Gość: karolka IP: 89.8.43.* 21.03.08, 13:55 przepis całkiem nie zły ale nie kompletny nie wiadomo ile mali ile oleju... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lisek lasagne tradycyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 16:00 dość nie precyzyjny przepis.Może jakoś dokładniej? ale sprubuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja lasagne tradycyjna IP: 85.222.87.* 03.05.10, 20:47 racja.. mało konkretny... jutro robię swoją pierwszą lasagne... dam znać co warto dopisać i wziąć pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamworks lasagne tradycyjna 05.05.10, 11:28 zrobiłem. na podstawie przepisu... i nie miałem żadnych problemów. Ps. po co komu dokładne odmierzanie miar, ilości itp. wystarczy wiedzieć jaka powinna być konsystencja, ile kto lubi sera. jak lubi da więcej... wyszło smacznie. jak na pierwszy raz. dziewczyna zadowolona. to najważniejsze... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo4 lasagne tradycyjna IP: *.uznam.net.pl 03.09.10, 14:12 To chyba jakiś żart ? Sos BESZAMEL ? Nie zgubiłeś czasami takich bardzo drobnych niuansików jak np;sól , piepsz , nie wspominając już o gałce muszkatałowej , która to jest podstawowym składnikiem tego sosu ? HĘ ? na pozór to bardzo łatwy sos . Jednakże niewielu wie ,jak go poprawnie wykonać . np; masło powinno być dobrze schłodzone ,prosto z lodówki i winno się powoli podgrzewać na wolnym ogniu . POZDRO..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testowanie lasagne tradycyjna IP: *.kpn.net 16.11.11, 16:14 A ja skorzystałam z tego przepisu... tylko zamiast beszamelu dałam sos ciemny Knora - z braku czasu, i też całkiem ciekawie wyszło. Doprawiłam dodatkowo papryką ostrą... palce lizać :D Odpowiedz Link Zgłoś