Dodaj do ulubionych

Sky airlines - kto leciał?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:12
Jaki stan samolotów, jak umiejętności pilotów, czy są opóźnienia itd.? Będę
wdzięczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • voyager747 Re: Sky airlines - kto leciał? 15.08.06, 23:34
      Ja leciałem z GTI, samoloty ok, zero opóźnień. Było to w 2002, mam nadzieję,że
      nie zmieniło się na gorsze. Wtedy to były 737:
      www.skyairlines.net/eng/index.htm
      • seatac Sky airlines 16.08.06, 09:14
        Autor: ~seatac 21-07-2006 09:13 wyślij odpowiedź

Podczas próby startu z Antalyi(planowy odlot 17.50 czasu miejscowego) mieliśmy
        pewną bliżej nieokreśloną awarię, która zmusiła nas do zażądania zmiany
        samolotu na inny(tych samych linii). Zmiany dokonano, skutkiem czego nasz
        przylot do Poznania nastąpił około 23.00 zamiast o 20.50 Szczegóły: Sky
        Airlines operuje maszynami B737-400 (6 sztuk) i B737-800 (1 sztuka). Feralna
        maszyna to samolot o nazwie STAR wypisanej na dziobie. Mam nadzieję, że jest
        już w pełni sprawna i nie będzie sprawiać kłopotu pasażerom, jak i załodze.
        Pozostałe maszyny, którymi mieliśmy okazję lecieć tj. SUGAR i BLACK EAGLE są
        O.K. Życzę udanych wakacji i spokojnych lotów. Tomek
    • Gość: zadowolony Re: Sky airlines - kto leciał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:44
      Ja leciałem pod koniec lipca i wracałem w zeszła środę. Pilot jest spoko,
      mojemu synowi udało się zobaczyć kabinę pilota podczas lotu, co teraz jest
      raczej niemożliwe. Stan samolotów taki jak wszędzie, nie są to nowiutkie
      maszyny ale wszystko jest OK. Stewardesy bardzo milutkie, dają takie typowe
      jedzenie samolotowe oraz napoje. W moim przypadku nie było żadnych opóźnień.
      Pozdrawiam.
      • voyager747 Re: Sky airlines - kto leciał? 16.08.06, 22:19
        Właśnie mówią w tv,że pilot sky pomylił lotniska w Poznaniu i wylądował na
        wojskowym.To ponoć strasznie rzadkie, ale...
        • Gość: gio Re: Sky airlines - kto leciał? IP: *.aster.pl 17.08.06, 06:11
          dobrze, że pomyłka była w Polsce bo w USA pewnie by zestrzelili
          • seatac Dobrze ze mamy w Poznaniu tylko 2 lotniska 17.08.06, 07:31
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3553950.html
    • Gość: Seba Re: Sky airlines - kto leciał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 08:06
      ja leciałem tymi liniami do Tunezji. Jest wszystko ok. Samolot wraz z obsługą
      4+. Jeżeli chodzi o opóźnienia to: z Wawy nie było lecz przy powrocie z Tunezji
      było opóźnienie, któro trwało ok 1,5 godz - tłumaczono się, że pogoda jest zła,
      ale pogoda była jak najbardziej bardzo dobra. Jeżeli chodzi o umiejętności
      pilotów - wylądowali :). Ogólnie linie lotnicze oceniam na 4
    • Gość: Martasek Re: Sky airlines - kto leciał? IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.06, 08:53
      leciałam do i z Turcji tymi liniami.... lot w porządku, bez opóźnień, tylko
      generalnie - w samolocie ciasno. im bliżej dziobu tym więcej miejsca, a na
      końcu - siedzisz jak sardynka. stewardessy normalne, troszkę rozrzucały
      jedzenie podczas zbierania tacek ;) ale poza tym w porządku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka