Gość: luizka20@vp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 09:45 O ile mi wiadomo to żółtko podaje się dopiero od 8 miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ali Re: Zielona zupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 12:09 hahahhahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mynia Re: Zielona zupa IP: *.zbp.pl 20.02.06, 09:32 wcale nie od 8 miesiaca podaje się zółtko. Zalezy od tego, czy dziecko było karmione piersiaczy nie. Warto najpier poczytać zanim zaczniesz pisać .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smarina Re: Zielona zupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:01 Z tego co wiem, a jestem dość wnikliwą mamą i zanim coś podam swojemu dziecku to dobrze sprawdzę!!! - żółtko podaje się od 7 msc i to po pół żóltka 3x na tydzień. Niewolno tez podawać żółtka razem z potrawą mięsną. Moja córeczka je po 1/2 żółtka 3 razy na tydz. razem z zupka jarzynowa a w pozostałe dni jemy zupke z miesem.I jeszcze konkretyzując np. całe jajko podaje się dziecku tak ok. 11-12 msc 3-4 razy na tydzień. Pozdrawiam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeleewashere Re: Zielona zupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 14:20 Tym co jest napisane należy się tylko delikatnie sugerować i dostosować indywidualnie do potrzeb swojego dziecka, bo każde rozwija się we własnym tempie. te wszystkie wypowiedzi są i tak takie same. Wszystkim rodzicom życzę dużo zdrowego rozsądku i rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszczel Re: Zielona zupa IP: *.versanet.de 06.08.06, 01:23 Tutaj chyba nie chodzi o dobro dziecka tylko o zaskoczenie ludzi mlekiem z cycka .. cytata " lub mlekiem z piersi. ... Żeby ładnie wyglądało na wielkanocnym stole .. " koniec cytaty dziecko co ssie raczej nie dba o to czy ladnie na stole wyglada tylko ma inne potrzeby wieksze niz "estetyka" na stole switecznym z calym uszanowaniem piszczel Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 Zielona zupa 31.10.06, 18:55 mój dostawał żółtko od 6 miesiąca z kąd te informacje to do pani która sie wypowiadała zupka cudo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusksa Zielona zupa IP: *.chello.pl 23.03.07, 10:50 zupka ok. jeszcze lepiej gdyby warzywa wrzucic na gotujaca sie wode Odpowiedz Link Zgłoś