Gość: Nobullshit IP: *.spray.net.pl 28.07.08, 11:50 Dzień dobry. Czy ktoś z Was wiem, jak wygląda komunikacja Luton - Londyn? Konkretnie chodzi mi o to, czym mam szanse zdążyć z Londynu na samolot o 08.15. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma65 Re: lotnisko Luton 28.07.08, 14:13 www.luton-airport-guide.co.uk/transport.html Trzeba posprawdzać, my miałysmy bielt w obie strony kupiony w easybus. Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 Re: lotnisko Luton 28.07.08, 14:22 www.londontoolkit.com/travel/luton_bus.htm Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: lotnisko Luton 28.07.08, 17:57 Bardzo Ci dziękuję, zwłaszcza za ten drugi link. Wspomnę Cię ciepło podczas podróży :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balajanek Re: lotnisko Luton IP: *.bethere.co.uk 02.08.08, 18:28 Z Luton do londynu i z powrotem kursuje co ok.20 min Green Line z londynu jadá z przystanku k. Victoria Station po drodze zabieraja pasazerów z Marble Arch Brent Cross.Bilet w jedna strone kosztuje bilet u kierowcy 13£ ile w internecie nie wiem ale niewiele taniej.Na przystanku poczatkowym dostaniesz od pani rozklad jazdy.Czas jazdy zalezy od korków w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś