magdzie 06.07.08, 18:13 jedna z forumowiczek pisala o locie do Wenezueli za 350Euro. Magdo ( i nie tylko) -ladawanie jest w Caracas czy na innym lotnisku? -skad odlatujesz? -w jakim terminie i jakimi liniami? z gory dziekuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzie Re: lot do Wenezueli - kilka pytań 06.07.08, 18:15 to jest jest lot one-way? Odpowiedz Link Zgłoś
rudnicze Re: lot do Wenezueli - kilka pytań 06.07.08, 19:25 może,że jest w jedną stronę??? to niebywale trudne pytanie,ale ktoś oświecony na forum się znajdzie na pewno.. Odpowiedz Link Zgłoś
sinus1 Re: lot do Wenezueli - kilka pytań 06.07.08, 21:50 Na niemieckiej stronie L'tur takie ceny do Wenezueli (Isla Margarita - Porlamar) są na porządku dziennym (w 2 strony), ale poza sezonem i na last-minute. Wyloty z lotnisk niemieckich, rzadziej z BRU, AMS, BSL, ZRH, VIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdamr Re: lot do Wenezueli - kilka pytań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 10:48 To ja kupiłam bilet Frankfurt - Porlamar - Frankfurt na wrzesień.Bilet kosztował mnie 350 Euro, lecę Condorem z międzyladowaniem na Antiqua we wrześniu.To była jakaś promocja bo na dzis ten bilet kosztuje jakieś 650 Euro ale polecam przeglądać ich stronę codziennie, często mają jakieś okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: lot do Wenezueli - kilka pytań 08.07.08, 10:48 witaj. dziekuje za odpowiedz. przeszukujesz cala baze ich polaczen z wybrana destynacja czy maja jakas podstrone, na ktorej prezentujA oferty las minute? Odpowiedz Link Zgłoś