Gość: aaa IP: *.rybnik.vectranet.pl 10.08.09, 21:52 Polećcie jakiś parking w Balicach, na tydzień Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: Parking Balice IP: 213.17.144.* 10.08.09, 22:21 stałam na strzeżonym bp 90zł tydz bo najłatwiej mi było trafić. troche drogo... ale dobrze ogrodzone i nie poustawiane byle jak auta. tylko ... dowożą na lotnisko i z w cenie ale... mają dwa auta i trzeba trochę czekać na nich na lotnisku bo są w ciągłym ruchu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Veigh Re: Parking Balice IP: *.gemini.net.pl 24.08.09, 21:12 wejdź na stronkę www.tomba.travel i tam znajdziesz parking za 80 zł na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanie-latanie Re: Parking Balice IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 18:52 Dobrym pomysłem jest znalezienie parkingu poza sąsiedztwem lotniska - wyszukanie tego, z najlepszymi cenami, gdzieś w mieście. Balice usytuowane są tuż za miastem, dojeżdża tam komunikacja miejsca i wygodny pociąg podmiejski. Można skorzystać również z taniego przewozu osób (popularne iCary) i na miejscu znaleźć się za bardzo przyzwoite pieniądze. Szukanie parkingu przy lotnisku, jest rozwiązaniem może nieco wygodniejszym, aczkolwiek pewnie droższym. ----- tanie-latanie.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figa Re: Parking Balice IP: *.147.208.235.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.04.10, 20:51 50m dalej za parkingiem wielopoziomowym a dokładnie w drugim domu za nim jest otwarty parking na prywatnej posesji może jest malutki ale cenny są bardzo konkurencyjne można tam parkować na godziny i można zostawić autko na parę dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: Parking Balice IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.10, 10:50 ma ktoś nr. tel. parkingu na tej prywatnej posesji za parkingiem wielopoziomowym dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Parking Balice IP: 91.215.34.* 22.06.10, 16:46 Witam ! Bardzo proszę podaj mi nr tel. na mały parking prywatny w Krakowie- Balicach, za tym wielopoziomowym i jeśli możesz, to czy byłeś zadowolony. Serdeczne dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Parking Balice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 08:21 Witam, bardzo proszę o namiar na ten parking za wielopoziomowym. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Parking Balice IP: 87.204.156.* 29.11.10, 13:53 Prosze o numer telefonu na ten parking Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycho Re: Parking Balice IP: 195.205.71.* 19.12.10, 20:10 Ma ktoś może namiary ( tel. ) na ten mały, prywatny parking? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Parking Balice IP: *.net.cybernetwmw.com 19.07.14, 14:06 Polecam parking Duda tanio miło blisko Odpowiedz Link Zgłoś