Gość: kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 23:02 czy to solidne linie.Malo a nich slyszalem a chce kupic bilaety na sierpien. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lulu Re: Norwegian prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 23:10 jedna z lepszych (solidniejszych) na rynku. rodzina sporo nimi lata. należności przeliczane są z NOK, niektórym to nie pasuje. ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Norwegian prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 10:42 Zrobilam dzis rezerwacje.Cena w zlotowkach. Nie wiem tylko jaka oplata za przelew karta. Zrobilam rezerwacje na stronie internetowej Norwegian.Wyszlo taniej niz przy rezerwacji tel. prawie o 250 zl.Czekam kiedy obciaza moja karte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Norwegian prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 13:38 Co tak przeżywasz? Odpowiadając na pytanie - Norwegian jest ok, może mniej ok jest gdy trafi się na ich maszyny po FlyNordic, nie pierwszej już młodości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Norwegian prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 20:29 > Odpowiadając na pytanie - Norwegian jest ok, może mniej ok jest gdy > trafi się na ich maszyny po FlyNordic, nie pierwszej już młodości... mniej ok, znaczy, co? spadają? 8 na 10 dolatuje na miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Norwegian prosze o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 18:19 Maszynami Norwegian lot jest przyjemniejszy, bo są po prostu nowsze od maszyn FlyNordic. Nie twierdzę, że ma to jakikolwiek wpływ na bezpieczeństwo, i jedne i drugie muszą być bezpieczne. To tak jak z samochodem, wolę jeździć nowym i tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś