Gość: mak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 02:12 mam lot z Pyrzowic czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć jak mogę dojechać z Łodzi na lotnisko w Pyrzowicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dowóz na lotnisko Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 11:16 Proponuję pociągiem do Katowic a potem mogę Was z dworca PKP dowieźć do Pyrzowic lub druga opcja: mogę Was odebrać z Łodzi. Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km.W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: dowoz.na.lotnisko.pyrzowiceMALPKA.op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic IP: *.aster.pl 29.05.08, 01:05 Nie chcę być złośliwa, ale jest strona internetowa PKP. Nawet z dojazdem taksówką do lotniska wyjdzie taniej niż limuzyna z klimą. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic 29.05.08, 15:04 Gość portalu: Gość napisał(a): > Nie chcę być złośliwa, ale jest strona internetowa PKP. Nawet z > dojazdem taksówką do lotniska wyjdzie taniej niż limuzyna z klimą. pijesz do twojego przedmowcy? Kiedy ostatnio jechales taxi z dworca pkp do Pyrzowic i za ile-tak z ciekawosci pytam bo ja na szczescie nie musze korzystac z uslug zdziercow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 13:21 Witam, Jeśli samochodem to banalnie prosto: - jedziesz z Łodzi na Katowice "gierkówką" i dojeżdżasz do Siewierza. W Siewierzu masz dwa rozwiązania: 1. na światłach (przed stacją Orlen) skręcasz w prawo (droga "chyba" na Tarnowskie Góry) i jedziesz cały czas prosto, aż zobaczysz znaki na lotnisko 2. wersja "bogata" - mijasz Siewierz i jedziesz cały czas prosto, aż dojeżdżasz do skrzyżowania ze światłami, które mijasz i widzisz przed sobą ślimaki, wiadukty itp. i wybierasz drogą na lotnisko (też chyba jest oznaczona jako Tarnowskie Góry i znak lotniska) i suniesz elegancką drogą ekspresową Pozdrawiam, Gosciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic IP: 83.238.13.* 29.05.08, 16:27 A jeśli pociągiem to do Katowic jest ich na pewno kilka, a z Katowic jeździ autobus na lotnisko w Pyrzowicach (bliet kosztuje 20zł od osoby dorosłej i 10zł dziecko), a autobus jedzie ok.50 minut Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic 29.05.08, 19:54 Gość portalu: aka napisał(a): > a autobus jedzie ok.50 minut teraz na okolicznosc wykopek w Sosnowcu zwlaszcza w godzinach szczytu moze to byc wiecej niz 50 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruner Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic IP: *.att.com 29.05.08, 19:56 slyszalem ze Iberia podwozi za 40 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic 29.05.08, 20:26 Gość portalu: bruner napisał(a): > slyszalem ze Iberia podwozi za 40 zl. ???ROTFL dowcipnisiu :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruner Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic IP: *.att.com 29.05.08, 19:54 jesli pociagiem to wysiasc w Zawierciu i taxi do Pyrzowic 80 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 23:25 do Częstochowy pociągiem a z Częstochowy kursują codziennie busy na lotnisko www.pyrzowiceekspres.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:11 www.pyrzowiceekspres.pl z Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmaruda Jak z Pyrzowic i dokąd aby dojechać do Wwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 20:00 Wylądujemy 7 lipca z Agadiru w Pyrzowicach ok godz 21, gdzie dalej dojechać aby złapać jakiekolwiek połączenie do Wwy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nevadabus Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic 02.04.16, 23:37 od 1 maja rusza regularne połączenie Łódź Kaliska - Częstochowa - lotnisko Pyrzowice www.nevadabus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nevadabus Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic 12.04.16, 08:20 od 1 maja startuje nasze regularne połączenie Łódź Kaliska - Częstochowa - lotnisko Pyrzowice. Na razie dwa razy na dobę . Zapraszamy również na lotnisko Chopina oraz Modlin www.nevadabus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zas_ale_pyra Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic 12.04.16, 17:29 SPAMERZE, tu nie miejsce na autoreklamę. Widać business słabiutko, kiedy nawet na reklamę (PŁATNĄ) nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
nevadabus Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic 12.04.16, 19:49 to nie jest auto reklama tylko informacja. Szkoda ,że nie możesz tego odróżnić... Odpowiedz Link Zgłoś
nevadabus Re: jak dojechać z Łodzi do Pyrzowic 19.05.16, 17:34 od 1 maja ruszyło nasze regularne połączenie Łódź Kaliska - Częstochowa - lotnisko Pyrzowice. Na razie dwa razy na dobę . Zapraszamy również na lotnisko Chopina oraz Modlin regularnie www.nevadabus.p Odpowiedz Link Zgłoś