Gość: Dylan IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 04.07.05, 16:18 tak to sie pije Tequile Bum Bum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marysia Re: Drink Dzięcioł IP: *.p.lodz.pl 12.08.05, 12:02 to jeszcze coś w tym kieliszku zostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
baky Skoro to jest "danie" wegetariańskie... 12.08.05, 12:29 ... powinno się nazywać inaczej - np. "Młotek", albo "Maliną o stół"... Ale i tak ten Red Bull mi nie konweniuje. Może zastąpić go Isostarem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Skoro to jest "danie" wegetariańskie... IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:43 Toż to zabojstwo tali drink , red bull i wódka tego nie wolno pić ludzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.Z.P. Re: Drink Dzięcioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:45 Łączenie napojów typu Red B. z alkoholem nie jest wskazane ze względów zdrowotnych, o czym z resztą informuje producent na etykiecie. Radzę stosować się do zaleceń producenta, bez względu na walory smakowe połączenia z wódką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Drink Dzięcioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:24 proponuje sprita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omen Re: Drink Dzięcioł IP: *.nat.student.pw.edu.pl 17.03.07, 13:39 wszyscy mówią ze nie mozna red bula z vódką mieszac, ale radze lepiej sie przyjzec i zapewniam zenie znajdziecietakiego napisu, zreszta to jest bardzo dobry pomysl praktykowany przez cala warszawe, widac od razu ktos jes zestołecznej ;) a to uderzanie o stół to faktycznie kojarzysie z tequilą bum bum, (3 razy o stół i doprzełyku:D). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Drink Dzięcioł IP: *.162.wmc.com.pl 16.01.06, 21:00 Tak to się pije Gejzera!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: Drink Dzięcioł IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 21.06.06, 16:37 mozna zrobic tez takiego drinka pol kieliszka wodki pol kieliszka sprite sok z swiezo wycisnietej cytryny i mocno wstrzasnac majac przykryty kieliszekdlonia:) Polecam bardzo pyszne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Drink Dzięcioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:28 TAK SIE PIJE TEQUILE BUM BUM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Drink Dzięcioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:27 Sorki, ale TY chyba nie znasz przepisu na prawdziwego dzięcioła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katalia Re: Drink Dzięcioł IP: 80.48.34.* 12.08.06, 20:22 nie miesza sie ku.. Redbulla z wódka!!!!!!!!!!! mozna pie..ac na zawał!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jocik Drink Dzięcioł IP: *.elb.vectranet.pl 23.08.06, 19:37 po dzięciole się fajnie stuka :) zamierzam to wypróbować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Drink Dzięcioł IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 25.08.06, 16:47 Drink dzięcioł jest zbyt mocnym drinkiem rano głowa boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEMO Drink Dzięcioł IP: *.ewz.gda.pl 10.09.06, 21:04 drink THE BEST kto nie umie pić to niech nie pije!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIECIOL Re: Drink Dzięcioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 04:49 MAM JAJ NAJBARDZIEJ RACJE JEZELI CHODZI O DRINK DZIECIOL I PRZYGOTOWANIE NIE JEST TRUDNE.WYSTARCZY TYLKO W CIAGU 1GODZINY WYPIC -1SZKLANKE KAWY,SZKL.CHERBATY I SZKLANKE RED BULLA.CALY PIC POLEGA NA TYM ,ZE PO WYPICIU NIE MA SKUTKOW UB A STUKAC W DRZEWO SIE W OGOLE NIE CHCE.TZW ZMULONY DZIECIOL DRINK.DZIEKI .DZIECIOL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goofy Drink Dzięcioł IP: *.sm-rozstaje.pl 14.01.07, 14:01 czy ten drin przypadkiem nie powstal w gdynskim contrascie??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Drink Dzięcioł IP: 212.160.172.* 19.01.07, 22:36 z tym że Tequile "bum-bum" pije sie z tonickiem a nie z red bullem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yamabushi Drink Dzięcioł IP: *.marketing-house.pl 22.01.07, 16:30 do "redbula z wodka" jeszcze SYROP(?) i do tego w kieliszku a nie w szklance(?)... i bez lodu(?)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Drink Dzięcioł IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 30.01.07, 19:40 czy wy wiecie o trym ze nigdy nie miesza się wódkiz napojami energetyzującymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omen Re: Drink Dzięcioł IP: *.nat.student.pw.edu.pl 17.03.07, 13:42 ludzie, kto takich głupot naopowiadał. spróbuj to sie przekonaszdlaczego tak mnóstwo osób to pije :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vol Drink Dzięcioł IP: *.lodz.mm.pl 18.06.07, 15:34 nie wiedziałem, że dzięcioł jest daniem wegetariańskim xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToYa Drink Dzięcioł IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.08.07, 23:39 mamy jeszcze dzięcioła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beTTy Drink Dzięcioł IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.01.08, 16:16 znam tego drinka, ale pod nazwą "Siedzący Byk" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twoj Tata Drink Dzięcioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 20:16 Zajebisty drink :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Drink Dzięcioł IP: *.ib.tcz.pl 22.08.08, 18:40 Jak dla mnie rewelacja:) wogóle nie czuć wódki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnya88 Drink Dzięcioł IP: *.net.autocom.pl 22.09.08, 20:31 to mi bardzo przypomina pewnego drina ktorego nauczylam sie w akademiku:) nie wiem jak sie nazywa ale pije sie go tak: do wysokiej szkalnki o malej srednicy wlewa sie kieliszek wodki, kieliszek toniku (czy 1,5 kiliszka) do tego troche soku z cytryny, potem przekrojona na pol cytryna zatyka sie wieko szklanki, uderza 2 razy energicznie o stol i jak najszybciej wypija:) polecam znakomity drin i zawsze jest przy nim wesolo;) Odpowiedz Link Zgłoś