Gość: b.j.b.j IP: *.mmj.pl 22.05.07, 19:44 Zastanawiam się- jesli zarezerwuję i wykupię lot (Centralwings) na listopad jaka mam pewność,że go nie odwołają? (że polecę i wrócę?)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Wiarygodność Centralwings 22.05.07, 20:02 taka sama masz gwarancje jak w kazdych innych liniach.Loty sa odwolywane z roznych powodow, ktorych niestety nie mozna przewidziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.j.b.j Re: Wiarygodność Centralwings IP: *.mmj.pl 22.05.07, 21:16 Tak tylko że słyszałem,że właśnie odwoływanie lotów jest nagminne w Centralwings. Czytałem też opinie o tej linii na stronie pasazer.com- nie wygląda to różowo na tle konkurencji....... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Wiarygodność Centralwings 22.05.07, 21:37 wiec jesli masz mozliwosc skorzystania z uslug innej linii to tak zrob, albo zapytaj wrozke:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.j.b.j Re: Wiarygodność Centralwings IP: *.mmj.pl 22.05.07, 22:16 Potrzebuję się dodtać do i z Edynburga. Chyba inna linia nie wchodzi w rachubę. A wróżkom nie ufam;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Wiarygodność Centralwings 22.05.07, 23:28 no to wyboru wlasciwie nie masz, chyba ze z Kolonii polecisz Germanwings. Odpowiedz Link Zgłoś
ir_ir Re: Wiarygodność Centralwings 23.05.07, 09:34 Rok temu w kwietniu kupiliśmy bilety na lot z W-wia do Mediolanu na koniec czerwca,odwołali lot jakoś na pocz.czerwca o czym dowiedziałam się przypadkiem z ich strony.Na szybko szukaliśmy połączenia(bo w Mediolanie mieliśmy przesiadkę do Barcelony) no i w końcu lecieliśmy z Berlina.Ale pieniądze zwrócili w miarę szybko.Przynajmniej tyle.Pozdrawiam i życzę szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
cysiekk1 Re: Wiarygodność Centralwings 23.05.07, 12:03 iberia.pl napisała: > taka sama masz gwarancje jak w kazdych innych liniach Oj trudno się z tym zgodzić. Zdecydowanie inne, konkurencyjne dla Central'a linie takiego typu "obsuwy" mają zdecydowanie rzadziej. Moze to wina sprawnosci samolotów jakimi dysponują (wyeksploatowane maszyny pamiętające czasy świetności Lot-u) Tak czy inaczej trzeba mieć pecha ale tu prawdopodobieństwo jego wystąpienia jest większe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubania Re: Wiarygodność Centralwings IP: 212.75.114.* 25.05.07, 15:45 Z doswiadczenia wiem, ze nie ma żadnej pewnosci. W grudniu 2006 rezerwowalam lot na czerwiec 2007 do Rzymu i pare dni temu poinformowali mnie, ze moj lot powrotny zostal odwolany. Jedyne co zaoferowali to rezygnacja z lotu,czyli zwrot ceny biletow lub darmowa zmiana terminu lotu. Odpowiedz Link Zgłoś