Gość: marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 18:15 Witam. Nigdzie na stronie RA nie znalazłem info na temat przelotu grupy np. 15 osób. Czy ktoś się orientuje, czy taka możliwość istnieje, czy trzeba dzielić się na nie więcej niż 9 osób? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sinus1 Re: Loty grupowe w Ryanair 28.05.08, 19:06 Przecież na stronie Ryanaira możesz zamówić na 1 bilecie loty dla max. 25 osób + dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
lccfly Re: Loty grupowe w Ryanair 28.05.08, 20:00 sinus1 napisał: > Przecież na stronie Ryanaira możesz zamówić na 1 bilecie loty dla max. 25 osób > + > dzieciaki. Czy w tym dzieciaki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Loty grupowe w Ryanair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 20:51 > Przecież na stronie Ryanaira możesz zamówić na 1 bilecie loty dla max. 25 osób Masz rację, nie wiem skąd te 9 osób mi się wzięło... Jeśli dobrze zauważyłem, u RA można płacić tylko kartą, co w przypadku grupy nie jest dobrym rozwiązaniem, tym bardziej, że potrzebna byłaby faktura. Czy mam rację z tą kartą, czy może znowu czegoś nie zauważyłem..? Odpowiedz Link Zgłoś