Gość: monika IP: *.nrth.cable.ntl.com 24.09.08, 11:19 cos niesamowitego ! pycha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SMERFETKA Rafaello z białą czekoladą IP: *.nrth.cable.ntl.com 28.10.08, 14:09 COOOŚ PYSZNEGO ! TO CIASTO ROBILAM JUZ Z 5 RAZY I WSZYSCY BYLI ZACHWYCENI :D! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka Rafaello z białą czekoladą IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.04.09, 00:14 to ciasto jest przepyszneeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowicjuszka Re: Rafaello z białą czekoladą IP: *.realestate.net.pl 24.04.09, 13:56 witam, czy ciasto z tego przepisu mogę zrobić w brytfannie,czy konieczna jest tortownica? Odpowiedz Link Zgłoś
magdamroziuk Re: Rafaello z białą czekoladą 26.04.09, 12:02 Wygląda smakowicie, mniam... Szkoda, że mąż nie lubi wiórków kokosowych, zjem sama i schowam wagę do szafy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalija Rafaello z białą czekoladą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 12:27 Zrobiłam w kształcie serca na walentynki :) Wyszło bardzo ładnie i smakowicie! (serce wycięłam z prostokątnego ciasta więc skrawki zostały dla mnie ];-> ) brzegi serca też pokryłam kremem. Jedyne co pominęłam to starcie biszkoptu i dodanie go do masy. Biszkopt skropiłam delikatnie alkoholem. Chłopak był zachwycony! A co najlepsze jego rodzinie też posmakowało ;) tym ciastem wkupiłam się w łaski "teściowej" ;) pychotka! POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-3 Re: Rafaello z białą czekoladą 28.08.09, 21:16 Zrobiłam. Tą połowę biszkoptu ( nie ztartą)nasączyłam troche kawą capucino mrożoną kupioną w Biedronce. A wierzch posypałam płatkami migdałowymi uprażonymi na patelni w miodzie. Rezultat- COŚ PRZEPYSZNEGO!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Rafaello z białą czekoladą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 16:04 Piekłam to ciasto dwa dni temu na urodziny córki. Tyle tylko, że biszkopt upiekłam większy i mój sprawdzony. Do masy dodałam jedną czekoladę więcej, a także dołożyłam 200 gram jako, że biszkopt ten jest duży. Przełożyłam powidłami i na to położyłam trochę masy ze ściętego biszkoptu. Reszta tak samo. Wyszedł olbrzymi tort o fantastycznym smaku. Dzięki, polecam wszystkim, a co najważniejsze robi się go b. szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Rafaello z białą czekoladą IP: *.147.79.21.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.03.10, 17:45 ...jest pycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Rafaello z białą czekoladą IP: 178.56.216.* 20.12.10, 23:51 rafaelo jest smaczne ale nam sie znudzlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Rafaello z białą czekoladą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 15:24 Wyszło przepyszne... co prawda miałam problem z ubiciem śmietany, ale to przez brak talentu kulinarnego :P Ciasto nasączyłam sokiem z ananasa z wódką! Polecam! REWELACJA :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Rafaello z białą czekoladą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 17:29 może i dobre ale cena kosmiczna! Odpowiedz Link Zgłoś