Gość: luk IP: *.gdansk.agora.pl 09.10.06, 16:14 Zarezerwowałem wycieczke na Gran canarię z Nekarmanna. Leci samolot hiszpańskiej linii LTE (podobno AirBus). Leciał ktoś z nimi? Cezkam na opinie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajka Re: LTE - opinie IP: *.aster.pl 09.10.06, 18:44 lecialam,Zwykle do WAW przylatuje A320.Wewnatrz jak kazdy inny samolot,linia czarterowa.Catering platny.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: LTE - opinie 14.10.06, 18:14 lecialam z nimi w zeszlym roku na GC-wszystko ok:-). Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: LTE - opinie 14.10.06, 22:19 leciałem ponad tydzien temu ;) A320 skórzane fotele system audio video -, ale słuchawki pałtne 5 euro, wiec albo tylko patrzysz na ekran, albo kupujesz te słuchawki i wtedy słyszysz , albo .... masz swoje na przykład od mp3-ki ;) jedna ze stewardes nawet mówiła po polsku ;) catering płatny i ceny standardowo ..wysokie ;) plusem, było to , że w rejcie do Malagi było ze mna razem .... 15 osób ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: LTE - opinie IP: *.gdansk.agora.pl 16.10.06, 16:10 dzięki za info przez 5 lat latałem do Grecji, loty były ok, nie więcej niż 3 godziny, bez większych turbulnecji teraz lecę lte na gran canarię - jak wygląda ta trasa, czy da się spokojnie wytrzymać prawie 6 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: LTE - opinie IP: *.aster.pl 16.10.06, 16:54 turbulencje nie zaleza akurat od trasy,typu samolotu czy czasu trwania lotu.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka_79 Re: LTE - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 18:39 Leciałam 2 tyg. temu na Teneryfe.Bez zastrzeżeń-no może przegięli z płatnymi słuchawkami - 4 euro,catering tez oczywiscie platny-kanapka 3 euro,kawa 1,5 euro Szkoda,ze toalety jeszcze platne nie byly... Obsluga jednak ok,po czesci jest polska,wiec idzie sie dogadac...pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiop Re: LTE - opinie IP: *.aster.pl 17.10.06, 19:27 kilka lat temu leciałem LTE na Gran Canarię, w drodze powrotnej mieliśmy międzylądowanie na Teneryfie, i to był mały zgrzyt, gdyż kazali nam opuścić samolot, ale nie pozwolili wejść do terminala, więc czekaliśmy praktycznie na płycie lotniska wcześniej latałem AirEuropa i takich przygód z międzylądowaniem nie było Odpowiedz Link Zgłoś