Dodaj do ulubionych

Z Polski do SLC

23.02.07, 07:26
Witam
Czy ktoś orientuje się, jakimi liniami najszybciej i najtaniej dostać się z
Polski do Salt Lake City? (początek lipca)
Obserwuj wątek
    • Gość: Nevados Re: Z Polski do SLC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:56
      Condorem do Las Vegas, a stamtad albo Southwestem albo autobusem.
      • Gość: muniek Re: Z Polski do SLC IP: *.gbw.com.pl 23.02.07, 12:04
        Jak można kupic bilet w condor poprzez ich strone inetenetowa? Wybieram lot,
        daty, itp., jestem na stronie: Your Login Name or Your Customer Number*,
        poniewaz jestem tam pierwszy raz nie mam jeszcze konta. Nie mam tam nic w
        rodzaju "nowe konto". A bez logowania dalej nie mozna nic zrobic. Jak kupujecie
        bilety w condor.com?

Pzdr
    • frequentflyer Re: Z Polski do SLC 23.02.07, 11:47
      najszybciej na pewno LOTem via chicago - bo tylko wtedy masz jedną przesiadkę a
      nie dwie jak przy Lufie czy innym Condorze. Cenę sprawdź sam na orbitz albo
      travelocity, taniej będzie prawdopodobnie poza weekendami (poniedziałek-
      czwartek) ale w lipcu taniej jak +/-3000 PLN nie będzie.
      • Gość: bruner Re: Z Polski do SLC IP: *.att.com 23.02.07, 16:18
        Delta do JFK lub Atlanty a potem do SCL. To jest ich hub i maja sporo polaczen.
        • Gość: frequentflyer Re: Z Polski do SLC IP: 80.241.133.* 23.02.07, 17:03
          tylko delta z warszawy od dobrych 7 lat nie lata. Czyli jeszcze jedno
          połączenie w FRA lub BUD - bez sensu, miało być szybko. zresztą przesiadka na
          wschodnim wybrzeżu gdy port docelowy na zachodzie mocno przedłuża czas podróży.
          najlepiej byłoby przesiąść się w europie, ale z Europy do SLC nic nie lata.
          zatem ORD IMO.
          • Gość: bruner Re: Z Polski do SLC IP: *.att.com 24.02.07, 04:08
            Delta lata z Berlina do JFK, i z 4 innych lotnisk w Niemczech. Nie kazdy lubi
            latac lotem. To zadna przygoda, i nie maja dobrych cen. Ja sie przesiadam w
            Niemczech i nie widze zadnego problemu.
    • Gość: Euroholiday Plus Re: Z Polski do SLC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:21
      Wylot 01 lipca, cena 3035 pln. www.euroholidayplus.eu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka