Dodaj do ulubionych

Rafaello z białą czekoladą

IP: *.nrth.cable.ntl.com 24.09.08, 11:19
cos niesamowitego ! pycha
Obserwuj wątek
    • Gość: SMERFETKA Rafaello z białą czekoladą IP: *.nrth.cable.ntl.com 28.10.08, 14:09
      COOOŚ PYSZNEGO ! TO CIASTO ROBILAM JUZ Z 5 RAZY I WSZYSCY BYLI
      ZACHWYCENI :D!
    • Gość: anetka Rafaello z białą czekoladą IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.04.09, 00:14
      to ciasto jest przepyszneeeee...
    • Gość: nowicjuszka Re: Rafaello z białą czekoladą IP: *.realestate.net.pl 24.04.09, 13:56
      witam,
      czy ciasto z tego przepisu mogę zrobić w brytfannie,czy konieczna
      jest tortownica?
      • magdamroziuk Re: Rafaello z białą czekoladą 26.04.09, 12:02
        Wygląda smakowicie, mniam... Szkoda, że mąż nie lubi wiórków kokosowych, zjem
        sama i schowam wagę do szafy:)
    • Gość: natalija Rafaello z białą czekoladą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 12:27
      Zrobiłam w kształcie serca na walentynki :) Wyszło bardzo ładnie i smakowicie!
      (serce wycięłam z prostokątnego ciasta więc skrawki zostały dla mnie ];-> )
      brzegi serca też pokryłam kremem. Jedyne co pominęłam to starcie biszkoptu i
      dodanie go do masy. Biszkopt skropiłam delikatnie alkoholem. Chłopak był
      zachwycony! A co najlepsze jego rodzinie też posmakowało ;) tym ciastem
      wkupiłam się w łaski "teściowej" ;) pychotka! POLECAM!
    • sonia-3 Re: Rafaello z białą czekoladą 28.08.09, 21:16
      Zrobiłam. Tą połowę biszkoptu ( nie ztartą)nasączyłam troche kawą capucino mrożoną kupioną w Biedronce. A wierzch posypałam płatkami migdałowymi uprażonymi na patelni w miodzie. Rezultat- COŚ PRZEPYSZNEGO!!!!!.
    • Gość: dana Rafaello z białą czekoladą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 16:04
      Piekłam to ciasto dwa dni temu na urodziny córki. Tyle tylko, że biszkopt
      upiekłam większy i mój sprawdzony. Do masy dodałam jedną czekoladę więcej, a
      także dołożyłam 200 gram jako, że biszkopt ten jest duży. Przełożyłam
      powidłami i na to położyłam trochę masy ze ściętego biszkoptu. Reszta tak
      samo. Wyszedł olbrzymi tort o fantastycznym smaku. Dzięki, polecam wszystkim,
      a co najważniejsze robi się go b. szybko.
    • Gość: aga Rafaello z białą czekoladą IP: *.147.79.21.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.03.10, 17:45
      ...jest pycha
    • Gość: gosia Rafaello z białą czekoladą IP: 178.56.216.* 20.12.10, 23:51
      rafaelo jest smaczne ale nam sie znudzlo
    • Gość: :) Rafaello z białą czekoladą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 15:24
      Wyszło przepyszne...
      co prawda miałam problem z ubiciem śmietany, ale to przez brak talentu kulinarnego :P

Ciasto nasączyłam sokiem z ananasa z wódką! Polecam! REWELACJA :))
    • Gość: a Rafaello z białą czekoladą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 17:29
      może i dobre ale cena kosmiczna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka