Dodaj do ulubionych

lasagne tradycyjna

IP: 89.8.43.* 21.03.08, 13:55
przepis całkiem nie zły ale nie kompletny nie wiadomo ile mali ile
oleju...
Obserwuj wątek
    • Gość: lisek lasagne tradycyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 16:00
      dość nie precyzyjny przepis.Może jakoś dokładniej? ale sprubuję
    • Gość: ja lasagne tradycyjna IP: 85.222.87.* 03.05.10, 20:47
      racja.. mało konkretny... jutro robię swoją pierwszą lasagne... dam znać co
      warto dopisać i wziąć pod uwagę.
    • kamworks lasagne tradycyjna 05.05.10, 11:28
      zrobiłem. na podstawie przepisu... i nie miałem żadnych problemów. Ps. po co
      komu dokładne odmierzanie miar, ilości itp. wystarczy wiedzieć jaka powinna
      być konsystencja, ile kto lubi sera. jak lubi da więcej... wyszło smacznie.
      jak na pierwszy raz. dziewczyna zadowolona. to najważniejsze... pozdrawiam.
    • Gość: kilo4 lasagne tradycyjna IP: *.uznam.net.pl 03.09.10, 14:12
      To chyba jakiś żart ? Sos BESZAMEL ? Nie zgubiłeś czasami takich bardzo drobnych niuansików jak np;sól ,
      piepsz , nie wspominając już o gałce muszkatałowej , która to jest podstawowym składnikiem tego sosu ?
      HĘ ? na pozór to bardzo łatwy sos . Jednakże niewielu wie ,jak go poprawnie wykonać . np; masło powinno
      być dobrze schłodzone ,prosto z lodówki i winno się powoli podgrzewać na wolnym ogniu .

POZDRO.....
    • Gość: testowanie lasagne tradycyjna IP: *.kpn.net 16.11.11, 16:14
      A ja skorzystałam z tego przepisu... tylko zamiast beszamelu dałam sos ciemny Knora - z braku czasu, i też całkiem ciekawie wyszło. Doprawiłam dodatkowo papryką ostrą... palce lizać :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka