Dodaj do ulubionych

tani bilet do NY

IP: *.54.35.250.midicom.pl 04.04.07, 21:02
Wybieram się do Nowego Jorku na przełomie lipca i sierpnia i znalazłam bilet
za 2200zł. Może ktoś wie jak znależć coś tańszego?
Obserwuj wątek
    • Gość: dunin Re: tani bilet do NY IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.04.07, 06:14
      A gdzie znalazlas? cena wydaje sie byc OK, to about $ 750 to tanio wyglada.
      Wlez na www.orbitz.com, bedziesz miala porownanie. To jak to z drugiej strony
      wyglada. To w dwie strony?
    • kris4444 Re: tani bilet do NY 05.04.07, 11:24
      mozna, ale bez mozliwosci robienia ew. zmian, sztywne terminy
      • pawel_bielsko Re: tani bilet do NY 05.04.07, 12:00
        Ja jestem zwolennikiem wybrania sie do biura opdrozy. Roznica miedzy np 26lipca, a 27lipca moze wynosic nawet 300zl. W biurze Ci to powiedza, wybiora najtansze bilety, a Ty sam(a) mozesz szuac 5h a i tak przeplacisz.

Ja za czercowo/lipcowy lot zaplacilem 1800.
        • kasa76 all true 05.04.07, 12:47
          idz do biura, sprawdzą Ci wszystkie linie, na parę dni do przodu do tyłu, opcje
          ze zmianą bez zmiany, na miesiąc na 6 miesięcy na 12 miesięcy, bo oczywiście
          nie napisałaś na ile chcesz lecieć. A tak w ogóle to cena 2200 pln to jest z
          opłatami czy bez opłat ? Na kiedy wylot i na kiedy powrót ?
          • Gość: dorota Re: all true IP: *.54.35.250.midicom.pl 05.04.07, 15:08
            planuję na 3 tygodnie, końcówka lipca do 20 sierpnia
            2200 to cena już ze wszystkim, a ten bilet znalazła mi właśnie kobieta w biurze
            podr.
            miałam nadzieję że może w internecie znajdę coś lepszego
        • Gość: dorota Re: tani bilet do NY IP: *.54.35.250.midicom.pl 05.04.07, 15:10
          to super cena, a jakimi liniami?
          • pawel_bielsko Re: tani bilet do NY 05.04.07, 15:50
            Rozumiem, ze to pytanie do mnie.

Air France via Paris.(KTW-JFK)
            • pawel_bielsko Re: tani bilet do NY 05.04.07, 15:53
              Warto dodac, ze cena zalezy od pory lotu, ale i takze od pory zalatwiania. Wiadomo, ze im pozniej, tym drozej - miejsca zajete, a jak komus sie spieszy(chce leciec na gwalt) to zaplaci wyzsza cene - wg linii. Nie wspmne jak wywindowane sa ceny polaczen bezposrednich do NYC(z Warszawy, Krakowa, czy Rzeszowa)

Napisz kiedy lecisz, jakimi liniami i na ktore lotnisko konkretnie. To pociagniemy temat ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka