Gość: wiewióreczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 19:35 Właśnie się piecze to ciasto w moim wykonaniu. :) Ciekawe, co z tego wyjdzie...:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Ciasto orzechowe ''Wiewióreczka'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 14:06 super smaczne, proste do zrobienia. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Ciasto orzechowe ''Wiewióreczka'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 18:33 Ciasto rewelacja, jak usłyszalam przepis od mamy to wysmiałam. Ale wiecie jak to jest zachciało się czegoś słodkiego i to już natychmiast,myślę sobie a co tam, zrobie. Robi się błyskawicznie, tylko ja do tego dodałam 2 płaskie łyżeczki cynamonu i tylko 1 szklankę cukru (stąd ten kolor). Byłam w niezłym szoku pół blachy zniknęło jeszcze gorące, następnego dnia po południu już było po cieście. Pycha polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznany Ciasto orzechowe ''Wiewióreczka'' IP: *.eranet.pl 23.12.08, 09:48 A gdzie przepis na ciasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Ciasto orzechowe ''Wiewióreczka'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 19:13 Ciasto ładnie wyrosło i wyglądało smakowicie, jednak w rzeczywistości nic specjalnego. Ostatecznie nie znalazło w mojej rodzinie fanów i większość musiałam wyrzucić :( Kolejny raz przekonałam się, że jak coś jest zbyt proste w wykonaniu to nie należy spodziewać się niczego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Ciasto orzechowe ''Wiewióreczka'' IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.09, 18:52 Ciasto SUPER! :) Smaczne, proste i dobre. Wszystkim smakowało. Dodałam tak jak Ela 2 łyżeczki cynamonu. Polecam! Smacznego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysienka Ciasto orzechowe ''Wiewióreczka'' IP: *.cdma.centertel.pl 08.04.09, 14:29 a jakie to mają być orzechy: włoskie, czy może laskowe???;) Odpowiedz Link Zgłoś