Gość: zosia IP: 41.140.119.* 13.09.11, 20:17 ile wazy jedna saszetka suchych drozdzy w polsce?albo moze ile lyzeczek,zawiera jedna saszetka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merinfo Pizza, dynia i spółka 14.09.11, 11:13 ..........Piersi kurczaka umyj, usuń brzydsze fragmenty i pokrój w kostkę........... Co zrobić z tymi brzydszymi fragmentami??? co za marnowanie jedzenia i pieniędzy. Jak się wszystko pokroi w kostkę i zapiecze na cieście to wszystkie kawałki bedą wyglądać tak samo. A może mi ktoś wyjaśni jak wygląda brzydki kawałek w piersi z kurczaka, bo może nie mam racji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Pizza, dynia i spółka IP: *.ds8.univ.gda.pl 17.09.11, 12:56 Nigdy nie jadłeś/jadłaś piersi kurczaka? Te błony też? Ja już od dawna przerzuciłam się na indyka, smaczniejszy, mniej do wyrzucienia (w zasadzie nic). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżejmi Re: Pizza, dynia i spółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 14:24 błony są najlepsze. Szczególnie, że ich nie widać po pieczeniu/gotowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
konichiwabitches Z utesknieniem czekamy na Pizze 17.09.11, 12:43 z kalafirem, pietruszka, czy tez buraczkami... mniam mnam Odpowiedz Link Zgłoś