jose_jimenez 24.02.12, 11:07 Przekąski przed telewizor ? Tam co chwila ktoś ma wzdęcia, zaparcia albo zgagę, w najlepszym wypadku obejrzysz reklamę papieru toaletowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ado43 Przekąski przed telewizor 24.02.12, 11:42 Ale przecież czipsy są zdrowe i pyszne. Jak zjem paczkę czipsów to nie chce mi się jeść przez pół dnia a po liściu sałaty co najwyżej nawciągam się chemikaliów użytych do jej spryskiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Przekąski przed telewizor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 17:35 ...albo muszlę klozetową z perspektywy bakterii:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13f Przekąski przed telewizor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 14:26 "ser blue"? bo "pleśniowy" to już fujka, i tak strasznie plebejskie... a przed TV to nawet z pustym żołądkiem nie da się wysiedzieć, wszędzie tylko kloaczna fizjologia i mordercze drobnoustroje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evyn Re: Przekąski przed telewizor IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.12, 08:24 Ja wcinam marchewkę. Jest szybsza i łatwiejsza do przygotowania. Po czipsach mnie brzuch boli. Odpowiedz Link Zgłoś