ten lot zostaly sciagniete z mojej karty juz w kwietniu. Odpowiedz Link Zgłoś